hahahah ayy söylesene çoktan gebermişti o 5 yıl oluyor diyeşu an meryemin ayrılışına üzülen şilili fanlarımızı teselli ediyorum daha vahi.de teyzeyi görmemişler görseler destere gibi kaçarlar herhalde .
hahahah ayy söylesene çoktan gebermişti o 5 yıl oluyor diyeşu an meryemin ayrılışına üzülen şilili fanlarımızı teselli ediyorum daha vahi.de teyzeyi görmemişler görseler destere gibi kaçarlar herhalde .
ne 5 i 2.5 olmadı dahahahahah ayy söylesene çoktan gebermişti o 5 yıl oluyor diye
kösem alıcak artık onların yerini unutucaklar muhteşem yüzyılıne 5 i 2.5 olmadı daha
noldu da kösemi destekliyon başrolde parlak oğlanı mı gördünkösem alıcak artık onların yerini unutucaklar muhteşem yüzyılı
hayırrr vadimizin karşısına gelmişler ne desteklicem beee ama senin muhteşem yüzyılını geçerler inş daha o dizinin adını duymayıznoldu da kösemi destekliyon başrolde parlak oğlanı mı gördün
tabi ekin koçu gördün kösem koçu kesildin başımıza pis.sshayırrr vadimizin karşısına gelmişler ne desteklicem beee ama senin muhteşem yüzyılını geçerler inş daha o dizinin adını duymayız
+1 olayı çözmüşsün. Bu iş cast'a bakar.Samimiyetten değil de Zuhal'ın castı Esra'nınkinden daha iyi. Esra'nin tüm adamları Zuhal'da kalmış şimdi Esra'da ki adaylarda iş yok kadın da tek başına ne yapsın fazla bile alıyor.
ayyy hayırr beee herşeyide benden biliyorsunuz ayoll @xemrexxx furkanın çıplak fotolarını paylaşıyor @HarzeM e oda oyüzden dedi kırgın çiçeklerdemi soyuyor diye yanı emrenin etkileri hep@HarzeM tek dizimiz var biraz övelim ne olacak.Bu arada yeni gelen oyuncumuz soyunmuyor öyle bir izlenim verilmesin kimseye sadece ergen kız kitlesini çekebilecek biri olduğundan bahsediyor bu saf Çiğdem
Haftaya 5'in altına düşerseniz bittiAcun kötü vurmuş gk'yi. ss Haftaya yükseliriz umarım.
Dur bakalım Paramparça geldiğinde de düşmüştük sonraki hafta yükselmiştik düştüysek kalkmasını da biliriz elbet.Haftaya 5'in altına düşerseniz bitti
ay bir şeye de beni karıştırma pis.ssHaftaya 5'in altına düşerseniz bitti
güneş melisayla haluk u bassın benceDur bakalım Paramparça geldiğinde de düşmüştük sonraki hafta yükselmiştik düştüysek kalkmasını da biliriz elbet.
O Ses Türkiye sıkı bir rakip bilemiyorum artık Muraaadd varDur bakalım Paramparça geldiğinde de düşmüştük sonraki hafta yükselmiştik düştüysek kalkmasını da biliriz elbet.
ayyy vlla kırgın çiçekler dururken gidip güneşin kızlarını tercih etmeni hala anlamış değilim ben @vadikızı
bu hatandan dön bir an önce yanı tvden kırıgn çiçekleri nettende güneşin kızlarını izle her hatadan dönmek için herzaman bir fırsatımız vardır
ayoll izlme demiyoruz ama kırgj çiçkler varken güneşin kızlarını canlı tercih etmen çok şaşırtıcı senin kafana @denizz19 mu düştü diyecem ama bayram ederdinben keyifle güneşin kızlarını izliyorum canım hata değil bence
hem kırgın çicekleri netten takip ediyorum ben
ay sus bakayım kız doğru yolu bulmuş oklavanla döverim seni ha ya da vazgeçtim haluk mertoğlunun eline veririm seni .ayoll izlme demiyoruz ama kırgj çiçkler varken güneşin kızlarını canlı tercih etmen çok şaşırtıcı senin kafana @denizz19 mu düştü diyecem ama bayram ederdin
ayoll izlme demiyoruz ama kırgj çiçkler varken güneşin kızlarını canlı tercih etmen çok şaşırtıcı senin kafana @denizz19 mu düştü diyecem ama bayram ederdin
kızım sen bu öpüşme koklaşmaya nerden merak sardın kopamamnın sebebi o bence senin evlilik zamann geçmişniye bayram edecem be allah allah @denizz19 kafama niye düşsün kucağına düşşsem neyse
diziye gelince valla ben güneşin kızlarından kopamadım aklım kaldı diziden devam ettim
işte ama kırgın çicekleride netten bırakmam
ay diyene bak senin geçmedi mi evde kaldın be giresun halkı senden utanıyorkızım sen bu öpüşme koklaşmaya nerden merak sardın kopamamnın sebebi o bence senin evlilik zamann geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?