Yeni mi fark ettin. .ssHarbiden o nerelerdeBen de bir şey eksik acaba ne diyorum sabahtan beri
![]()
Yeni mi fark ettin. .ssHarbiden o nerelerdeBen de bir şey eksik acaba ne diyorum sabahtan beri
![]()
@Çiğdem- bunu da görmelisin canımacun efendi rezil olmuş yine ayolll@Bully @EFE UYSAL
payitaht gelecek sene zirveyi kapar cnm @Doğu oranlarımız harika
@Çiğdem-'i yaşatmak lazım. :/
acun efendi rezil olmuş yine ayolll@Bully @EFE UYSAL
payitaht gelecek sene zirveyi kapar cnm @Doğu oranlarımız harika
@Çiğdem-'i yaşatmak lazım. :/
@Çiğdem- bunu da görmelisin canım![]()
Abdülhamid ve Survivor düşüş yaşamış haftaya tekrar yükselirlerhhahah gözümden kaçmış acun ile ilgili mesajın birebir aynı evet![]()
![]()
![]()
baktımda gerçekten rezil olmuş ayoll@EFE UYSAL
Payitaht kısmı benim de içime sinmemişti, sen olsan nasıl yazardın?hhahah gözümden kaçmış acun ile ilgili mesajın birebir aynı evet![]()
![]()
![]()
Neyse ki Abdulhamit de batmışhhahah gözümden kaçmış acun ile ilgili mesajın birebir aynı evet![]()
![]()
![]()
Neyse ki Abdulhamit de batmış![]()
Payitaht kısmı benim de içime sinmemişti, sen olsan nasıl yazardın?![]()
aaa ne olmuş bu abdülhamide ayoll 😱😱😱 derdim sanırımkı şuan gördüm tabloyu içimden düşündüğümde bu oldu 3.sıraya düçmüşAbdülhamid ve Survivor düşüş yaşamış haftaya tekrar yükselirler![]()
İlk kez düşüş yaşamış haftaya zirveyi alır rahataaa ne olmuş bu abdülhamide ayoll 😱😱😱 derdim sanırımkı şuan gördüm tabloyu içimden düşündüğümde bu oldu 3.sıraya düçmüş![]()
Evet daha mantıklı olurmuş.aaa ne olmuş bu abdülhamide ayoll 😱😱😱 derdim sanırımkı şuan gördüm tabloyu içimden düşündüğümde bu oldu 3.sıraya düçmüş![]()
Çok üzüldümaaa ne olmuş bu abdülhamide ayoll 😱😱😱 derdim sanırımkı şuan gördüm tabloyu içimden düşündüğümde bu oldu 3.sıraya düçmüş![]()
Bu hafta survivor u da geçeriz abdeA/b ve abc1'de zirvedeyiz çatla
İstanbullu Gelin de atak yapıp geçmiş Abdulhamit'i, şimdiden çöktü sizin dizi ne gelecek senesi
3 gün olmuş be, nerdesin @Çiğdem- dön artık![]()