5 Mayıs 2013 Pazar Reyting Sonuçları

07.00-01.00 arası reytingler ilk mesaja eklendi.

survivor dokunulmazlık oyununun çok beğendim reytinglerdede gayet iyi gitmiş ünlüler kazanmasını çok istiyodum ve kazandılar bence bozok elenir :)

Aşk Emek İster umarım yükselmiştir.Çünkü bu başarıyı hakediyor.Ayrıca Show dün iyi reklamını yaptı tekrardan.

survivor total 8.27 almış daha yüksek beklerdim 9 - 10 arası ama olsun yine çok iyi ab 9.99 almış 1 reyting yükselmiş :) eşim bilir polislerde total 5.12 ab 5.75 alabilmiş gelecek hafta bence yine düşer

Survivor, totalde 0,65'lik bir düşüş yaşarken, ab grubunda ise 0,85'lik bir artış yaşayarak iki grupta da zirvede yer aldı.

Ben Bilmem Eşim Bilir,totalde 1 reyting artış yaşarken, ab grubunda ise 2,37 reyting artışı yaşayarak çok iyi bir performans sergileyerek iki grupta da ikinci sırada yer aldı.

Ali Ayşe'yi Seviyor,iki grupta da artış yaşayarak totalde 4.ab grubunda ise 10.sırada yer aldı.

Aşk Emek İster,bu hafta iki grupta da düşüş yaşadı.Dizi bakalım bu reytinglerle ne kadar süre dayanabilecek.

Karagül sayesinde yükselmiş. :)

[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD="align: center"]30
[/TD]
[TD="align: center"]GUNERI CIVAOGLU ILE SEFFAF ODA[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]05.05.2013[/TD]
[TD="align: center"]10:45:49[/TD]
[TD="align: center"]11:50:03[/TD]
[TD="align: center"]1,26[/TD]
[TD="align: center"]7,35

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tek gün pazar olmalı ama bu sezon olmak artık yeni sezonda olur umarım..

[TR]
[TD="align: center"]6
[/TD]
[TD="align: center"]UMUTSUZ EV KADINLARI (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]19:32:10[/TD]
[TD="align: center"]20:24:43[/TD]
[TD="align: center"]2,57[/TD]
[TD="align: center"]10,62[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD="align: center"]UMUTSUZ EV KADINLARI[/TD]
[TD="align: center"]20:24:43[/TD]
[TD="align: center"]21:53:08[/TD]
[TD="align: center"]2,45[/TD]
[TD="align: center"]7,17

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Çok iyi gitmiş. :)

[TR]
[TD="align: center"]5
[/TD]
[TD="align: center"]SUPER STARLIFE
[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]11:58:43[/TD]
[TD="align: center"]13:57:23[/TD]
[TD="align: center"]2,65[/TD]
[TD="align: center"]15,22

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Survivor çok başarılı sonuçlar elde etmiş yine, tebrik ederim.

Karagül Şeffaf Oda'ya katıldı ve reytingleri yükseldi programın :)

Şunu söylemeliyim ki, dün gönüllüler damgasını vurdu geceye..

Ben duyguyu destekliyorum ama ilk defa duyguyu biraz haksız buldum.. Ortalığı bu sefer gereksiz yere gerginleştirdi. Ne güzel hepsiyle tekrardan dengeleri oturtmuştu, bu kötü oldu..farmagül bile bu kadar sorun çıkarmazken , onun bu denli tepki vermesini doğru bulmadım.. Suları gereksiz yere bulandırdı malesef. Hilmicemin , o sözleri neydi?? Yok ben delikanlıların yanında büyüdüm :kiki: yok ağzını dikerim :kiki: yok ben adamlığıma laff söyletmemmmmmm diyerekten adada kendini şekilden şekile sokması :kiki: oyunları kazanıyor diye gözüme girmişti ama tekrardan düştü, sinsi bakışlı vatandaş..
murat'a gelirsek, o çocuğun duruşu , karakteri gerçekten saygıya değer buluyorum.. Ama dün bende ki izlenimini biraz zedeledi.. Ümit'e kadar ki cevaplarını doğru buluyorum ama ümitide araya koyup, bişeyler daha diyince anladım ki, ekranları oynuyor biraz bu çocuk.. Belli ki adalar birleşince arkasını sağlama alıp ünlülerin desteğinin peşine düşmüş.
Fatmagüle bişey bile demiyorum zaten! Mübarek bi skor al bari.. Bakın oyun da demiyorum.. Bir skor yahu bir skor...
bozok zaten işi gücü iki genç erkeği doldursun.. Ha bide sadece balık tutmaya gelmiş adaya arkadaş.. Onun da oyunlarda ki performansını beğenmiyorum.. Çok oyun kazandığını da görmedim..
kısaca fatmagül de gitse bozok da gitse pek sorun olmaz benim için. İkisi de gitsin..

- - - Ekleme - - -

Survivor yine tüm rakiplerine fark atmış. Büyük farkla 1. :)