O görevi Kimse Bilmez falan izleyerek sen yapıyorsun zaten bana gerek kalmıyor.Hani vakit kaybı olmasın ben neyi izlemiyim derler o kişiler için güzel listeler olusturuyorsun
O görevi Kimse Bilmez falan izleyerek sen yapıyorsun zaten bana gerek kalmıyor.Hani vakit kaybı olmasın ben neyi izlemiyim derler o kişiler için güzel listeler olusturuyorsun
Nefes nefeseden daha güzel sende şans ver benceO görevi Kimse Bilmez falan izleyerek sen yapıyorsun zaten bana gerek kalmıyor.
Fragmanları ve afişini görmek yetti kalsın.Nefes nefeseden daha güzel sende şans ver bence
Daha iyisini buldumFragmanları ve afişini görmek yetti kalsın.Gerçekten izlemeyecek misin Kuzgun'u.
İkizler Memo-Can'ın olacak hali yoktu herhalde tabii ki Jet Sosyete olacak.Niye uğraştın bu kadar yazmaya, ''Jet Sosyete'' yazıp bıraksaydın. Yormuşsun kendini epey.@Aserat
Bartu Ben'in adaylar arasında olması güzel de erkek yardımcı ödülünü alan abimiz niye güldürmedi beni hiç?
Halkımız reytinglerde İkizler'i zirveye oturttu, senin ters anına denk gelmiş bence.İkizler Memo-Can'ın olacak hali yoktu herhalde tabii ki Jet Sosyete olacak.Bence komikti ya senin ters bir anına denk gelmiş olabilir.
Oturttu ama sadece birkaç hafta.Halkımız reytinglerde İkizler'i zirveye oturttu, senin ters anına denk gelmiş bence.
Sen çatlayadur, ben uğrayayım.Oturttu ama sadece birkaç hafta.Sonrasında Survivor, BAH, Güldür Güldür derken çöktü gitti.
Bu arada buradan yazmayı sevmiyorum ama 10x10'a da bir uğrarsan.
Tebrikler Gülse.. Diziye yok tebrik.
Hasibe'yi de tebrik etseydin bari.BKM'nin televizyonculuğu kaybettirdi üzgünüm.
5 adaylığa (bunlara ek olarak konuk oyuncu dalında da vermiştim) 1 ödül gayet iyi.Bartu'nun oldugu yerde kazulet çakma Aslı'nın esamesi okunma beee
Hayallerim kırılınca devam edemıyorum5 adaylığa (bunlara ek olarak konuk oyuncu dalında da vermiştim) 1 ödül gayet iyi.Sevdim ama Jet Sosyete kadar olamaz maalesef.
Çok sevdiysen diğer ödüllere de bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?