5 Ekim 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:F:F:F:F yokk beee nerden çıkardın yaa ben o sahneleri
izlemiyorum bile kafamı çeviriyorum yada kanal değiştiriyorum o anda
ayoll dizide baska birşey yokki öpüşüp koklaşıyorlar kırgın çiçeklerde dram komedi aşk heyecan aksiyon herşey var o sahneleri bırakmıs milletin şeyini izliyorsun tövbe tövbe
o sahneleri izlemiyorsan diziyi izlemiyorsun ozaman çünkü dizi onalrdan ibaret zaten
:F:F:F

ayoll dizide baska birşey yokki öpüşüp koklaşıyorlar kırgın çiçeklerde dram komedi aşk heyecan aksiyon herşey var o sahneleri bırakmıs milletin şeyini izliyorsun tövbe tövbe
o sahneleri izlemiyorsan diziyi izlemiyorsun ozaman çünkü dizi onalrdan ibaret zaten
:F:F:F

allah seni ne yapmasın iki sahne mi oluyor dışında heyecanlı oluyor
evet kırgın çicekler çok güzel ama kopamadım işte diziden:D:D

Çiğdem kırk yılda bir doğru söyledi dizi zaten bunlardan ibaret :F

:F:F her bölümde 2 sahnemi ne oluyor niye takıyosunuz bee

Çiğdem kırk yılda bir doğru söyledi dizi zaten bunlardan ibaret :F
allah seni ne yapmasın iki sahne mi oluyor dışında heyecanlı oluyor
evet kırgın çicekler çok güzel ama kopamadım işte diziden:D:D

:F:F her bölümde 2 sahnemi ne oluyor niye takıyosunuz bee
ayyy tamamda her bölüm 2 sahne oluyor diyorsun bizim dizimide 20 bölüme yakınlastık 1 defa bile olmadı beee reytinglerimizde taş gibi maşallah :F:F:F

ayyy tamamda her bölüm 2 sahne oluyor diyorsun bizim dizimide 20 bölüme yakınlastık 1 defa bile olmadı beee reytinglerimizde taş gibi maşallah :F:F:F

aynen o konuda sizlere katılıyorum kırgın çiceklerde öpüşme sahnesi olmadı
uzun sürede olamaz bence öpüşme sahneleri diziye göre uygun oluyor sanrım
öpüşme sahneleri güneşin kızlarına uygun oluyor o yüzden senaristler sık sık
yazıyor işte:D:D

aynen o konuda sizlere katılıyorum kırgın çiceklerde öpüşme sahnesi olmadı
uzun sürede olamaz bence öpüşme sahneleri diziye göre uygun oluyor sanrım
öpüşme sahneleri güneşin kızlarına uygun oluyor o yüzden senaristler sık sık
yazıyor işte:D:D
o sahneler olmasın demiyoruz biz senin o sahnelerde ne işin var diyoruz ayoll
o sahneleri izlemiyorum diyorsun ozaman dizinin 1 bucuk saatini izlemiyorsun geriye ne kalıyor 10 dakıka falanmı onuda yarın olunca netten izle hahaha :F:F:F

o sahneler olmasın demiyoruz biz senin o sahnelerde ne işin var diyoruz ayoll
o sahneleri izlemiyorum diyorsun ozaman dizinin 1 bucuk saatini izlemiyorsun geriye ne kalıyor 10 dakıka falanmı onuda yarın olunca netten izle hahaha :F:F:F

kız herhalde 2 saatlik bölümün tamamında öpüşme sahnesi olmuyor yahu:F
benim o sahnelerde işim yok bakmıyorum o sahne geçene kadar kafamı
çeviriyorum yada kanal dğeişiriyorum:F

kız herhalde 2 saatlik bölümün tamamında öpüşme sahnesi olmuyor yahu:F
benim o sahnelerde işim yok bakmıyorum o sahne geçene kadar kafamı
çeviriyorum yada kanal dğeişiriyorum:F
hayırrr o sahneler için izlediğini biliyoruz dedikodunu yapıyporuz senin biz :A:A:A

:F:F:Fyapın bakalım boşuna dedikodu yapıyorsunuzz ben o sahneler için izlemiyorum
@denizz19 bonus sende varmısın bu dedikodu içinde hee😵
@denizz19 başaltıyor zaten ayoll dedikoduyu dizi zaten o sahnelerden olusuyor diyoruz kızım ozaman sen diziyi izlemiyorsun gözünü kapatmıssın 2 saat bosuna bosuna elektirik yakıyorsun sadece 10 dakıka öpüşme yoktur oda nefes almaları için :F:F:F

@denizz19 başaltıyor zaten ayoll dedikoduyu dizi zaten o sahnelerden olusuyor diyoruz kızım ozaman sen diziyi izlemiyorsun gözünü kapatmıssın 2 saat bosuna bosuna elektirik yakıyorsun sadece 10 dakıka öpüşme yoktur oda nefes almaları için :F:F:F

:F:F:F:Fhe tabii tabii bizde 2 tane tv var yan yana koydum birine güneşin kızlarını açıyorum birine kırgın çicekler güneşin kızlarında öpüşme olunca kafamı kırgın
çiceklere çeviryorum:F:kiki:

@denizz19 yine tarafsızlığıyla damga vurmuş konuya. :A

Kırgın Çiçekler gerçekten çok iyi gitmiş, ama önemli olan bu oranları koruması.

Güneşin Kızları fena düşmüş, suyu iyice ısınıyor. :A

Paramparça ilk sezonun sonunda aldığı reytinglere ulaşmış, ama oranlarını bir yere sabitlemesi gerekiyor artık.

O Ses Türkiye gayet iyi gitmiş. Yeşil Deniz de özellikle AB'de dikkat çekici bir atak yapmış.

@denizz19 yine tarafsızlığıyla damga vurmuş konuya. :A

Kırgın Çiçekler gerçekten çok iyi gitmiş, ama önemli olan bu oranları koruması.

Güneşin Kızları fena düşmüş, suyu iyice ısınıyor. :A

Paramparça ilk sezonun sonunda aldığı reytinglere ulaşmış, ama oranlarını bir yere sabitlemesi gerekiyor artık.

O Ses Türkiye gayet iyi gitmiş. Yeşil Deniz de özellikle AB'de dikkat çekici bir atak yapmış.
Nerede taraflı yorum var göster :D