5 Eylül 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi gecesi ne izlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 5 33.3%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yalancı Bahar (Star)

Oy: 5 33.3%
  • Reis (ATV)

Oy: 2 13.3%
  • Kurşun Bilal (ATV)

Oy: 3 20.0%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 4 26.7%
  • Vavien (Show)

Oy: 0 0.0%
  • Huysuz'la Dans Eder Misin (Show)

Oy: 1 6.7%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
adminim yalancı bahar için ilk bölüm birincilik dışında her sonuç fiyasko demiştin şimdi ne düşünüyorsun ? 🙂

adminim yalancı bahar için ilk bölüm birincilik dışında her sonuç fiyasko demiştin şimdi ne düşünüyorsun ? 🙂

Öyle mi demişim :)

Bir fiyasko yaşanmıştır elbette ama bu daha ilk bölüm. 20.00'de başlayıp 21.50 gibi bitti. O yüzden normal karşılamak lazım. Gelecek hafta durumu daha net belli olur. Geçen sezon Öyle Bir Geçer Zaman Ki de ilk bölümüyle birinci olamamıştı mesela :)

Arka Sokaklar:Arka Sokaklar her zaman ki gibi zirvede.Dün Gamze Özçeliğin diziye gelmesi büyük renk kattı,Berk Oktay ise bir yan karekter oynar bundan sonra

Kanıt:Kanıtın iyi reyting alacağını tahmin ediyorum dün bakamadım ilk defa:(

Kurşun Bilal: Dünkü bölümü gayret çok güzeldi,Hain Yasin Müdür çıktı bu bana Adanalıdaki seneryoya benzettim,Kurşun Bilal yine rüyasından etkilenerek profosörün kızı babasının ölümüne sebep olduğunu anladı ve tam o sırada yakınlaşma olurken Sedef geldi heyacanlı kısımda bitti..

Yer Gök Aşk: Fox'u idare ettti bu kadar güçlü rakipler arasında çok iyi reyting almasada iyi gitmiş,Hiç izlemediğim yapımlar arasında

Reis: İlk bölümünü seyrettim ama ondan sonra bıraktım Mehmet Akif Alakurt gibi oyuncu olmasına rağmen dizi tutmadı sebebi senaryosu çok kötü olması

Huysuzla Dans Edermisin: Tutmuyan danş programını Show acele bitirdi her zaman gibi beklenen hamleyi yaptı

İzlediğim Diziler;

Arka Sokaklar,Kurşun Bilal

Öyle mi demişim :)

Bir fiyasko yaşanmıştır elbette ama bu daha ilk bölüm. 20.00'de başlayıp 21.50 gibi bitti. O yüzden normal karşılamak lazım. Gelecek hafta durumu daha net belli olur. Geçen sezon Öyle Bir Geçer Zaman Ki de ilk bölümüyle birinci olamamıştı mesela :)

Evet, öyle demiştin. :D

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 3. bölümüyle filan 10 reytinge çıkmıştı. Sonradan bomba oldu ve 25 reytingi geçmeyi başardı. :):)

evet adminim öyle dedin 🙂

Yanlış bir yorum yapmışım demek ki :)

Ama dediğim gibi yine önemli bir hayal kırıklığı vardır. Çünkü Star, bu diziyle zirveyi hedefliyordu. Sezonun en iddialı dizilerinden biri olarak gösteriliyordu. Yer Gök Aşk'ın gerisinde kalması bir fiyasko...

Yalancı Bahar'ı izleyen varmı?

Varsa nasıl bir dizi olduğunu söyleyebilirmi :)

Reyting konusunda oluşturulan Anket'de 'Yalancı Bahar' 1. gidiyor hemde fark atmış durumda ama söz konusu gerçekte daha farklı bir reyting tablosu ortaya çıkacaktır.

