Yeni mi fark ettin. .ssHarbiden o nerelerdeBen de bir şey eksik acaba ne diyorum sabahtan beri
Yeni mi fark ettin. .ssHarbiden o nerelerdeBen de bir şey eksik acaba ne diyorum sabahtan beri
@Çiğdem- bunu da görmelisin canımacun efendi rezil olmuş yine ayolll@Bully @EFE UYSAL
payitaht gelecek sene zirveyi kapar cnm @Doğu oranlarımız harika
@Çiğdem-'i yaşatmak lazım. :/
acun efendi rezil olmuş yine ayolll@Bully @EFE UYSAL
payitaht gelecek sene zirveyi kapar cnm @Doğu oranlarımız harika
@Çiğdem-'i yaşatmak lazım. :/
@Çiğdem- bunu da görmelisin canım
Abdülhamid ve Survivor düşüş yaşamış haftaya tekrar yükselirlerhhahah gözümden kaçmış acun ile ilgili mesajın birebir aynı evet
baktımda gerçekten rezil olmuş ayoll@EFE UYSAL
Payitaht kısmı benim de içime sinmemişti, sen olsan nasıl yazardın?hhahah gözümden kaçmış acun ile ilgili mesajın birebir aynı evet
Neyse ki Abdulhamit de batmışhhahah gözümden kaçmış acun ile ilgili mesajın birebir aynı evet
Neyse ki Abdulhamit de batmış
Payitaht kısmı benim de içime sinmemişti, sen olsan nasıl yazardın?
aaa ne olmuş bu abdülhamide ayoll 😱😱😱 derdim sanırımkı şuan gördüm tabloyu içimden düşündüğümde bu oldu 3.sıraya düçmüşAbdülhamid ve Survivor düşüş yaşamış haftaya tekrar yükselirler
İlk kez düşüş yaşamış haftaya zirveyi alır rahataaa ne olmuş bu abdülhamide ayoll 😱😱😱 derdim sanırımkı şuan gördüm tabloyu içimden düşündüğümde bu oldu 3.sıraya düçmüş
Evet daha mantıklı olurmuş.aaa ne olmuş bu abdülhamide ayoll 😱😱😱 derdim sanırımkı şuan gördüm tabloyu içimden düşündüğümde bu oldu 3.sıraya düçmüş
Çok üzüldümaaa ne olmuş bu abdülhamide ayoll 😱😱😱 derdim sanırımkı şuan gördüm tabloyu içimden düşündüğümde bu oldu 3.sıraya düçmüş
Bu hafta survivor u da geçeriz abdeA/b ve abc1'de zirvedeyiz çatla
İstanbullu Gelin de atak yapıp geçmiş Abdulhamit'i, şimdiden çöktü sizin dizi ne gelecek senesi
3 gün olmuş be, nerdesin @Çiğdem- dön artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?