5 Kasım 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Karadayı bugün yükselir ama acun zirveyi bırakmaz

haketmiştir yerinde durmuyordiki emre mikser gibi ortalığı karıştırıyodu :)))

''ben banlanınca beni savunursun demişti'' görevimi yerine getirmenin mutluluğu içindeyim gözlerim yaşardı :)) duygulandım valla :)

haaaa :))
yok yok kendine haksizlik etme hatirliyorumda ben ilk bu foruma kAyit oldugumda takas'a bi hakaret etmistim ve banlanmistim, cok sinir olmustum ama onlar arkamdan guluyodu kreyss la falan sende o gun beni kac sayfa dolusu savunmustun ki daha yepyani muhabbetimize ragmen.. İste o zaman ayri bi kefeye koymustum seni.. Ve hala ayrisin destere :)))

haaaa :))
yok yok kendine haksizlik etme hatirliyorumda ben ilk bu foruma kAyit oldugumda takas'a bi hakaret etmistim ve banlanmistim, cok sinir olmustum ama onlar arkamdan guluyodu kreyss la falan sende o gun beni kac sayfa dolusu savunmustun ki daha yepyani muhabbetimize ragmen.. İste o zaman ayri bi kefeye koymustum seni.. Ve hala ayrisin destere :)))

teşekürler ..

cezada ve ödülde adalet olduğu müddetçe kimseyi eleştirmem ne zamanki taraf tutarak cezalar verilmeye başlar o zaman ben kendimi kaybediyorum :))

dün emrede, takasta bas bas bağırıyordu biz banlanacağız diye yani onlarda anlamıştı kendi durumlarını.. o açıdan onlar mutlu ben de mutlu :))

teşekürler ..

cezada ve ödülde adalet olduğu müddetçe kimseyi eleştirmem ne zamanki taraf tutarak cezalar verilmeye başlar o zaman ben kendimi kaybediyorum :))

dün emrede, takasta bas bas bağırıyordu biz banlanacağız diye yani onlarda anlamıştı kendi durumlarını.. o açıdan onlar mutlu ben de mutlu :))

Her iki taraf hosnutsa sorun yok o zamam :)

Her iki taraf hosnutsa sorun yok o zamam :)

hoşnut olmasalar bile en azından ceza alacaklarını biliyorlardı, yani mesajlarının kurallara aykırı olduğunu biliyorlardı sadece kurallardan hoşnut değillerdi kuralların değişmesi içinde yeni bir anayasa şart o zamana kadar bu kurallara göre hareket etmek zorundayız ..:))

Karadayi yükselebilir bu aksam

- - - Ekleme - - -

Karadayi yükselebilir bu aksam

7:00 - 18:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 4.28 , 2) STAR: 4.02 , 3) KANALD: 3.6

esra coşmuş yine:)

18:00 - 19:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
5.96 , 2) KANALD: 5.15 , 3)
STAR: 3.55
oha bu oranlar ne ya

Esra Erol'a evde izleyenler sayesinde baktım da nasıl bir program o. Son 1 saatin her şeyi reyting adına yapılıyor.

19:00 - 20:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 5.1 , 2) FOX: 4.86 ,
3) ATV: 3.5 , 4) SHOW:
3.12 , 5) STAR: 3.04

Esra Erol'a evde izleyenler sayesinde baktım da nasıl bir program o. Son 1 saatin her şeyi reyting adına yapılıyor.

önce birini diğerine karşı kışkırtıyor

sonra karşı tarafın cevap verme hakkı doğdu diye karşı tarafa söz hakkı veriyor

sonra bunlar birbirine girince güya arayı bulmaya çalışıyor :) bu arada reytingi avuçluyor :)

- - - Ekleme - - -

Bu akşam Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam mı başladı?

evet bu akşamdı