5 Ekim 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• İçimizden Biri (Yeni Gününde) | Show TV

Oy: 0 0.0%
  • Ada Masalı | Star TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

Aserat

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
67,896
Puanı
1,061
Reyting-Sonuclari-Fav10.jpg

Dün akşamın reyting sonuçları belli oldu.
Tüm gruplarda 'Masumlar Apartmanı' zirvede!
'Evlilik Hakkında Her Şey' üç grupta da 2. sırada yer aldı.

screenshot-1-mhj5.jpg

reyting-son-2.jpg

------

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24
Fırsat bulursam 'Evlilik Hakkında Herşey'e bakarım

• Harika
Reactions: cookies
İnternetten Evlilik Hakkında Her Şey, mahkeme sahnesini çok merak ediyorum ama maalesef. :A

Ay yok artık Masumlar bu akşam yine reklamsız gitmiş yeni diziden bu kadar mı korkulur. 😱 Reklamlı yayına geçene kadar alacağı reytingleri ciddiye almıyoruz zira 40 küsür haftada hala bu çakallıklara başvuran bir dizi anca bunu hak ediyor. O yüzden şimdiden tüm gruplarda zirveye yerleşen EHHŞ'ye tebrikler. :Z @kerem

• Güldürdün
Reactions: kerem
Ay yok artık Masumlar bu akşam yine reklamsız gitmiş yeni diziden bu kadar mı korkulur. 😱 Reklamlı yayına geçene kadar alacağı reytingleri ciddiye almıyoruz zira 40 küsür haftada hala bu çakallıklara başvuran bir dizi anca bunu hak ediyor. O yüzden şimdiden tüm gruplarda zirveye yerleşen EHHŞ'ye tebrikler. :Z @kerem
Aman sen hep işine geleni ciddiye alıyorsun, kendini böyle avutmaya devam edebilirsin ama 3 grupta da zirve hala değişmedi. Değişmeyecek de. Sende bunu kabullenirsen iyi olur. :Z

Aman sen hep işine geleni ciddiye alıyorsun, kendini böyle avutmaya devam edebilirsin ama 3 grupta da zirve hala değişmedi. Değişmeyecek de. :Z
Bak 41. bölüm diyorum KIRK BİRİNCİ BÖLÜM. İlk bölümlerde reklamsız gidersin ama 2. sezonundaki çok izlenen dizi bile bundan korkuyorsa başka yorum yapmaya gerek yok. :A O çok laf attığın Kırmızı Oda bile reytingi daha az olmasına rağmen bölüm ortasında yarım saat reklam verecek kadar cesur keşke ondan örnek alabilseniz. :A

Bak 41. bölüm diyorum KIRK BİRİNCİ BÖLÜM. İlk bölümlerde reklamsız gidersin ama 2. sezonundaki çok izlenen dizi bile bundan korkuyorsa başka yorum yapmaya gerek yok. :A O çok laf attığın Kırmızı Oda bile reytingi daha az olmasına rağmen bölüm ortasında yarım saat reklam verecek kadar cesur keşke ondan örnek alabilseniz. :A
MA'nın her ay düzenli olarak nafaka ödemek zorunda olan kanal sahipleri yok çok şükür. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
MA'nın her ay düzenli olarak nafaka ödemek zorunda olan kanal sahipleri yok çok şükür. :A
Bizim vergilerimize güvendikleri için böyle boş şeyler yapıyorlar reklam açmayıp para kazanmıyorlar sonra ceremesini biz çekiyoruz. :A Ayrıca Acun artık nafaka vermiyor diye duymuştum. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and 12.Adam
Bizim vergilerimize güvendikleri için böyle boş şeyler yapıyorlar reklam açmayıp para kazanmıyorlar sonra ceremesini biz çekiyoruz. :A Ayrıca Acun artık nafaka vermiyor diye duymuştum. :A
Sizin vergilerinizle neler neler yapıldı, bu mu gözüne battı şimdi? :A

Şeyma evlenmediği sürece Acun nafaka ödemek zorunda. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam