5 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar onu bunu bilmem izleneçek dizi şubat manyak bi senarya ve çekiciliği var bence aksiyon gerilim aşk kurgu bence mükemmel ezel-ucurum-suskunlardan sonra etkilendiğim dizilerden biri

A/B halkı gerçekten kaliteden anlıyor. Pis Yedilinin totalde daha fazla çıkmasından anlamak mümkün zaten. Yalan Dünya kaliteli bir komedi. Totalde de en azından Pis Yediliden daha fazla izlenmeyi hakediyor

Televizyon analizcisi ve dizi doktoru Oya Dogan, diziyi izlerken çok sıkıldıgını ve esprileri hiç komik bulmadigini belirtti

Yalan dünya mı kaliteli
aşırı abartılı karakterler tuhaf tuhaf konuşmalar pis yediliden farkı yok

Yarin reytinglerde Emir'in Yolu ve Dila hanim arasinda fark çok fazla olmaz..

Yalan Dünya battı totalde revan kusura bakma reklam falan hikaye

takas istersen yalan dünya üzerine dşnme vadi konsepti dışına çıkma sen

Televizyon analizcisi ve dizi doktoru Oya Dogan, diziyi izlerken çok sıkıldıgını ve esprileri hiç komik bulmadigini belirtti
Herkesin şahsi fikri. Dizi doktoru kelimesini de doğru bulmadım açıkcası. Hangi diziyi iyleştirmiş ki, doktor olsun?

Yav reklam hep zaten

evet haklısın öyle agır espiriler var analamıyorum. örnek anlamadıgımız bir espiri

oyuncu1: duymadım görmedim
oyuncu2 ozaman size göz kulak olalım
ne yaparsın kapasite meselesi
))))))))

Herkesin şahsi fikri. Dizi doktoru kelimesini de doğru bulmadım açıkcası. Hangi diziyi iyleştirmiş ki, doktor olsun?

Öyle algilamamak lazim. Kendisi Türkiye'nin en iyi ve en büyük dizi elestirmeni..

Huzur sokağı kaç dakkadır reklamda

Yalan dünyadaki esprilere gülen varsa tebrik ediyorum