5 Mayıs 2021 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Benim Adım Melek | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
#Sadakatsiz
Total : 8,68 (2)
AB : 9,51 (1)
ABC1 : 9,76 (2)

#KuruluşOsman
Total : 11,68 (1)
AB : 9,45 (2)
ABC1 : 11,44 (1)

#Masumiyet
Total : 3,60 (13)
AB : 4,81 (4)
ABC1 : 4,97 (7)

#DoğduğunEvKaderindir
Total : 3,56 (14)
AB : 3,14 (12)
ABC1 : 3,81 (11)

#BenimAdımMelek
Total : 3,48 (16)
AB : 2,56 (15)
ABC1 : 3,35 (15)

#Emanet
Total : 2,53 (21)
AB : 1,74 (23)
ABC1 : 1,85 (27)

Kaynak: Deniz TURAL twitter

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Doğduğun Ev Kaderindir'e geç yayınlanması yaramış. Haftaya tüm gruplarda 4+ ile finalini yapar umarım.

Masumiyet devam etmeli, Total dışında iyi gidiyor ki Sadakatsiz yokken +2 reyting eklediğini gördük. Bu zor günde iyi idare etti, bitecek kadar kötü oranlar almıyor.

Sadakatsiz keşke erken sezon finali yapsaydı, çift haneli reytingleri görememeye başladı.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Masumiyet yükseleceğine düşmüş bir de. Final kararı çıkar bugün. Yazık oldu kadroya, FOX kafasızlığı yüzünden harcandı dizi.

Sadakatsiz de epey düşmüş, ikinci sezon işi çok zor olacak belli.

En karlı Kuruluş çıkmış her zaman olduğu gibi. AB'de 1 reyting yükselmiş.

DEK finale 1 kala yükseliş yaşamış, gelecek hafta da benzer oranlarla finalini yapar.

Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.
Total'de 1.sırada ATV’de ekrana gelen “Kuruluş Osman”, 2. sırada Kanal D’de yayınlanan “Sadakatsiz”, 3.sırada ATV’de izleyiciyle buluşan “Esra Erol’da” programı yer aldı.

AB'de ise “Sadakatsiz” ilk sırada, “Kuruluş Osman” ise 2. sırada yer aldı.

Tablo konuya eklendi.
------

Masumiyet yükseleceğine düşmüş bir de. Final kararı çıkar bugün. Yazık oldu kadroya, FOX kafasızlığı yüzünden harcandı dizi.

Sadakatsiz de epey düşmüş, ikinci sezon işi çok zor olacak belli.

En karlı Kuruluş çıkmış her zaman olduğu gibi. AB'de 1 reyting yükselmiş.

DEK finale 1 kala yükseliş yaşamış, gelecek hafta da benzer oranlarla finalini yapar.
Kuruluş Osman kıl payı zirveyi kaybetmiş Ab grubunda.
Sadakatsiz yeni sezonda kan kaybedecektir. Orjinalinden baya koptular ve sadece 1 olayları kaldı. Onu da anca finale doğru kullanırlar veya düşüş çok olunca.

• Beğendim
Reactions: serhatt
Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.
Total'de 1.sırada ATV’de ekrana gelen “Kuruluş Osman”, 2. sırada Kanal D’de yayınlanan “Sadakatsiz”, 3.sırada ATV’de izleyiciyle buluşan “Esra Erol’da” programı yer aldı.

AB'de ise “Sadakatsiz” ilk sırada, “Kuruluş Osman” ise 2. sırada yer aldı.

Tablo konuya eklendi.
------

Kuruluş Osman kıl payı zirveyi kaybetmiş Ab grubunda.
Sadakatsiz yeni sezonda kan kaybedecektir. Orjinalinden baya koptular ve sadece 1 olayları kaldı. Onu da anca finale doğru kullanırlar veya düşüş çok olunca.
Sadakatsiz tek sezonluk bir iş olmalıydı.
Kuruluş bu reytinglerle daha çok devam eder. :(

• Beğendim
Reactions: Dosi
Seyirci Sadakatsiz'den kaçtı mı ne, son zamanların en iyi bölümü olmasına rağmen zirveye çıktığından beri sanırım ilk defa Total'de 8'e, ABC'de de 10'un altına iniyor. Diziyi daha çok düşmeden bitirmeleri gerekirdi aslında çünkü seneye ite kalka sezon sonuna gider de Sefirin Kızı, Hekimoğlu gibi 2'lerle, 3'lerle devam eder. Bu arada AB'deki zirvesini de Kuruluş'a az daha veriyormuş, bu çok kötü.

Masumiyet Total harici iyi gidiyor ama Total seyircisi nedense bu tarz dizileri beğenemiyor, yazık oldu güzelim diziye ABC'de neredeyse 5 alıyormuş, AB'de de almasına çok az kalmış. Finale kadar daha da düşmese bari.

Doğduğun Ev Kaderindir diğer dizilerin aksine oranlarını yükseltmiş. Dizinin oranları hala çok kötü değil ama final kararı isabet.

Benim Adım Melek haftalar öncesine kadar 4-4-4 veya 4-3-4 diye giderken birden 3-2-3 almaya başladı ve DEK'in arkasında kaldı. Bunda ne etkili bilmiyorum ama onun da final kararı isabet. Zaten 66 bölüm şu zaman için çok da iyi bir sayı.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Sadakatsiz Haziran 2022'yi görebilirse şükretsin. Daha şimdiden düşüş başlamışken yeni rakipler ve yorgun hikayeyle 2. sezonda iyice zorlanacak. Zaten boş kanallar da yeni dizilerini koymaktan çekinmeyecektir bakalım neler olacak.

SÇK niye bitmiyor deyince kızılıyor ama onu yayında tutmak için ısrar edilmesine rağmen Masumiyet'in ondan daha iyi reytinglerle apar topar bitirilmesi haksızlık. Sadakatsiz yokken reytinglerin hali ortadaydı ve başka gün olsa (mesela Yasak Elma bittikten sonra pazartesi gününde bir süre daha denenir ve yine olmuyorsa o zaman biterdi) belki de şu an 2. sezon ihtimali konuşuluyor olurdu. Bu arada Masumiyet için bu hafta karar alındıysa uzun süredir sürüncemede kalan Mucize Doktor'un kaderi de bu akşamki bölümle belli olabilir.

OGM dizileri salı, perşembe ve cumayı parsellediği için muhtemelen yeni dizi yine çarşambaya gelir. Bu sezonki yarışın heyecanı yoktu ama eylülden sonrası şimdiden iştah kabartıyor.