5 Haziran 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

my eridi bitti resmen :D bu sene bitirmemelerinin pişmanlığını çok yaşayacaklar çok :D

- - - Ekleme - - -

tam tahmin ettiğim gibi oldu my hürremsiz bölümünü pek beğenmedim meryem gitti reytingler fena düştü total 7.71 e kadar düşmüş ab 6.95 almış çok düşük meryem olsaydı her 2. gruptada 9 geçerdi rahat :(

oyunculara bağlı dizilerinin uzun sürmesi imkansız bu da senaryosunun kötü olduğunu ispatlar zaten ama meryem falan hikaye my zaten baya düşmüştü düşüşü devam ediyor

my eridi bitti resmen :D bu sene bitirmemelerinin pişmanlığını çok yaşayacaklar çok :D

- - - Ekleme - - -

oyunculara bağlı dizilerinin uzun sürmesi imkansız bu da senaryosunun kötü olduğunu ispatlar zaten ama meryem falan hikaye my zaten baya düşmüştü düşüşü devam ediyor

hikayeymiş meryem hiç yoktu bu bölümde düşüş ondan hürrem olsa total 9 alırdı

yav görüyoruz geçen bölümlerde vardı da noldu fazla uçma istersen 9 falan alamazdı 8 de alamazdı 7.71 değil 7.80 alırdı en fazla

Muhteşem Yüzyıl'ın bu oranlardan daha az alacağını sanmıyorum. Açıkcası ben zirveyi kaybedeceğini düşünüyordum. Artık bırakmaz :)

- - - Ekleme - - -

yav görüyoruz geçen bölümlerde vardı da noldu fazla uçma istersen 9 falan alamazdı 8 de alamazdı 7.71 değil 7.80 alırdı en fazla

Katılıyorum @muhtesemyuzyil

my hürremsiz totalde iyi gitmiş ab de kötü o da yılmaz şahin gidince düzelir :) hala bu dizinin reyting sorunu olduğunu düşünenlere gülünür sadee :)
möy 9 aldığında en yakın rakibi 5.5-6 alıyordu şimdi 7.7 almış en yakın rakibi 4.2 😉
ab grubu eylemd zaten :F bakalım yeni hürrem gelince neler olacak
möerhametin senaryo erken tükendi gibi
kg sıkıcı bir bölümmüş gülten reyiz olmasa çekilmez bi bölüm
sf i bilmiyorum ama o da sıkıcı olsa gerek :)

Muhteşem Yüzyıl iki grupta da feci şekilde düşmüş, dizinin sezon finali yapması artık şart.

my hürremsiz totalde iyi gitmiş ab de kötü o da yılmaz şahin gidince düzelir :) hala bu dizinin reyting sorunu olduğunu düşünenlere gülünür sadee :)
möy 9 aldığında en yakın rakibi 5.5-6 alıyordu şimdi 7.7 almış en yakın rakibi 4.2 😉
ab grubu eylemd zaten :F bakalım yeni hürrem gelince neler olacak
möerhametin senaryo erken tükendi gibi
kg sıkıcı bir bölümmüş gülten reyiz olmasa çekilmez bi bölüm
sf i bilmiyorum ama o da sıkıcı olsa gerek :)

bilmiyorum ama sıkıcı nasıl bi mantık ya insan gramda olsa objektif olur bu kadar taraflı yorum yapan bi başkasını görmedim ömrü hayatımda sakarya fırat haftaya final bölüm mükemmel şu an da izliyorum my nin büyük düşüşünü kabul edemiyosun ama seneye yayından kaldırılınca beraber güleriz daha şimdiden 7 ye düşmüş yakında 5 seneye de 3-4 e kadar düşer ve kaldırılır zaten doksanlar geldiği an zirveyi alacak

7 mi 71 😱
6 mı 95😱
Merhamet neredeyse geçiyormuş😱

Yok artık Muhteşem Yüzyıl çok düşmüş maalesef, AB grubunda neredeyse Merhamet birinci olacaktı..

bilmiyorum ama sıkıcı nasıl bi mantık ya insan gramda olsa objektif olur bu kadar taraflı yorum yapan bi başkasını görmedim ömrü hayatımda sakarya fırat haftaya final bölüm mükemmel şu an da izliyorum my nin büyük düşüşünü kabul edemiyosun ama seneye yayından kaldırılınca beraber güleriz daha şimdiden 7 ye düşmüş yakında 5 seneye de 3-4 e kadar düşer ve kaldırılır zaten doksanlar geldiği an zirveyi alacak

çok bekleyeceksin panpa kusura bakma :) salı günü 1.olan 7 ile 1. oldu çarşamba 7.71 almış eylem-kandil-hürremsiz bölüm 7.71 gayet iyi siz kandilvar diyer vadi düştü diyorsdunuz burada 3 tane mantıklıneden var 😉ab de kötü gitmiş dedim daha ne diyeyim küfür mi edeyim kanala yapımcıyı :) sf hakkında yorum yapmadım hele finaliyle 4 küsürse demek ki sıkıcıymış :D

Merhamet Share olarak AB'de MY'i geçmiş. Diğer diziler gibi 23:30'da bitse zirvedeymiş. Valla kimse kusura bakmasın yeni sezonda diğer kanallar çarşambaya iddaalı projeler koymazsa çarşamba Kanal D'nin :D MY'nin tek kurtuluşu ya çok sağlam bir senaryo ya da Meryem Uzerli'nin geri gelmesi ve bence ikiside imkansız :D