5 Mayıs 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Ay hoşt ben fan değilim dün izlemedim bile
) stv, kanal 7 vb. Yıllardır olan hikayeleri kaliteli oyuncularla çekti diye KŞ nin abartılmasına karşıyım

Reactions: 12.Adam and Aserat
) stv, kanal 7 vb. Yıllardır olan hikayeleri kaliteli oyuncularla çekti diye KŞ nin abartılmasına karşıyım
Sen de YÇ övüyosun övüyosun uçuruyosun, ufak bi laf geldi mi hemen ben düzenli izlemiyorum fan değilim moduna geçiyosun sen var ya sennnnn

Iyyyyy ezik nasıl kudurmuş 2 aydır
Bu saatten sonra hiçbir şey şovumuzu yapıp rüştümüzü kanıtladığımız gerçeğini değiştirmez bol kudurmalar.

Olsun yine de sempatizanısın.
STV ve Kanal 7 hikayelerinde sekülerler gömülüp muhafazakarlar göklere çıkarılıyor ama burada iki tarafın da defolarını izliyoruz nasıl aynı hikaye olabilir.

Sen de YÇ övüyosun övüyosun uçuruyosun, ufak bi laf geldi mi hemen ben düzenli izlemiyorum fan değilim moduna geçiyosun sen var ya sennnnn

Nerede övüp uçuyom😱

Siz tencere kapak olmuşsunuz

Yaklaşık 1 saat Kızılcık Şerbeti izledim.

Reactions: 12.Adam
@Aserat düşüse sinirlenmişsin galiba en çok konuşan sen olmuşsun
geçen hafta 2 önceden duyuruldu haftaya belli olur denmişti bu hafta yine düşmüş biz Yalı Çapkını Ab yi almışız ben alırız demiştim tebrik ediyorum dizimizi
@Yakamoz-Asi @xemrexxx sende dün ki bölümü izle

Öncelikle AB'de hala biz zirvedeyiz hava atacaksan doğru grupla at.
Ayrıca AB'de yükselmişiz diğer gruplarda da çok hafif bir kayıp olmuş yani sinirlenecek bir şey yok beni zirveyi kaybedince kuduran sizin fandom'la karıştırma.

Ne bileyim konuya en çok yazan sensin öyle sandım bende
yoo doğru grubudedim bak sende diyorsun ufak kayıp diye