5 Ekim 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu an meryemin ayrılışına üzülen şilili fanlarımızı teselli ediyorum daha vahi.de teyzeyi görmemişler görseler destere gibi kaçarlar herhalde .
hahahah ayy söylesene çoktan gebermişti o 5 yıl oluyor diye

@HarzeM tek dizimiz var biraz övelim ne olacak.
Bu arada yeni gelen oyuncumuz soyunmuyor öyle bir izlenim verilmesin kimseye sadece ergen kız kitlesini çekebilecek biri olduğundan bahsediyor bu saf Çiğdem

Acun kötü vurmuş gk'yi. ss Haftaya yükseliriz umarım.

@HarzeM tek dizimiz var biraz övelim ne olacak.
Bu arada yeni gelen oyuncumuz soyunmuyor öyle bir izlenim verilmesin kimseye sadece ergen kız kitlesini çekebilecek biri olduğundan bahsediyor bu saf Çiğdem
ayyy hayırr beee herşeyide benden biliyorsunuz ayoll @xemrexxx furkanın çıplak fotolarını paylaşıyor @HarzeM e oda oyüzden dedi kırgın çiçeklerdemi soyuyor diye yanı emrenin etkileri hep

ayyy hayırr beee herşeyide benden biliyorsunuz ayoll @xemrexxx furkanın çıplak fotolarını paylaşıyor @HarzeM e oda oyüzden dedi kırgın çiçeklerdemi soyuyor diye yanı emrenin etkileri hep
Haftaya 5'in altına düşerseniz bitti
ay bir şeye de beni karıştırma pis.ss

Dur bakalım Paramparça geldiğinde de düşmüştük sonraki hafta yükselmiştik düştüysek kalkmasını da biliriz elbet.
güneş melisayla haluk u bassın bence

ben keyifle güneşin kızlarını izliyorum canım hata değil bence
hem kırgın çicekleri netten takip ediyorum ben

ben keyifle güneşin kızlarını izliyorum canım hata değil bence
hem kırgın çicekleri netten takip ediyorum ben
ayoll izlme demiyoruz ama kırgj çiçkler varken güneşin kızlarını canlı tercih etmen çok şaşırtıcı senin kafana @denizz19 mu düştü diyecem ama bayram ederdin

ayoll izlme demiyoruz ama kırgj çiçkler varken güneşin kızlarını canlı tercih etmen çok şaşırtıcı senin kafana @denizz19 mu düştü diyecem ama bayram ederdin
ay sus bakayım kız doğru yolu bulmuş oklavanla döverim seni ha ya da vazgeçtim haluk mertoğlunun eline veririm seni .

niye bayram edecem be allah allah @denizz19 kafama niye düşsün kucağına düşşsem neyse

diziye gelince valla ben güneşin kızlarından kopamadım aklım kaldı diziden devam ettim
işte ama kırgın çicekleride netten bırakmam

kızım sen bu öpüşme koklaşmaya nerden merak sardın kopamamnın sebebi o bence senin evlilik zamann geçmiş