ABC1 reklam verenlerin dikkate aldığı rating kategorisi.Ohaaa [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 8'lere düştü diyorlardı da inanmıyordumBu ne halSurvivior napıyor? [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mda ne gibi sorunlar var böyle @sürgünüm???
Bu ABC reytingi ne?? ABC1 +20 reytingleri biliyorum da ABC1 ne oluyor? Survivior her 2 grupta 11+ alırken ABC1'de 11 almiş Karadayım 9-8 alırken ABC1'de 11+ almiş yine? Nasıl iş anlamadım. @xemrexxx
20+ yaş mı??? O zaman benim dediğim doğruymuş. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] ile survivor arasında AB gurubunda en az +2 reytinglik fark varmiş (yetişinkin kategorisinde)ABC1 reklam verenlerin dikkate aldığı rating kategorisi.
maddi alım gücü yüksek ab grubu ile orta halli c1 kategorisinin 20 yaş ve üstündeki kişilerinin adı.
c1 lise mezunu grupOhaaa [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 8'lere düştü diyorlardı da inanmıyordumBu ne halSurvivior napıyor? [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mda ne gibi sorunlar var böyle @sürgünüm???
Bu ABC reytingi ne?? ABC1 +20 reytingleri biliyorum da ABC1 ne oluyor? Survivior her 2 grupta 11+ alırken ABC1'de 11 almiş Karadayım 9-8 alırken ABC1'de 11+ almiş yine? Nasıl iş anlamadım. @xemrexxx
ABC1'de bu hafta ikiside 11 aldı arada fark yok.20+ yaş mı??? O zaman benim dediğim doğruymuş. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] ile survivor arasında AB gurubunda en az +2 reytinglik fark varmiş (yetişinkin kategorisinde)
Bu haftayı demiyorum zaten geneli yorumluyorumABC1'de bu hafta ikiside 11 aldı arada fark yok.
2 yıllık üniversite okuyanı liseden mezun olana göre de yuceltmeyelimc1 lise mezunu gruptoplam reytingin %22 sini oluşturuyor
anlamadım lo şimdiBu haftayı demiyorum zaten geneli yorumluyorum
2 yıllık üniversite okuyanı liseden mezun olana göre de yuceltmeyelim
Yarın 23.15'de var ve Pazar 17.00'da.Mihrap Yerinde tekrarIarına bakacağım kaçırmam
TeşekkürIerYarın 23.15'de var ve Pazar 17.00'da.
Önemli değil.TeşekkürIerBaktım bir daha bakarım çok beğendim Yasemin YaIçın hayranı oIduğum için ikgimi çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?