5 Mayıs 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Sonradan gelen dizinin çat diye zirveyi alışı nasıl içlerine oturmuşsa aşağılık kompleksine girmişler yazık. :F (YÇ'nin kurgucusu) @offensive

------

Nursema'nın olayı prim yapınca gelin gittiği kötü ailenin beterini hikayeye sokan ve şiddet sahnelerini arttıran dizinin fanı konuşmasın. :A
Ay hoşt ben fan değilim dün izlemedim bile :)) stv, kanal 7 vb. Yıllardır olan hikayeleri kaliteli oyuncularla çekti diye KŞ nin abartılmasına karşıyım :X

• İlginç
Reactions: 12.Adam and Aserat
Ay hoşt ben fan değilim dün izlemedim bile :)) stv, kanal 7 vb. Yıllardır olan hikayeleri kaliteli oyuncularla çekti diye KŞ nin abartılmasına karşıyım :X
Sen de YÇ övüyosun övüyosun uçuruyosun, ufak bi laf geldi mi hemen ben düzenli izlemiyorum fan değilim moduna geçiyosun sen var ya sennnnn :A:A:A:A:F:F:F:F:F

Iyyyyy ezik nasıl kudurmuş 2 aydır :A:A:A:A:F:F:F:F
Bu saatten sonra hiçbir şey şovumuzu yapıp rüştümüzü kanıtladığımız gerçeğini değiştirmez bol kudurmalar. :A

Olsun yine de sempatizanısın. :A STV ve Kanal 7 hikayelerinde sekülerler gömülüp muhafazakarlar göklere çıkarılıyor ama burada iki tarafın da defolarını izliyoruz nasıl aynı hikaye olabilir. :)

OOOOOOHHHHH… :Z :Z :Z :Z :Z

funny (156).jpeg

Sen de YÇ övüyosun övüyosun uçuruyosun, ufak bi laf geldi mi hemen ben düzenli izlemiyorum fan değilim moduna geçiyosun sen var ya sennnnn :A:A:A:A:F:F:F:F:F

Bu saatten sonra hiçbir şey şovumuzu yapıp rüştümüzü kanıtladığımız gerçeğini değiştirmez bol kudurmalar. :A

Olsun yine de sempatizanısın. :A STV ve Kanal 7 hikayelerinde sekülerler gömülüp muhafazakarlar göklere çıkarılıyor ama burada iki tarafın da defolarını izliyoruz nasıl aynı hikaye olabilir. :)
Nerede övüp uçuyom😱

Siz tencere kapak olmuşsunuz :A

@Aserat düşüse sinirlenmişsin galiba en çok konuşan sen olmuşsun :A geçen hafta 2 önceden duyuruldu haftaya belli olur denmişti bu hafta yine düşmüş biz Yalı Çapkını Ab yi almışız ben alırız demiştim tebrik ediyorum dizimizi :A @Yakamoz-Asi @xemrexxx sende dün ki bölümü izle :A
Öncelikle AB'de hala biz zirvedeyiz hava atacaksan doğru grupla at. :A Ayrıca AB'de yükselmişiz diğer gruplarda da çok hafif bir kayıp olmuş yani sinirlenecek bir şey yok beni zirveyi kaybedince kuduran sizin fandom'la karıştırma. :A

Öncelikle AB'de hala biz zirvedeyiz hava atacaksan doğru grupla at. :A Ayrıca AB'de yükselmişiz diğer gruplarda da çok hafif bir kayıp olmuş yani sinirlenecek bir şey yok beni zirveyi kaybedince kuduran sizin fandom'la karıştırma. :A

Ne bileyim konuya en çok yazan sensin öyle sandım bende :A yoo doğru grubudedim bak sende diyorsun ufak kayıp diye :D