5 Mart 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 7 30.4%
  • Son (ATV)

Oy: 1 4.3%
  • Koyu Kırmızı (Star)

• Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 3 13.0%
  • Fantastik Dörtlü - Y.S. (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 8.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Pazartesi neler oldu ?

Yetenek Sizsiniz mi ? Arka Sokaklar mı ? Yer Gök Aşk mı ? Hangisi zirvede yer aldı ?

Koyu Kırmızı, Son ve diğer yapımlar ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Totalde Arka Sokaklar, A/B'de Yetenek Sizsiniz Türkiye zirvede yer aldı.

Yer Gök Aşk iki grupta da üçüncü olmayı başardı.

Koyu Kırmızı ve Son yine çok gerilerde kaldılar. Özellikle "Son" çok kötü bir performans gösteriyor. Dizi sadece 2 share alabildi.

TRT 1'de yayınlanan Fantastik Dörtlü filmi ise yine iyi gitti.

Show'dan Star'a geçen Beni Affet'in oranlarında önemli bir değişiklik yaşanmadı.

Son düzenleme:

Yetenek Sizsinizi izledim ilk yarı finaldi haftaya pazartesi büyük final var yarın ab de kesin 1.olur belki totalde de olur

koyu kırmızıııııı
koyu kırmızıya oy verdim verdiğim oy belli olmuyor, silik bir renk yapmışsınız neden neden..

yetenek sizsiniz - fantastik 4'lü ( Jessica Alba için izledim biraz ) :D ve Leyla İle Mecnun :D

tv izlemedim.meraksiz bir gun.survivor gelsede izlesek.ama bir az yetenek sizsiniz izledim

Allahım Star Beni Affeti 2 Ye Bölmüs yine yapti yapacagini tabi 4:10 2:50 + Bonus startv ve atv bu cakallıgı hep yapiyor..

Son dizisi yavaş yavaş Son'a doğru gidiyor :D

25.Bölümde ilk 100'e giremicek heralde :D

Reytingler

Arka Sokaklar Gecen Haftaya Göre 1 Reyting Kaybetmis

Yeteneksizsiniz Totalde İyi Ab Zirveyi alarak güzel bir Performans göstermiş

Beni Affet Kanal Degisti Ama İzlenme Oranlar Degisiklik Yok Süper Reytingler'le Yoluna Devam Ediyor

Koyu Kırmızı A/B Durumu İyi ama 3:50 reytinge varabilse çok çok iyi olur ins varir

Son Dizisi düşüşe devam ediyor

Evim Şahane idare eder bir başlangıç yapmış. Ancak akışa bu programı sokmak isteyen Kanal D, hem Akasya Durağı'nı, hem de Arka Sokaklar'ı kısaltmak zorunda kalmış. Bu değişikliğin iki diziye de olumsuz etkisi var gibi duruyor. Ama asıl önemlisi, bölüm ortada kesiliyor zamansızlıktan, bu da seyirci üzerinde iyi bir algı bırakmıyor.

[h=2]5 Şubat 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları yazmışın , 5 Mart 2012 olacak (bunu yazmak için kayıt oldum )[/h]

Arka Sokaklar total de cok güclü gecen haftaya göre düsmüs olsada zirveyi kimseye vermiyor, AB de ise 2. Olarak yine basarili olmus.

YST yari finale baslamasina ragmen total de yükselememis ve 2. Sirada kalmis, AB de ise az da olsa bir yükselise zirvede.

Yer Gök Ask iki grubtada 3. Sirayi kapmis Fox TV icin gayet basarili.

Son ve Koyu Kirmizi dizisi bir türlü bekleneni veremiyor. Koyu kirmizi son haftalarda AB de biraz toparlanmaya basladi ama yeterli degil.

Leyla ile Mecnun gecen haftaya göre baya düsmüs ama hala trt ortalamasinin üstünde.

Bir Kadin Tanidim Ankette cok güclü olmasina ragmen reytinglerde ilk 100 e giremiyor.