5 Mart 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi hangi yapımları izlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kavak Yelleri (Kanal D)

Oy: 2 40.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Kızım Nerede (ATV)

• Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 20.0%
  • İzmir Çetesi (Star)

Oy: 1 20.0%
  • Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin.)

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Cumartesi iddiasızlığı nedeniyle neredeyse tüm diziler tarafından çok yakın reytinglerle paylaşılmış...

Ben ise tam tersi iddialı diziler olduğu için paylaşıldığını düşünüyorum.

Her gün 20 alan bir dizi çıkacağına keşke her gün böyle çeşit olsa ekranlarda...

Kavak Yelleri Share totalde 3 abd 4. olmus çok iyi yükseliz Var Akasya Duraği Abd Gecen haftaya göre çıkısta ama çok kötü Bence Kavak Yelleri Açısından Sevindim

Survivor'un daha çekimleri bile başlamadı. Survivor yaz için hazırlanıyor. Geçen senede olduğu gibi Show, televizyonların boş olduğu yaz dönemini doldurmak için hazırlıyor. Bu sezonu Karadağlar, Adını Feriha Koydum, Muhteşem Yüzyıl ve yeni başlayacak olan Karakol ile kapatmayı düşünüyor. Survivor, Nisan ayında çekimlere başlar. Haziran'da izleyiciye sunulur. Wipe Out'ta Nisan'da başlatılır. Aldığı reytinge göre uzatılır yada erkenden final yaptırılır.
Gelelim şimdi C.Tesi ile ilgili fikirlerime:
*Lale Devri, bence bu sezon final yapmaz. FOX TV, bir şans daha verir, Lale Devrine.
*Yetenek Sizsiniz bittikten sonra C.Tesi günkü bütün diziler rahat bir nefes alacaktır.
Yetenek Sizsiniz'den sonra reytingler:
Akasya Durağı Total-9/ AB-3
Yahşi Cazibe Total-8/ AB-9
İzmir Çetesi Total-6/ AB-5
Lale Devri Total-6/ AB-4
Kavak Yelleri Total-4/ AB-6
Kızım Nerede? Total-6/ AB-5
*"Peker Açıkalın" diziden ayrıldı falan diyorsunuz. Gani Müjde bişeyler düşünmüştür. Dizinin ana temasını ve konusunu
yok edecek değildir, tabikide. Büyük bi ihtimalle Peker AÇIKALIN bir kaç hafta ara vermek istemiştir. Gani Müjde'de ona göre birşeyler yazmıştır. :)))

Haftaya Yetenek Sizsiniz Türkiye final yapacak ya bütün dizilerin sonu hep heyecanlı yerinde bitti .Akasya Durağı ilk defa filmin sonunu başka bir şekilde bitirdi . Aynı şekilde Şefkat Tepe de çok heyecanlı yerinde bitti. Reytingler haftaya bence çok karışacak :)

Düğün vardı leyla ve tolga komser evlencekti . tolga komser düğüne giderken hırsızları gördü peşine düştü . hırsızlar tolga komseri vurdu . orda bitti :) :) :)

Reytingler düşünce heyecan katmak istemişler heralde :) Kanal D fragmanlarını da fazla vermiyor sanırım. Düğün olduğunu falan görmemiştim hiç :)

Samet: Survivor'un Mart ayında başlayacağına dair birçok haber çıktı. Bir de çekimler ile yayın aynı anda olacak bu sefer. Geçen seferki gibi çekimler bittikten sonra yayınlanmayacak yani...

Yahşi Cazibe'de ise Peker Açıkalın'ın dönmeyeceği kesin. Ara falan söz konusu değil yani...

Cuma günü, Cumartesi'ye göre çok daha zorlu bir gün. Orada da başarılı olabilir ama biraz düşer...
Zaten İzmir Çetesi'nin günüyle oynayacağını hiç sanmıyorum Star'ın...

en ideal günü cumartesi diyosun yani bide geniş aileye ideal gün bulsalar vallaha üstümden yük kalkcak

Salı gününü beklemek gerek. Sırat'ın reyting sonuçları yine çok düşük olursa Star, Geniş Aile'yi Pazartesi'ye çekebilir.

Canlı Survivor ilginç olabilir,reytinglere zirveden giriş yapabilir...

Forum İstatistikleri

Konular
172,170
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961