5 Haziran 2023 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Alparslan: Büyük Selçuklu | TRT1

Oy: 0 0.0%
  • Bir Küçük Gün Işığı (Final) | ATV

• Survivor 2023 | TV8

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Daha ilk bölümde öyleyse o zaman Kızılcığı geçtiğinde şidette yer verip Reyting artırma hamleleri diye ağlamayacaktın
çelişkin gözlerimi yaşartıyor.
Neyse diğer arkadaşlar sana yeterine yüklenecekler haklı olarak. Ben eksik kalayım

Reactions: 12.Adam
Başrolü ilk bölümden beri annesi dövüp itip kakıyor, 5 çocuklu kadın var psikolojisi nasıl allah bilir yani kadına şiddet illa fiziksel olmak zorunda değil yani Gülseren dizilerinde fiziksel olmasa da illa şiddet vardır hep

Reactions: Angelica

Mehmetcim bizim kültürümüz böyle bunu bir türlü anlayamadınız
------

Shtisel 1. Sezon trailer

Bu diziden

Hakan Yaman'ı dövdü - Ömer dizisi

Bu diziyi yapmayı nasıl başardınız? Bravo...😠

mehmetcim uyarlama ikisini aynı bekleme bence

Son 2 sezonu saçmalıklarla dolu diziyi uçan süpürgeye bindirip postalamayı başardık
Tüm rakiplerinin gerisinde kalmasını geçtim az kalsın eksi yazıyormuş, en azından kör topal da olsa bir finali oldu mazallah yeni sezon onayı çıksa 5 bölüm sonra finalsiz biterdi

Mehmetcim sen galiba orjinali ile bire bir gitsin mi istiyorsun öyle birşey olmaz ki izlediğin için orjinalini kıyaslayarak izliyorsun adı üstünde uyarlama ikisi aynı olmaz farklı olacak elbette

Mehmetcim sen galiba orjinali ile bire bir gitsin mi istiyorsun öyle birşey olmaz ki izlediğin için orjinalini kıyaslayarak izliyorsun adı üstünde uyarlama ikisi aynı olmaz farklı olacak elbette
Aynısı olsun gibi derdim tabii ki yok, 3 sezon boyunca 2 - 3 sahnedeki tokat haricinde şiddetin kırıntısı olmayan dizinin uyarlamasında özellikle son bölümdekiler başta olmak üzere en başından beri olan fiziksel ve psikolojik şiddet sahnelerini eleştirmek her iki diziyi izleyen biri olarak hakkım diye düşünüyorum.

Reactions: Angelica
Şiddet sahneleri en baştan beri vardı ama belli bir dozda sınırlı görünüyordu oysa Kızılcık tarafından bozguna uğratıldıktan sonra (rakibin şiddet sahnesi dolayısıyla izlendiğini düşündükleri için) daha çok ve sert şeyler yazmaya başladılar bunun neresi çelişki anlamadım.
Çok şükür gözümüz kulağımız var ki bu aymazlığı fark ediyoruz.

Reactions: Dosi and 12.Adam

Tabii ki öyle ama takip ediyorum yorumlarını ben özellikle son bölümde kıyaslarak yorumlamışsın ona dedim

Anladık elemli kederlisin de fox un hangi dizisi elmadan çok izleniyor da bitsin 😱

Yasak Elma üç grupta da oranlarını arttırarak güzel bir şekilde noktalamış serüvenini, tebrik ederim.

Yasak Elma üç grupta da oranlarını artırarak ekrana veda etmiş. Pazartesi günlerimiz çok boş geçicek. Her güzel şeyin bir sonu var çok sevdiğim, ben de çok anısı olan bir proje olarak kalıcak.
. 6 sezon boyunca tüm antiler hasetlikten kendilerini yediler durdular
.

Ömer ne oldu da böyle düşüşe geçti acaba

Veda Mektubu, yakında veda edicek anlaşılan

Bir Küçük Gün Işığı tırt oranlarla bitmiş Seray Kaya kurtardı kendini sonunda

Alparslan Büyük Selçuklu 5.64'e yükselmiş ama yetersiz.

Ömer 5.65'e düşmüş yeni sezonda senaryosunu düzeltmezse işi zor.

Ah canım Yasak Elma'm. Halen inanamıyorum büyük final olduğuna.
4.66 alarak güzel bitirmişiz hakkımız en az 7 idi ama seyirci şaşırtmıyor yine asla!

Bir Küçük Gün Işığı 3.65'e yükselmiş sonu etkileyici bitti dizi bozsa da bir ara çok.

Veda Mektubu 2.74'e düşmüş. Yaz boyu devam ettirmeli kanal.

Reactions: Mehmet Can