Stv öle dizileri yayınlamıyo kardeşim Stv de yayınlansa felan demene gerek yoktu!..ÖBGZ kanalların dizi izlenme açısından önemini ortaya koyuyor. ÖBGZ ATV' de yayınlansaydı 7-8, Star' da yayınlansaydı 4-5, STV' de yayınlansaydı 2-3 reyting ancak alırdı ama Kanal D' de yayınlanınca 25 reyting üstü bile alabiliyor. Kanalın önemi dışında yeni yüzlerin yer alması ve dramda izlenir kılıyor diziyi. Diğer kanallarda yayınlanan muadil dizilere bakacak olursak kanalın önemini daha iyi anlıyoruz. Akasya Durağı' da bir başka örnek buna. Bir başka kanalda yayınlansaydı belki 4. bölümde kaldırılırdı ancak şimdi 100 küsür bölüm oldu.
ATV Tövbeler Tövbesi'ni gözden çıkardı. Öyle olmasa niye Salı'ya almayı düşünsün ki? Akıbetini bilmiyorum ama... Bitmeyen Şarkı salı 23.00 olsa başarılı olur muydu acaba? En azından her iki kategori de de ilk 10 girerdi bence. 4 rating falan alabilirdi... Ayrıca Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin AB reytingi artmış. Yoksa yanlış mı biliyorum. Papatyam'ı tebrik etmek gerek... Sabit bir izleyicisi var diye düşünüyorum... Ayrıca Tövbeler Tövbesi perşembe 23.00 yapabilirler belki... Ama o dizi tutmaz fikrimce... Hayranları darılmasınlar. Güzel bir dizi ama " yetersiz ve ilgi çekici değil ". Bu şahsi görüşüm. Ayrıca ATV'nin yabancı sineması 2 kategori de de ilk 5'e girerek büyük bir başarı yakalamış... ATV'nin yerinde olsam salı 20.00 Çocuklar Duymasın yaparım 1 saat özet yayınlarım. O 23.00'te bitince de Bitmeyen Şarkı yaparım. Böylece ATV 2.liği alır belki ama düşük ihtimal... Ama Çocuklar Duymasın cuma olmasın. Cuma 20.00 Her Şeye Rağmen 22.00 Gönülçelen olsaydı daha iyi olurdu. Bitmeyen Şarkı'nın yeri iyiydi. Niye değişti anlayamadım... ATV dizilerini iyi kullansa çok daha güzel bir sezon geçirirdi... O kadar çok güzel yöntem vardı ki... Ama ATV en kötüsünü seçti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?