5 Eylül 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi gecesi ne izlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 5 33.3%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yalancı Bahar (Star)

Oy: 5 33.3%
  • Reis (ATV)

Oy: 2 13.3%
  • Kurşun Bilal (ATV)

Oy: 3 20.0%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 4 26.7%
  • Vavien (Show)

Oy: 0 0.0%
  • Huysuz'la Dans Eder Misin (Show)

Oy: 1 6.7%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

Yorumuna katılıyorum büyük ölçüde ama en zor gün Pazartesi değil Cuma bence şu an

Yorumlarım ( Pek yorum yapılacak bir şey kalmadı ama olsun
) :

Arka Sokaklar'a helal olsun. 6. sezonunda bile bu kadar çok izlenmeyi başarıyor.
Yalancı Bahar iyi başlangıç yaptı. Gelecek haftalarda A/B'de rakiplerini zorlayabilir.
Yer Gök Aşk iyi gitmeye devam ediyor. FOX'un Pazartesi günlerini kurtarmayı başarıyor.
Reis gerilemiş. Haftaya ya çok büyük bir düşüş yaşayacak. Ya da biraz yükselecek. Yani haftaya ya taban yada tavan.
Kanıt her iki grupta da ilk 5'e girmeyi başarmış. Kanal D'nin PT-2'si çok iyi iş yapıyor. Böyle devam ederse 2-3 sezon daha sürebilir.
İlk 2 bölümüyle çok iyi başlangıç yapan Kurşun Bilal ilk 40'a dahi girememiş. Fatoş Kabasakal'ın gelmesi de işe yaramamış. Dizi yakında yayından kaldırılır.
Müge Anlı iyi reytinglerle başlamış. Yakında 20 shareye kadar çıkmayı başarır.

Yeni sezonuna baslayan ve basrollerini Zafer Engin, Gamze Özçelik Pektas, Ilker Inanoglu, Sevket Çoruh ve Özgür Ozan'dan bulunan "Arka Sokaklar" yeni sezonuna çok iyi bir baslangiç yapmayi basarmis. Dizi 210.bölümüyle ekrana geldi ve gerçekten reytingleri böyle devam ederse 300'e kadar gider. Sonrasi belirsiz. Ama herseyi tadina birakmak lazim bunu da unutmamak lazim ama bir dizi basarisini her sezon sürdürse ve reytingleri düsmese Kanal D niye bitirsin? Özellikle Gamze Özçelik Pektas ve Zafer Engin bu dizide parliyorlar. Ve yardimci oyuncularda iyi bir oyunculuk performansi sergiliyorlar. Bu dizi umarim birkaç ay daha sürer ve bu sezon 250.bölümüyle final yapar diye düsünüyorum ama bence olmaz. Çünkü gerçekten bu dizideki ana faktor iyi oyuncular ve iyi hikayeler. Dizilerin hikayelerini Caroline Onur yaziyor ve kendisini buradan tebrik etmek istiyorum. 210 bölüm farkli hikayeler bulmak hiç ama hiç kolay degil. Ve dizinin senaristlerini; Ozan Yurdakul ve Ahmet Yurdakul'u da unutmamak gerek. Ve yapim sirketi Erler Film'de çok güzel bir proje ortaya koydular onlari da tebrik etmek istiyorum. Bu diziye basarilar diliyorum gelecek haftalarda ve umarim gidisati güzel olur bu sezon.

Basrollerini Cansel Elçin, Fahriye Evcen, Serkan Ercan, Merve Sevi ve Ayda Aksel paylasan ve "Geçmis asla pesini birakmaz" sloganiyla ekranlara gelen ve tanitimlarda tam not alan "Yalanci Bahar" iyi bir baslangiç yapmayi basarmis. Tabi herkes 1.sirada bekliyordu ama bu bukadar kolay degil, dedigim gibi rakipleri çok iyi ve gelecek hafta "Sensiz Olmaz" gelecek ve isler daha da karisacak. Bu dizinin gidisati için yorum yapmak daha erken ama umarim yollari açik olur ve çok iyi reytingler alir, çünkü bu dizinin hikayesi çok siradisi ve diger dizilerden ayri. Tabi ki Cansel Elçin'in, Fahriye Evcen'in ve Merve Sevi'nin hayran kitlesini unutmamak gerek. Hayranlari çok bu oyuncularin ve eminim ki hayranlari bu diziyi destekleyecektir. Insallah basarisini her hafta sürdürür ve çok iyi yerlere gider. Simdiden basarilar "Yalanci Bahar" ekibi.

Tanitimlarda büyük merak uyandiran ve Avsar Film'in yapimciligini üstlendigi "Yer Gök Ask" yine FOX için çok iyi reytingler almaya devam ediyor. Bu diziyi dizi yapan basrol oyuncular ve dizinin öykü gelisimi. Özellikle son haftalarda çok çok merak uyandirmaya basladi; "Havva öldü mü"? Bunun gibi daha çok merak uyandirici seyler var ve bu diziyi izlemeyi sagliyor. Yer Gök Ask'in yardimci oyunculari ve oyunculari da çok basarili. Bu dizi umarim bütün diziler gibi basarisini sürdürür ve iyi yerlere varir. Çünkü gerçekten hos bir dizi ve izlemeyi deger bir dizi. Bu diziye de basarilar diliyorum ve iyi bir sezon geçirirler. Tüm dileklerim bu diziyle.

