İzlesinler tabi kaliteden anlıyormuş teyzenler demek.Teyzemler çok izliyor Karagülü
Vadi'nin Kanal D'ye geçeceğine inanmıyorsun galiba sen.artık seneye perşembe akşamına kanal d erler film dizisini koymalı ya da star nehir erdoğanın dizisini zaten ab garanti şu anki durumda abc1 i de alma ihtimali yüksek totalde de yarış olur @Forumdash @Bully @mrt-06
vadi ab de çok kötü gidiyor ne ka sevmesem de bu oranlar yakışmıyor diziye
arkadaşım hoşgeldin 0 maliyetle harikalar yaratıyor
aramızda kalsın iyi gidiyor star acun ve my yi kaybetmeyecek olsa dizi için tehlik olabilirdi ancak şu an yeri garanti
kanal d almaz vadiyi benceVadi'nin Kanal D'ye geçeceğine inanmıyorsun galiba sen.
Haberler çok kesin gibi duruyor panpa bence oldu bu iş. Ama olmazsa da Erler film fikrine katılıyorum.kanal d almaz vadiyi bence
stara transfer oldu dese inanırdım star sadece reytinge bakıyor kanal d de olmak için para kazandırması da gerekiyor .) ab de 6 alamayan diziye reklamcılar yüksek fiyattan reklam vermez kanal d de olsa bileHaberler çok kesin gibi duruyor panpa bence oldu bu iş. Ama olmazsa da Erler film fikrine katılıyorum.
Vadi'nin ab'si sadece yaza doğru 6'ya düşüyor kışın 8-10 reyting alabiliyor ki Kanal D'de ab'si daha yüksek çıkacaktır.stara transfer oldu dese inanırdım star sadece reytinge bakıyor kanal d de olmak için para kazandırması da gerekiyor .) ab de 6 alamayan diziye reklamcılar yüksek fiyattan reklam vermez kanal d de olsa bile
sanmıyorum o öncedendi gezi parkı açıklamasından sonra vadi ab yi kaybetti üstüne senaryo da necati şaşmaza kalınca durum bu hem yazadoğru ab düşmesi normal bir olaymış gibi konuşmayalım misal karagül ab sini artırıyor her haftaVadi'nin ab'si sadece yaza doğru 6'ya düşüyor kışın 8-10 reyting alabiliyor ki Kanal D'de ab'si daha yüksek çıkacaktır.
ne var bunda😱
Vadi için ab de bu oranlar yakışmıyor dedin 😱
Karagül istisnai bir durum onun dışında tüm diziler düşüş yaşadı yaza doğru.sanmıyorum o öncedendi gezi parkı açıklamasından sonra vadi ab yi kaybetti üstüne senaryo da necati şaşmaza kalınca durum bu hem yazadoğru ab düşmesi normal bir olaymış gibi konuşmayalım misal karagül ab sini artırıyor her hafta
ne var bunda
İşte bunlar hep Fox.vay celaut seni.ss
başkaları da var misal o hayat benim
vışşhhh geçen sene de böyle yaptılar sezon sonu karagül patladı gitti olmuştuİşte bunlar hep Fox.
Rabbim Fox'umun dizilerini yazın yükselin diye yaratmış maşallah yav.vışşhhh geçen sene de böyle yaptılar sezon sonu karagül patladı gitti olmuştu