5 Ekim 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu an meryemin ayrılışına üzülen şilili fanlarımızı teselli ediyorum daha vahi.de teyzeyi görmemişler görseler destere gibi kaçarlar herhalde .:A
hahahah ayy söylesene çoktan gebermişti o 5 yıl oluyor diye :F:F:F

@HarzeM tek dizimiz var biraz övelim ne olacak. :A Bu arada yeni gelen oyuncumuz soyunmuyor öyle bir izlenim verilmesin kimseye sadece ergen kız kitlesini çekebilecek biri olduğundan bahsediyor bu saf Çiğdem :D

Acun kötü vurmuş gk'yi. ss Haftaya yükseliriz umarım.

@HarzeM tek dizimiz var biraz övelim ne olacak. :A Bu arada yeni gelen oyuncumuz soyunmuyor öyle bir izlenim verilmesin kimseye sadece ergen kız kitlesini çekebilecek biri olduğundan bahsediyor bu saf Çiğdem :D
ayyy hayırr beee herşeyide benden biliyorsunuz ayoll @xemrexxx furkanın çıplak fotolarını paylaşıyor @HarzeM e oda oyüzden dedi kırgın çiçeklerdemi soyuyor diye yanı emrenin etkileri hep :F:F:F

ayyy hayırr beee herşeyide benden biliyorsunuz ayoll @xemrexxx furkanın çıplak fotolarını paylaşıyor @HarzeM e oda oyüzden dedi kırgın çiçeklerdemi soyuyor diye yanı emrenin etkileri hep :F:F:F
Haftaya 5'in altına düşerseniz bitti :A
ay bir şeye de beni karıştırma pis.ss

Dur bakalım Paramparça geldiğinde de düşmüştük sonraki hafta yükselmiştik düştüysek kalkmasını da biliriz elbet. :A
güneş melisayla haluk u bassın bence:A

ayyy vlla kırgın çiçekler dururken gidip güneşin kızlarını tercih etmeni hala anlamış değilim ben @vadikızı :F:F:F

bu hatandan dön bir an önce yanı tvden kırıgn çiçekleri nettende güneşin kızlarını izle her hatadan dönmek için herzaman bir fırsatımız vardır :F:F:F

ben keyifle güneşin kızlarını izliyorum canım hata değil bence
hem kırgın çicekleri netten takip ediyorum ben:D:D

ben keyifle güneşin kızlarını izliyorum canım hata değil bence
hem kırgın çicekleri netten takip ediyorum ben:D:D
ayoll izlme demiyoruz ama kırgj çiçkler varken güneşin kızlarını canlı tercih etmen çok şaşırtıcı senin kafana @denizz19 mu düştü diyecem ama bayram ederdin :A:A:A

ayoll izlme demiyoruz ama kırgj çiçkler varken güneşin kızlarını canlı tercih etmen çok şaşırtıcı senin kafana @denizz19 mu düştü diyecem ama bayram ederdin :A:A:A

niye bayram edecem be allah allah @denizz19 kafama niye düşsün kucağına düşşsem neyse
:F:F

diziye gelince valla ben güneşin kızlarından kopamadım aklım kaldı diziden devam ettim
işte ama kırgın çicekleride netten bırakmam:D

niye bayram edecem be allah allah @denizz19 kafama niye düşsün kucağına düşşsem neyse
:F:F

diziye gelince valla ben güneşin kızlarından kopamadım aklım kaldı diziden devam ettim
işte ama kırgın çicekleride netten bırakmam:D
kızım sen bu öpüşme koklaşmaya nerden merak sardın kopamamnın sebebi o bence senin evlilik zamann geçmiş :F:F:F