5 Mayıs 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 2 16.7%
  • Keşanlı Ali Destanı - Final (Kanal D)

Oy: 1 8.3%
  • Survivor (Show)

Oy: 5 41.7%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• İffet (Star)

• Yeni Bir Hayat (Star)

• Lale Devri (Fox)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

• Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
arkadaşlar keşanlı aliyi izleyenler yaw ben sondan birşey anlamadım 3 ayrı final gösterdiler şimdi ali ile zilha öldüler mi yaw?

yeni bir hayat iki grupta da çok iyi gitmiş ,survivor biraz düşüş yaşasa da rahat bir şekilde zirvede,lale devri pek değişiklik yaşamamış, iffet oranlarını ciddi bir şekilde arttırmış ama ab grubunda şayet 4 reytingi rahat geçer diye düşünmüştüm,yahşi cazibe epey gerilerde kalmaya başladı, keşanlı ali final bölümüyle pek izlenmemiş ):

Karşılaştırmalı reyting tablosu ve günün yorumu ikinci mesaja eklendi merak edenler için. :)

8SUSKUNLAR (TKR)SHOW TV23:28:2125:04:5001:25:593,0912,64

çok iyi gitmiş showun bunu sürekli yayınlaması izleyici toplaması lazımdı. survivor 3 reyting civarı düşmüş ama pek heyecanlı bi bölüm değildi zaten, bugün 12yi rahat geçer diye düşünüyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Şefkat Tepe böyle devam ederse çok gerilere düşecektir...Bir an önce senaryonun değişmesi lazım...

İffet her iki grupta gözle görünüş artış sergileyerek ilk 10a girdi ve başarılı gitti. Dizinin yükselmesine Survivor mani oluyor. Survivor olmadıkta dizi 6 reytingi geçiyor.
Lale Devri yükselen bir diğer yapım olmuş
Survivor bu günün en büyük düşeni olmuş. AB`de neredeyse 3 reyting düşmüş
Şevkat Tepede de düşüş var
Akasya Durağı totalde toparlanmış, AB`de düşmüş
Yeni Bir Hayat mükemmel gitmiş

SURVIVOR - UNLULER GONULLULER, Show tv için müthiş gidiyor :)

LALE DEVRİ bir çok eleştirilere rağmen 2.olarak FOX'un en iyi dizilerinden birisi oldugunu yine kanıtladı :)

ŞEFKAT TEPE, STV için çok iyi sonuçlar alıyor. Ama ileri ki haftalarda kesinlikle çok düşecektir :)

SURVIVOR - UNLULER GONULLULER BASLIYOR bile çok iyi giderek SHOW'u sevindirmeye devam etmiş. Show resmen acun sayesinde zirvede oluyor :) sıkıysa onu çıkartsınlar :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]17[/TD]
[TD]YAHŞİ CAZİBE[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]21:05:32[/TD]
[TD]23:22:06[/TD]
[TD]01:30:57[/TD]
[TD]2,62[/TD]
[TD]7,29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sizlere ömür ölmüs ...

[TD]AKASYA DURAĞI, 5.olarak güzel gitmiş. fakat bu diziye bu az rating yakışmıyor .bakalım kanal d nasıl bir yol izleyecek daha?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]İFFET ise berbat giderek Star'ı yine üzmüş :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]YENİ BİR HAYAT 23:14'de başlamasına rağmen güzel rating ve share almış :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]YAHŞİ CAZİBE adeta berbat gitmiş. bu sezon artık bu dizi bitmeli, uzatmanın bir anlamı yok xD[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]SUSKUNLAR (TKR) çok güzel gitmiş. Show bu dizinin yeni bölümlerini artık her cumartesi 22.45'de yayınlamalı. 00.30'da bitmeli :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]KEŞANLI ALİ DESTANI - FINAL ilk zamanlar güzel gidiyordu, fakat sonra kötü gitti :) ve finali de izlenmeme rekoru kırmış.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ayrıca FOX, lale devrini kesinlikle bitirmemeli. yoksa cumartesi çok boş kalır :)

[TABLE="width: 175"]
<tbody style="margin-top: 0px; margin-right: auto; margin-bottom: 0px; margin-left: auto; ">[TR]
[TH="align: left"]İŞTE FOX'UN TÜM DİZİLERİ[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Lale Devri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Yer Gök Aşk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Araf Zamanı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Babam İçin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Unutma Beni[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Deniz Yıldızı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Dinle Sevgili[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Canım Benim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Day Break[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Criminal Minds[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]White Collar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Yalancı Romantik[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]KEŞANLI ALİ DESTANI - FINAL ilk zamanlar güzel gidiyordu, fakat sonra berbat gitti :) ve finali de izlenmeme rekoru kırmış. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

böle mesajlar yazak berbat gitmis o olmus gibi arka arkaya mesaj yazmak yasak bunlarin hepsini şikayet edicem.. ...

İffet alacağı en fazla reytingi almış, daha da üstüne çıkamaz ki 3,5 da düşük bir reyting. Sezon sonu final ya da gelecek sezon pt2.

Yahşi Cazibe kesinlikle final yapmalı.

Üstün Dökmen a/b'de bile 0.57'nin altında kalmış. Kim izliyor ki o programı.

Bence İffet salı günü yayınlanmalı. Hafta içi tv başındaki insan sayısı çok ve salı günü pt1'de Öbgzk'den başka dram dizisi yok. Ama kanal böyle bir şeye cesaret edemez. Yani İffet aldığı 3 reytingle yayın hayatına veda edecek.:)

FOX ASLINDA LALE DEVRİ'Nİ ÖZETSİZ 20.00'DE BAŞLATSA KESİNLİKLE ORANLARINI DAHA ÇOK ARTTIRIR. HATTA 1.BİLE OLABİLİR :)
AMA YAPMIYOR İŞTE. AMA BELKİ ÖBÜR KÜ HAFTALARDA YAPMAYA BAŞLAYABİLİR :)

[TABLE="width: 175"]
[TR]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

iffet alacağı en fazla reytingi almış, daha da üstüne çıkamaz ki 3,5 da düşük bir reyting. Sezon sonu final ya da gelecek sezon pt2.

Yahşi cazibe kesinlikle final yapmalı.

üstün dökmen a/b'de bile 0.57'nin altında kalmış. Kim izliyor ki o programı.

Bence iffet salı günü yayınlanmalı. Hafta içi tv başındaki insan sayısı çok ve salı günü pt1'de öbgzk'den başka dram dizisi yok. Ama kanal böyle bir şeye cesaret edemez. Yani iffet aldığı 3 reytingle yayın hayatına veda edecek.:)

evet haklisin. Star'in başka bir çaresi yok :)

Survivor'u izledim reytingler dusmus uzuldum ama Bu Aksam baya bi artar reytingleri belki'de aldigi en cok reytingi alir.Kesanli ise total'de 2,50 a/b'de 1,90 reytinglerle final yapmis cok kotu.

lale devrini izledim çınar kadar safını görmedim burnunun ucunda dönen oyunları görmüyor keşke bir an önce toprakla<3çınar barışsa...