5 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

kanal d de ne var böyle ya uçmuş :d bu oynayan kolaj değil kolajında tekrarı :kiki: sezon finalinden sonra oynattıkalrı kolajın aynısı millete defalarca izletmeye çalışıyolar :d

takas post: 1442047' Alıntı:
kanal d de ne var böyle ya uçmuş :d bu oynayan kolaj değil kolajında tekrarı :kiki: sezon finalinden sonra oynattıkalrı kolajın aynısı millete defalarca izletmeye çalışıyolar :d

Sağ Salim filmi. :)

Canım Spider-Man çekti Vadi bitince kesin izlicem sonra da en güçlüsüne bakacam en sevdiğim kahraman IRON MAN :)
Kaçağın 2.fragmanda güzel olmuş

Sağ Salim süper ötesi bir filmdi ya. Nasıl izlememişim şimdiye kadar. Yarıldım gülmekten. :D

Yuhhhhh. Sağ salim uçmuş lann. 7 reyting nee. :D İlk defa Tv'den bir film izleyeyim dedim. Reytinglerde uçmuş. :D Ama normal bu reytingler müthiş bir filmdi ya. :D

Sağ Salim yine coşanze. :D İlk defa bir filmin böyle reytingler aldığını görüyorum. :D

Yuhhhhh. Sağ salim uçmuş lann. 7 reyting nee. :D İlk defa Tv'den bir film izleyeyim dedim. Reytinglerde uçmuş. :D Ama normal bu reytingler müthiş bir filmdi ya. :D

Ben bu kadar iyi bir film beklemiyordum ama yorumlara baktım beğenen birtek ben değilim :D İkincisi çekilmiş bu yaz :D

Ben bu kadar iyi bir film beklemiyordum ama yorumlara baktım beğenen birtek ben değilim :D İkincisi çekilmiş bu yaz :D
Süper bir filmdi ya. Harbi sağlam güldüm. :D Ama 2.si 1.yi aratır bence. Hep öyle oluyor. Çakallarla Dans'ta da öyle olmuştu mesela. :)

haftaya bu saatteki anlıkları çok merak ediyorum ya :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato