15 dakika reklammıydı.21:00 - 21:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 7.76 , 2) SHOW: 4.84 , 3) KANALD: 4.69 , 4) STAR: 3.02 , 5) KANAL7: 2.22
Yalan Dünya reklamdaydı ve bu reyting. Helal Olsun !
Kayıp Şehir muhtemelen reklamla yayınlanacak. 2 saat olmaz süresi
Beyaz 00:30'da başlıyor.Geçen haftaki dizi süresine bak 2'saat mi neydi.Nasıl yetiştircekler sence? Gülse'den başka komedi yazarı tanımasamda reklamsızda çok güldürmuyor.
Dila Hanım 8 dk.'lık reklama rağmen fena değil ben ileriki anlık reytinglerde totalde 2. sıraya çıkacağına inanıyorum.
Huzur sokağı yine döktürüyor,helal olsun.
Ha! Ben de Cuma reytingleri neden Vadi konusuna dönmemişti diyordum? Her diziyle böyle kıyaslıyorsan zaten bu dizi senin gözünde yeterince bitmiş demektirVadi 10 dk reklamla 12 aldı dün abartmaya gerek yok en fazla 1 artar
Dakikasına bakmadım. Ancak en az 5-6 dakika yayınlar Yalan Dünya. Daha fazla da olabilirKaç dakika yayındaydı yani.
Her reklam girişinde 12 dakika reklam veriyor15 dakika reklammıydı.
Revan Totalli konusuyoruz.Gülse'nin totali iyi değil.Gülse diyorum bak YALAN DÜNYA demiyorum.
Ha! Ben de Cuma reytingleri neden Vadi konusuna dönmemişti diyordum? Her diziyle böyle kıyaslıyorsan zaten bu dizi senin gözünde yeterince bitmiş demektir
- - - Ekleme - - -
Dakikasına bakmadım. Ancak en az 5-6 dakika yayınlar Yalan Dünya. Daha fazla da olabilir
Nesi harika 4 harika mı
Vadi 10.69 alsaydı yuvarlaklaştırıp 11 diyen siz vadiciler 4.69a 4 diyorsunuz. Ah bir de işinize geleni yapmasanız
Dila Hanım ve Emirin Yolunun A/B`si zayıfYalan Dünya A/B grubunda hafif olsa da düsüs yasayabilir Dila Hanim ve Emir'in Yolu'ndan dolayi
Dila Hanim yükselecek bence bu hafta Emir'in Yolu gibi
- - - Ekleme - - -
Aynen.. Muhafazakar insanlarin hayatlarini ekrana tasiyan dizi birincligi kesinlikle hakediyor!
Tamam 5 olsun senimi kırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?