Çiğdem'in yazıları işte yine harf hatası gelmiş yazacağına geçmiş yazmıştıray diyene bak senin geçmedi mi evde kaldın be giresun halkı senden utanıyor
Çiğdem'in yazıları işte yine harf hatası gelmiş yazacağına geçmiş yazmıştıray diyene bak senin geçmedi mi evde kaldın be giresun halkı senden utanıyor
kızım sen bu öpüşme koklaşmaya nerden merak sardın kopamamnın sebebi o bence senin evlilik zamann geçmiş
Hadi hadi Savaş'ın Nazlı'yı yediği sahneleri izlemişsindiryokk beee nerden çıkardın yaa ben o sahneleri
izlemiyorum bile kafamı çeviriyorum yada kanal değiştiriyorum o anda
Hadi hadi Savaş'ın Nazlı'yı yediği sahneleri izlemişsindir
ayoll dizide baska birşey yokki öpüşüp koklaşıyorlar kırgın çiçeklerde dram komedi aşk heyecan aksiyon herşey var o sahneleri bırakmıs milletin şeyini izliyorsun tövbe tövbeyokk beee nerden çıkardın yaa ben o sahneleri
izlemiyorum bile kafamı çeviriyorum yada kanal değiştiriyorum o anda
Çiğdem kırk yılda bir doğru söyledi dizi zaten bunlardan ibaretvalla izlemedim izlesem izledim derim yeminle izlemedim ya
ayoll dizide baska birşey yokki öpüşüp koklaşıyorlar kırgın çiçeklerde dram komedi aşk heyecan aksiyon herşey var o sahneleri bırakmıs milletin şeyini izliyorsun tövbe tövbe
o sahneleri izlemiyorsan diziyi izlemiyorsun ozaman çünkü dizi onalrdan ibaret zaten
Çiğdem kırk yılda bir doğru söyledi dizi zaten bunlardan ibaret
Çiğdem kırk yılda bir doğru söyledi dizi zaten bunlardan ibaret
ayyy tamamda her bölüm 2 sahne oluyor diyorsun bizim dizimide 20 bölüme yakınlastık 1 defa bile olmadı beee reytinglerimizde taş gibi maşallahallah seni ne yapmasın iki sahne mi oluyor dışında heyecanlı oluyor
evet kırgın çicekler çok güzel ama kopamadım işte diziden
her bölümde 2 sahnemi ne oluyor niye takıyosunuz bee
ayyy tamamda her bölüm 2 sahne oluyor diyorsun bizim dizimide 20 bölüme yakınlastık 1 defa bile olmadı beee reytinglerimizde taş gibi maşallah
o sahneler olmasın demiyoruz biz senin o sahnelerde ne işin var diyoruz ayollaynen o konuda sizlere katılıyorum kırgın çiceklerde öpüşme sahnesi olmadı
uzun sürede olamaz bence öpüşme sahneleri diziye göre uygun oluyor sanrım
öpüşme sahneleri güneşin kızlarına uygun oluyor o yüzden senaristler sık sık
yazıyor işte
o sahneler olmasın demiyoruz biz senin o sahnelerde ne işin var diyoruz ayoll
o sahneleri izlemiyorum diyorsun ozaman dizinin 1 bucuk saatini izlemiyorsun geriye ne kalıyor 10 dakıka falanmı onuda yarın olunca netten izle hahaha
hayırrr o sahneler için izlediğini biliyoruz dedikodunu yapıyporuz senin bizkız herhalde 2 saatlik bölümün tamamında öpüşme sahnesi olmuyor yahu
benim o sahnelerde işim yok bakmıyorum o sahne geçene kadar kafamı
çeviriyorum yada kanal dğeişiriyorum
hayırrr o sahneler için izlediğini biliyoruz dedikodunu yapıyporuz senin biz
@denizz19 başaltıyor zaten ayoll dedikoduyu dizi zaten o sahnelerden olusuyor diyoruz kızım ozaman sen diziyi izlemiyorsun gözünü kapatmıssın 2 saat bosuna bosuna elektirik yakıyorsun sadece 10 dakıka öpüşme yoktur oda nefes almaları içinyapın bakalım boşuna dedikodu yapıyorsunuzz ben o sahneler için izlemiyorum
@denizz19 bonus sende varmısın bu dedikodu içinde hee😵
Yokum tabiki Çiğdem başı çekiyoryapın bakalım boşuna dedikodu yapıyorsunuzz ben o sahneler için izlemiyorum
@denizz19 bonus sende varmısın bu dedikodu içinde hee😵
@denizz19 başaltıyor zaten ayoll dedikoduyu dizi zaten o sahnelerden olusuyor diyoruz kızım ozaman sen diziyi izlemiyorsun gözünü kapatmıssın 2 saat bosuna bosuna elektirik yakıyorsun sadece 10 dakıka öpüşme yoktur oda nefes almaları için
Nerede taraflı yorum var göster@denizz19 yine tarafsızlığıyla damga vurmuş konuya.
Kırgın Çiçekler gerçekten çok iyi gitmiş, ama önemli olan bu oranları koruması.
Güneşin Kızları fena düşmüş, suyu iyice ısınıyor.
Paramparça ilk sezonun sonunda aldığı reytinglere ulaşmış, ama oranlarını bir yere sabitlemesi gerekiyor artık.
O Ses Türkiye gayet iyi gitmiş. Yeşil Deniz de özellikle AB'de dikkat çekici bir atak yapmış.
Aslında yorumun güzel, ama yine de küçük bir taraflılık göze çarpıyor.Nerede taraflı yorum var göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?