5 Mayıs 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Turabiyi Dünkü Manipilasyondan Sonra Keşke Acun Diskalifiye Etseydi Niye Yemedi ? Rating mi Kalır Turabiyi Alırsak ?

Umarum Bu Kampanya Uzun SÜrmez

Ohaaa [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 8'lere düştü diyorlardı da inanmıyordum:T: Bu ne hal :T: Survivior napıyor? [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mda ne gibi sorunlar var böyle @sürgünüm???

Bu ABC reytingi ne?? ABC1 +20 reytingleri biliyorum da ABC1 ne oluyor? Survivior her 2 grupta 11+ alırken ABC1'de 11 almiş Karadayım 9-8 alırken ABC1'de 11+ almiş yine? Nasıl iş anlamadım. @xemrexxx

Ohaaa [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 8'lere düştü diyorlardı da inanmıyordum:T: Bu ne hal :T: Survivior napıyor? [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mda ne gibi sorunlar var böyle @sürgünüm???

Bu ABC reytingi ne?? ABC1 +20 reytingleri biliyorum da ABC1 ne oluyor? Survivior her 2 grupta 11+ alırken ABC1'de 11 almiş Karadayım 9-8 alırken ABC1'de 11+ almiş yine? Nasıl iş anlamadım. @xemrexxx
ABC1 reklam verenlerin dikkate aldığı rating kategorisi.
maddi alım gücü yüksek ab grubu ile orta halli c1 kategorisinin 20 yaş ve üstündeki kişilerinin adı.:)

ABC1 reklam verenlerin dikkate aldığı rating kategorisi.
maddi alım gücü yüksek ab grubu ile orta halli c1 kategorisinin 20 yaş ve üstündeki kişilerinin adı.:)
20+ yaş mı??? O zaman benim dediğim doğruymuş. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] ile survivor arasında AB gurubunda en az +2 reytinglik fark varmiş (yetişinkin kategorisinde)

c1 lise mezunu grup :)toplam reytingin %22 sini oluşturuyor