5 Kasım 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

karadayıyı bayagı uzatmışlar istenen reyting gelmeyince ay yapım atv yüklenmişler diziye
)))

Herkes kendi fikrini dile getirebilir. Ben de isterim her yapimin basarili olmasini ama her hafta O Ses Türkiye zirvede yer alacak degil.

- - - Ekleme - - -

Twitter'da da çok sevilmis beyazsoy..

özenmişler bu bölüme belli bu bölüm patladı patladı dizi ama yine istenen başarı yok hala 3.lükte yarın tns de anca total 7 ab 8-9 reyting

Oha! Şimdi gördüm Arka Sokaklar 14 almış
Helal Olsun

sanane ıstedıgımı yazarım senın burda benım twıtımı yayınlama hakkın yok sen kımsın benım sosyal medyadakı mesajımı forumla paylasırsın ? Buna hakkın yok

Güya Arka Sokaklar'da Ali'nin vurulması disipline sokmak diye haber cıkmıştı.Adam iyice zıvanadadn cıkacak desenize
Adam reytingi tavan yaptırdı resmen
Ben olsam Ali'yi canlandıran adamın yerinde zam+biraz daha esnek çalişma isterdim

sanane ıstedıgımı yazarım senın burda benım twıtımı yayınlama hakkın yok sen kımsın benım sosyal medyadakı mesajımı forumla paylasırsın ? Buna hakkın yok
Gizli bir bilgi olsa DM atardın. Twitterda mesaj yazacaksan takipçilerinin herşeyi yapmaya hakkı yok. Twitterda gizli yoktur. Senin takipçilerin mesajların hepsini görüyor

Kanal D zirveden inmek bilmiyor sayin seyirciler :

22:45 - 23:00 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) KANALD: 9.56 , 2) ATV: 9.05 , 3) FOX: 5.47 , 4) STAR: 4.68 , 5) TRT3: 1.14

Yer Gök Ask ta O Ses'i geçmis nedense

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.56 , 2) ATV: 9.05 , 3) FOX: 5.47 , 4) STAR: 4.68 , 5) TRT3: 1.14

Kanal D zirveden inmek bilmiyor sayin seyirciler :

22:45 - 23:00 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) KANALD: 9.56 , 2) ATV: 9.05 , 3) FOX: 5.47 , 4) STAR: 4.68 , 5) TRT3: 1.14

Yer Gök Ask ta O Ses'i geçmis nedense

acuna bak 3. diyorduk 4. olmuş
)) acuna maşallah demeye gelmiyor hemn düşüyor. bu reytingleri görmesin mahoni sbt ye demediğini bıraknmaz
)))))))))))

STAR TV Acuna harcadığın 70milyonla bir sürü dizi yapardın en azindan ilk 10'a girerlerdi.Acun yuzunden hayatimin rolu rolunu yapamiyorrrrrrr...Neyse adamlarda çöpe atacak para varsa ben napıyım

Vay karadayı 9u görmüş arka yine lider acun 4e düşmüş reklamdan dolayı