eTV 5 Bölümlük Yeni Mini Dizi Geliyor: 'Zombi Ekspresi'

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,617
Puanı
1,061
Sözcük Oyunu, Dizi Savaşları, Aşk İşleri, Kanlı Ay gibi ilgiyle takip edilen yapımların kanalı eTV'den yepyeni bir proje daha geliyor. 2016 yapımı 'Train to Busan' adlı Kore filminden uyarlanacak olan ve yakın zamanda Türkiye'de de vizyona giren "Zombi Ekspresi" 5 bölümlük bir mini dizi olarak çok yakında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

KONU
İşkolik bir baba, küçük bir kız, bebek bekleyen bir karı koca, bir grup lise öğrencisi ve diğer 125 yolcusuyla birlikte Ankara-İstanbul seferini gerçekleştiren trende bir anda şüpheli olaylar patlak verir. Nedeni bilinmeyen bir virüs etkisi altına aldığı insanları kısa zamanda zombiye dönüştürmektedir. Trenin içinde hayatta kalma savaşı başlarken zaman yolcuların aleyhine işlemektedir.

KARAKTERLER
  • Buğra Ünsal (xBUGRAx): 34 yaşında, bir nükleer santralde fon yöneticisi olarak görev yapıyor. İşkolikliği nedeniyle ailesiyle ilgilenemiyor ve eşiyle boşanma noktasına geliyor. Kızı Melek ile birlikte eski eşinin yanına giderken trende salgın patlak veriyor.
  • Melek Ünsal (vadikızı): 9 yaşında, Buğra'nın kızı. Yaşına göre oldukça akıllı. Anne ve babasının boşanmasından en çok etkilenen kişi. Babasının ilgisizliğinden memnun değil. Annesini görmek için İstanbul'a giderken hayatı tehlikeye girenler arasında.
  • Yusuf Sönmez (eskici): 35 yaşında, özel bir şirkette çalışıyor. Eşi Çiğdem ile 5 yıldır süren evliliklerini bir bebekle taçlandırmaya hazırlanıyor. Sert görünüşlü, güçlü, ağırbaşlı ve eşine bağlı bir adam.
  • Çiğdem Sönmez (Çiğdem-): 33 yaşında, 4 aylık hamile. Yusuf'u her şeyden çok seviyor ve bebeğinin dünyaya geleceği günü büyük bir merakla bekliyor.
  • Esra Şahin (dizi kolik): 17 yaşında bir lise öğrencisi. Okulun futbol takımının ponpon kızı. Takımla birlikte İstanbul'a gitmeye hazırlanırken zombi tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.
  • Yiğit Şimşek (Yiğitt): 17 yaşında bir lise öğrencisi. Okulun futbol takımında oynuyor, ama çekingen olduğu için Esra'ya olan ilgisini ona açıklayamıyor.
DİĞER OYUNCULAR: xemrexxx - mrt-06 - ozgur2113 - Dosi - gizem ak - YıldırıM

Ekranların yeni fenomeni olmaya aday 'Zombi Ekspresi' çok yakında eTV'de başlıyor!

Orijinal filmin fragmanı:

Hayırlı olsun, güzel olacak gibi. Bölümler eetiketleyebilirsin beni.

Hayırlı olsun @Aserat merakla bekliyoruz ilk bölümü.

Senaryo da güzelmiş, ciddi ciddi uyarlama mı yapacaksın? 😱 Helal olsun.

Hayırlı olsun, güzel olacak gibi. Bölümler eetiketleyebilirsin beni.
Teşekkür ederim tamamdır.

Hayırlı olsun @Aserat merakla bekliyoruz ilk bölümü.

Senaryo da güzelmiş, ciddi ciddi uyarlama mı yapacaksın? 😱 Helal olsun.
Aslına çok sadık ama küçük farklılıkları da olan bir dizi olacak. Kim bilir bu dizi filmi daha çok kişinin izlemesine de vesile olur.

Sürpriz oldu ama çok iyi görünüyor dizi.

Bekliyoruz @Aserat
Bana da sürpriz oldu. Aslında bu yaz başka dizi yapmayacaktım ama izleyince dedim bundan iyi bir şeyler çıkar. Galiba ilk başrolün oluyor.

Hatırladığım kadarıyla evet.
Türkan Şoray kanunlarım var her sahnede oynamam.

Hayırlı olsun iyi bir yapım olacaktır bakalım nasıl olacak dizi