5 Haziran 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Aramızda Kalsın dün çok iyiydi A/B grubunda zirve bekliyordum

İlker Show devam ediyor.16,44 share A/B'de.

Kanal D 20-25 dakikada bir reklam girmeyi kesse daha da yükselebilir.Tabi bir de en az izlenen bölümlerin tekrarını yayımlamaktan vazgeçse,geçen yazın ilk bölümleri yayımlanıyor.

10 share hedefiyle çıktığımız bu yolda yeni hedefimiz 20 share,çok zor ama imkansız değil.

@Bully

artık seneye perşembe akşamına kanal d erler film dizisini koymalı ya da star nehir erdoğanın dizisini zaten ab garanti şu anki durumda
abc1 i de alma ihtimali yüksek
totalde de yarış olur
@Forumdash @Bully @mrt-06

vadi ab de çok kötü gidiyor ne ka sevmesem de bu oranlar yakışmıyor diziye
arkadaşım hoşgeldin 0 maliyetle harikalar yaratıyor
aramızda kalsın iyi gidiyor star acun ve my yi kaybetmeyecek olsa dizi için tehlik olabilirdi ancak şu an yeri garanti

Vadi'nin Kanal D'ye geçeceğine inanmıyorsun galiba sen.

Haberler çok kesin gibi duruyor panpa bence oldu bu iş.
Ama olmazsa da Erler film fikrine katılıyorum.
stara transfer oldu dese inanırdım star sadece reytinge bakıyor kanal d de olmak için para kazandırması da gerekiyor .) ab de 6 alamayan diziye reklamcılar yüksek fiyattan reklam vermez kanal d de olsa bile

stara transfer oldu dese inanırdım star sadece reytinge bakıyor kanal d de olmak için para kazandırması da gerekiyor .) ab de 6 alamayan diziye reklamcılar yüksek fiyattan reklam vermez kanal d de olsa bile
Vadi'nin ab'si sadece yaza doğru 6'ya düşüyor kışın 8-10 reyting alabiliyor ki Kanal D'de ab'si daha yüksek çıkacaktır.

Vadi'nin ab'si sadece yaza doğru 6'ya düşüyor kışın 8-10 reyting alabiliyor ki Kanal D'de ab'si daha yüksek çıkacaktır.
sanmıyorum o öncedendi
gezi parkı açıklamasından sonra vadi ab yi kaybetti üstüne senaryo da necati şaşmaza kalınca durum bu
hem yazadoğru ab düşmesi normal bir olaymış gibi konuşmayalım misal karagül ab sini artırıyor her hafta

😱

Vadi için ab de bu oranlar yakışmıyor dedin 😱
ne var bunda

Karagül istisnai bir durum onun dışında tüm diziler düşüş yaşadı yaza doğru.

Karagül istisnai bir durum onun dışında tüm diziler düşüş yaşadı yaza doğru.
başkaları da var misal o hayat benim

Şirinler yine çok iyi gitmiş
Arkadaşım Hoşgeldin yine süperdi ve hak ettiği reytingi almış
Aramızda Kalsın düşmüş, Kvp biraz yükselmiş önümüzdeki sezon kanal d ekranlarında total 14 ab 10 çok rahat alır diye düşünüyorum

ak çok güzel bi bölümdü totalde yükselmeyi başarmış ama abde baya bi düşmüş gibi
abc1de de yükselmiş

kvp her yerde düşmüş
ah gayet iyi gitmiş
şirinler yine iyi gitmiş

Güldür Güldür Show hem yeni bölümü hem özeti gayet iyi gitmiş. Tebrikler.

Kurtlar Vadisi Pusu ortalamasına göre yine düşük reytingler almış. Umarım yeni sezonda yeni bir soluk gelir diziye böyle olmaz.

Güldür güldür,Arkadaşım hoşgeldin yazın da çokça göreceğimiz işler,tekrarları iyi izlenir.

Kurtlar Vadisi'ni Kanal D aldıysa ciddi pişman olmuştur,olacaktır.Herkes Kanal D'nin para getiren A/B'li işleri sevdiğini biliyor,sadece biraz kanalın izlenirliği artacak diye dizi transfer etmek akıl işi değil.Dizinin kanal D'ye geçince A/B fırlaması yaşama ihitimali de bence yok.Daha önce de defalarca transfer olan yapımlar gördük,öyle önemli bir değişim olmuyor.Kanal D'de olduğu için A/B yükselecek olsaydı Arka Sokaklar A/B'de bu kadar kötü olmazdı.

vadinin ab si düşük gitmiş ama total iyi sayılır yine umarım artar