ATV'de yayinlanan ve basrollerini Mehmet Akif Alakurt ve Melisa Sözen paylasan ve yapimcilgini Gül Oguz yani MOST PRODUCTIONS yapan "Reis" aslinda çok çok kötü gitmemis ama epey düstü geçen haftalara göre. Diziyi begenenler var ama ben kendim o kategoride bulunmuyor. Tamam iyi bir proje, oyuncular da iyi ama diger rakiplerden düsük bir dizi. Mehmet Akif Alakurt rolüne yakismis ama daha baska bir dizide o'nu görmek isterdim açikcasi. Bu dizi sezon sonunu görmeyebilir ama en azindan 13 bölümünü çeker ve sonrasi belirsiz. Ama dileklerim "Reis" dizisiyle, umarim istedigi reytingleri alir ve daha da çok fiyasko yasatmaz ATV'ye.

ATV'ye fiyasko yasatan diger dizi "Kursun Bilal" daha da kötü gitmis ve dizinin yolu hiç açik görükmüyor. Halbuki diziye yeni takviye kuvvet gelmisti; Fatos Kabasakal. Bu diziye etkisi olur dedim, reytingleri yükseltir dedim ama nafile. Arda Kural'la bu reytingleri alacagini hiç sanmiyorum, keske o diziye devam etseydi. Yönetmeni basarili Kursun Bilal'in ve oyuncular da gayet iyiler ama bu iste yetmiyor. Ve bu da maalesef diziyi izleyenleri ve dizinin tüm ekibini üzüyor. Emegin karsiligini almamak gerçekten çok üzücü bir durum. Umarim en kisa zamanda toplanir bu dizi ve yayin hayatina devam eder. Ama bakalim ATV bu sansi Kursun Bilal'e verecek mi? Kursun Bilal ne kadar sürecek? Diziye yeni oyuncular gelecek mi? Hepsini ileriki haftalarda görecegiz. Ama bu dizi 13.bölümde final yaparsa hiç sasirmayin. Ama umarim yapmaz, çünkü arada sira dizinin tekrarlarina bakiyorum ve güzel bir dizi gerçekten. Yolu açik olsun.

Eski gününe alinan "Kanit"da güçlü rakiplerin varliginda kendisini göstermis ve iki grupta da 5.sirada yer almakta kendisini unutturmadi ve eski forumuna döndü. Diziyi eskiden izliyordum ama simdi hiç vaktim olmuyor. Ama belki izleyebilirim yakinda yine, çünkü zevk aldigim ve merakla izledigim bir diziydi. Kanit bu sezonu iyi geçirir büyük ihtimal ve Kanal D'nin yüzünü güldürmeye devam eder. Bu dizinin gelecegi parlak gözüküyor. Hadi bakalim yolu ve sansi açik olsun diyorum.

DÜN HANGI YAPIMLAR FKS14 TARAFINDAN IZLENDI?

- Yalanci Bahar (STAR TV)
- Arka Sokaklar (KANAL D)

Gelecek haftada ki program siralama tahminim:

TOTAL:

1: Arka Sokaklar
2: Yalanci Bahar
3: Yer Gök Ask
4: Sensiz Olmaz
5: Kanit

A/B:

1: Sensiz Olmaz
2: Arka Sokaklar
3: Yer Gök Ask
4: Yalanci Bahar
5: Kanit

Ben dün aksam ilk kez Kursun Bilal i izledim ve bundan sonrada izlemeye devam edecegim cünkü cok begendim. Arka Sokaklar yine süper bir baslangic yapmis hem total hem AB de birinci bence bu sezonda Arka Sokaklar Total i kimseye birakmaz ama AB el degistirebilir, Yer Gök Ask hem Total hem AB de Fox un yüzünü yine güldürmüs, Star Tv nin yeni dizisi yalanci bahar da zor bir günde iyi bir baslangic yapmis bence bu dizi önümüzdeki haftalarda AB de zirveyi zorlar. Reis dizisi tutmadi Mehmet Akif Alakurt hayranlari bu kez hayal kirikligi yasadi Final cok yakin bence, PT2 de yayinlanan Kursun Bilal de ATV yi üzmüs su anda cok kötü durumda onunda Finali cok yakin gibi.

kaç kişi oy vermiş yuh
kanıt ve arka sokaklar,doktorlar çok iyi gitmiş

Star'da tekrarlarıyla yeniden başlayan Kalbimin Sahibi çok kötü gitmiş. Yakında yayından kaldırılır.

Doktorlar muhteşem gidiyor yapımcılar bir daha çekerse benim için süper olur

Daha önce diziyi tekrar çektiler ama tutmadığı için diziyi bitirdiler.

Dizi tutmadığı yok dizinin oyuncuları tutmadı ben izlemiyordum doktorları ama tekrarlarını seyrettim şimdi seyrediyorum 2011 doktorlar kadrosunda eskilerden bir tek Zenan,Hasan,Levent başka yoktu yeni oyuncular tutmadı eski kadro olsa ben dizinin eskisi gibi süper reyting alır Devrim Nas olmadan olmaz tabi