Bugün dayanamayacağım yorum yapmadan duramayacağım.
Öncelikli olarak Huysuzla Dans Eder Misin ile ilgili bir açıklama yapacağım. Kişisel tahminim fakat yüksek ihtimalle bu durumun tek açıklaması. Bu program banttan yayınlanan bir program. Dolayısıyla önceden çekimleri yapılıyor. Dün gece Show TV anlık bir değişikliğe gitmiş ve Pazartesi akşamı çekilip, Perşembe akşamı yayınlanması planan Huysuz'la Dans Eder Misin finalini direkt canlı yayınlanmaya karar vermiştir. Perşembe akşamı ise dün gece yayınlanan bölümün tekrarı yayınlanacak herhalde. :)
Arka Sokaklar, hala çok başarılı hala çok iyi. Umuyorum ki bu sezon sonu final yapar ve zirvede biter. Totalde açık ara zirvede.
Yalancı Bahar ve Yer Gök Aşk kıyaslandığında benim gözümde FOX ağır basıyor. Yalancı Bahar'ın ilk bölümünün tekrarını izleyeceğim elbette. Ama Yer Gök Aşk'ta konusu ve çekilen mekanı dikkate alındığında güçsüz bir dizi değil. Rakiplerinden 1 saat geç başlıyor ve yarışıda 1 saat geriden takip ediyor.
Yeni sezonda, "Arka Sokaklar her iki grupta zirvede, Yer Gök Aşk totalde, Yalancı Bahar A/B'de günün ikinci dizisi olmayı başarmış." yorumunu hemen her Pazartesi için yapacağız. Ya da A/B'de Yalancı Bahar zirvede.
Dinle Sevgili rakiplerinin fazlalığından olsa gerek biraz sıralama kaybetmiş. Belki haftalık dizi yapmayı düşünebilir FOX.
Kanıt yeni gününde başarılı olmuş.
atv'nin Pazartesi günkü temsilcileri Reis ve Kurşun Bilal adeta çökmüş. Her iki dizi içinde final zamanı yakındır. Ay Yapım'ın iddalı dizisi Al Yazmalım Pazartesi gününe gelebilir.
Show, bir yorum yapmak istemiyorum. Vavien filmi kötü gitmiş. Dans programı son dakika akışa yerleştirildi. Vasat bir gündü dün Show için.
Yalancı Bahar'ı ve aslında Star'ı tebrik ediyorum. Dün akşam başlayan dizisini pek beğenmedim, zaten hepsini de izlemedim. Ama Star sezonu çok iyi açtı.
Bu sezon Star parlayacak, atv patlayacak gibi gözüküyor.

Dün akşam ben ne izledim?
-Yalancı Bahar[Star]-sadece ilk 30 dakika, pek beğenmedim.
-Yer Gök Aşk[FOX]-Yine heyecan dolu güzel bir bölümdü.
-Huysuz'la Dans Eder Misin-final[Show TV]-Final olduğunu fark edince, uykumda pek olmayınca 30 dakika da Huysuz'a baktım ki izleyen varsa kimin kazandığını yazarsa sevinirim.

SaMeT özlemişiz yorumlarını :)

Özellikle Star parlayacak, ATV patlayacak kısmına kesinlikle katılıyorum :)

Yalnız haftaya Sensiz Olmaz da gelecek. O zaman yarım bambaşka bir hal alacak :) Yani çok şey değişebilir. Al Yazmalım'ın gününü ise Cuma olarak belirlediler. Bu noktadan sonra değiştirmeleri zor gibi...

vallahi reisin bu bhale geleceğinü önceden söyledik arka sokaklar yine iğrençti ancak birinci

reytingler şaşırttı beni bu arka sokaklar bir 5 sene daha devam eder:chargrined:

