Teşekkürler.Hayırlı olsun iyi bir yapım olacaktır bakalım nasıl olacak dizi![]()
Teşekkürler.Hayırlı olsun iyi bir yapım olacaktır bakalım nasıl olacak dizi![]()
Salginin kaynagi miyim yoksaSenin rolün beklediğinden daha önemli olacak benden söylemesi.![]()
Öyle bir şey değil ama hikayedeki yerin büyük. Şimdi fazla detay verip sürprizleri ağızdan kaçırmayalım.Salginin kaynagi miyim yoksa![]()
Beni böyle büyük rollere layık gördügün icin tesekkürler diyim o zamanÖyle bir şey değil ama hikayedeki yerin büyük. Şimdi fazla detay verip sürprizleri ağızdan kaçırmayalım.![]()
Başrole koymamın nedenlerinden biri kesin olarak takip edeceğine güvenmem. Gerçi büyük ihtimalle sen temelli döndükten sonra başlayacak.Beni böyle büyük rollere layık gördügün icin tesekkürler diyim o zaman![]()
![]()
Daha iyi iste döndükten sonra olursa kesin takip ederimBaşrole koymamın nedenlerinden biri kesin olarak takip edeceğine güvenmem. Gerçi büyük ihtimalle sen temelli döndükten sonra başlayacak.![]()
Aşk İşleri 7. bölümde bitti hatta seni de yurt dışına postaladık son bölümde.Daha iyi iste döndükten sonra olursa kesin takip ederimbu arada senin bir dizin vardi ben de sonradan dahil olmustum o diziye ne oldu bitirdin mi
![]()
Bir ara okurum kalan bölümleriAşk İşleri 7. bölümde bitti hatta seni de yurt dışına postaladık son bölümde.
https://fav10.net/forum/threads/aşk-İşleri-7-bölüm-son-bölüm.269844/
Bu saatten sonra pek faydası olmaz ama neyse.Bir ara okurum kalan bölümleri![]()
Faydasi olmaz zaten de merak ettim neler yazdiginiBu saatten sonra pek faydası olmaz ama neyse.![]()
Yok bu sefer 1-2 farklı isim daha var.Başarılar.Bu takıntılı yönetmenler gibi sen de hep aynı isimlerle çalışıyorsun.
![]()
Ben daha da yükselteceğim bekleyin.Bekliyoruz.Fantastik dizide çıtayı yükseltmiştim.
![]()
Hoşgeldin sonunda döndün demek. Rolünü nasıl buldun?Başarılar.![]()
Teşekkürler.Hoşgeldin sonunda döndün demek. Rolünü nasıl buldun?![]()
Neyse zaten 5 bölümcük bir şey olmaz. Ayrıca bir oyuncu her türlü rolü oynayabilmeli.Teşekkürler.Hiç bana göre değil, ben kadınsı, dişi, sert rollerin kadınıyım, sen beni ponpon kız yapmışsın.
![]()