ABC1 reklam verenlerin dikkate aldığı rating kategorisi.Ohaaa [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 8'lere düştü diyorlardı da inanmıyordumBu ne hal
Survivior napıyor? [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mda ne gibi sorunlar var böyle @sürgünüm???
Bu ABC reytingi ne?? ABC1 +20 reytingleri biliyorum da ABC1 ne oluyor? Survivior her 2 grupta 11+ alırken ABC1'de 11 almiş Karadayım 9-8 alırken ABC1'de 11+ almiş yine? Nasıl iş anlamadım. @xemrexxx
20+ yaş mı??? O zaman benim dediğim doğruymuş. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] ile survivor arasında AB gurubunda en az +2 reytinglik fark varmiş (yetişinkin kategorisinde)ABC1 reklam verenlerin dikkate aldığı rating kategorisi.
maddi alım gücü yüksek ab grubu ile orta halli c1 kategorisinin 20 yaş ve üstündeki kişilerinin adı.![]()
c1 lise mezunu grupOhaaa [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 8'lere düştü diyorlardı da inanmıyordumBu ne hal
Survivior napıyor? [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mda ne gibi sorunlar var böyle @sürgünüm???
Bu ABC reytingi ne?? ABC1 +20 reytingleri biliyorum da ABC1 ne oluyor? Survivior her 2 grupta 11+ alırken ABC1'de 11 almiş Karadayım 9-8 alırken ABC1'de 11+ almiş yine? Nasıl iş anlamadım. @xemrexxx
ABC1'de bu hafta ikiside 11 aldı arada fark yok.20+ yaş mı??? O zaman benim dediğim doğruymuş. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] ile survivor arasında AB gurubunda en az +2 reytinglik fark varmiş (yetişinkin kategorisinde)
Bu haftayı demiyorum zaten geneli yorumluyorumABC1'de bu hafta ikiside 11 aldı arada fark yok.![]()
2 yıllık üniversite okuyanı liseden mezun olana göre de yuceltmeyelimc1 lise mezunu gruptoplam reytingin %22 sini oluşturuyor
anlamadım lo şimdiBu haftayı demiyorum zaten geneli yorumluyorum
2 yıllık üniversite okuyanı liseden mezun olana göre de yuceltmeyelim![]()
Yarın 23.15'de var ve Pazar 17.00'da.Mihrap Yerinde tekrarIarına bakacağım kaçırmam![]()
TeşekkürIerYarın 23.15'de var ve Pazar 17.00'da.![]()
Önemli değil.TeşekkürIerBaktım bir daha bakarım çok beğendim Yasemin YaIçın hayranı oIduğum için ikgimi çekti
![]()