Sensiz Olmaz unutmuştum. Ama eminim ki Reis Pazartesi'leri ATV'yi idare edemez. ATV'nin işi çok zor.
Pazartesi-Reis ve Kurşun Bilal, rakiplerin artmasının etkisiyle can çekişmekteler.
Salı-Tövbeler Tövbesi PT2'de, PT1 boş. Büyük ihtimalle kötü.
Çarşamba-Aşağı Yukarı Yemişliler, enkaz altında.
Perşembe-Kalbim Seni Seçti, iyi gidiyor. Fakat 4 gün oldu şimdiye dek sadece bir tane iyi gün çıktı.
Cuma-İstanbul'un Altınları haftalardır durdurulamayan bir düşüşte Cumhuriyet altını ise yükselişte. :)
Cumartesi-Yahşi Cazibe'de iyi başladı. Ama geçen sezon ki kadar başarılı olamayacağı kesin gibi.
Pazar-Seni Bana Yazmışlar'ın pek fazla rakibi yok. Ama rakipleri artınca pek ümit vad etmeyecek.

Sensiz Olmaz unutmuştum. Ama eminim ki Reis Pazartesi'leri ATV'yi idare edemez. ATV'nin işi çok zor.
Pazartesi-Reis ve Kurşun Bilal, rakiplerin artmasının etkisiyle can çekişmekteler.
Perşembe-Kalbim Seni Seçti, iyi gidiyor. Fakat 4 gün oldu şimdiye dek sadece bir tane iyi gün çıktı.
Cuma-İstanbul'un Altınları haftalardır durdurulamayan bir düşüşte Cumhuriyet altını ise yükselişte. :)
Cumartesi-Yahşi Cazibe'de iyi başladı. Ama geçen sezon ki kadar başarılı olamayacağı kesin gibi.
Pazar-Seni Bana Yazmışlar'ın pek fazla rakibi yok. Ama rakipleri artınca pek ümit vad etmeyecek.

Çarşambaları da kurtarır. Çocuklar Duymasın gelecek. :)

Aynen öyle. Kalbim Seni Seçti de Fatmagül'ün Suçu Ne gelince düşecektir.

Yahşi Cazibe, Acun'un yarışmalarının gelmesiyle daha düşebilir.

Çocuklar Duymasın, Bir Günah Gibi, Al Yazmalım ve Aslan Kral var ama onların da çok başarılı olabileceğini sanmıyorum...

Reyting hakkında yorumum
- Arka Sokaklar özlendiğini alınan reyting sonucu gördük. Total'de fark atmış ama A/B'de biraz düşmüş.
- Yalancı Bahar iyi başlamış yarışa. Güçlü rakipleri karşısında Total'de 4., A/B'de 2. sırad ayer almış.
- Yer Gök Aşk iyi gidiyor. Güçlü rakipleri yarışa girmeden önce 1. sırada yer alıyordu.
- Kanıt kaldığı yerden devam ediyor. Kanıt, PT-2'de çok başarılı bir performans sergiliyor. Total ve A/B'de 5. olmuş.
- Dinle Sevgili iyi performansını sürdürüyor ama A/B'de düşük reyting almış. Total'de 7. olurken, A/B'de 17. olmuş.
- Reis iyice düşüşe geçmiş. Total'de 15., A/B'de 11. olmuş. Bu arada bence o kadar abartılacak düşüş değil.
- Kurşun Bilal çok kötü reyting almış. Kurşun Bilal şuanda en kötü reytingini aldı. Total'de 42., A/B'de 40. oldu.

Pazartesi günü yayınlanan dizi listesine şimdilerde Show TV'de yayınlanacak olan 'Sensiz Olmaz' adlı yapımda devreye girecek. Buna göre daha zorlu yapımlar karşımıza çıkacak Buna göre bazı diziler bitirilebilir yada başka güne, başka zamana alınabilir. Şuanda çıkacak tabloya göre en zor Pazartesi günü olacak. Güçlü yapımlar karşımıza çıkacak. Bakalım ilerleyen zamanda hangi kanal, hangi yapım daha başarılı olacak Pazartesi gününde. Arka Sokaklar şuan başarılı olmak için en güçlü aday. Pazartesi günü bazı dizilerin izlenme oranı düşebilir ilerleyen zamanda.

Moderatörün son düzenlenenleri: