O görevi Kimse Bilmez falan izleyerek sen yapıyorsun zaten bana gerek kalmıyor.Hani vakit kaybı olmasın ben neyi izlemiyim derler o kişiler için güzel listeler olusturuyorsun![]()
![]()
![]()
O görevi Kimse Bilmez falan izleyerek sen yapıyorsun zaten bana gerek kalmıyor.Hani vakit kaybı olmasın ben neyi izlemiyim derler o kişiler için güzel listeler olusturuyorsun![]()
![]()
![]()
Nefes nefeseden daha güzel sende şans ver benceO görevi Kimse Bilmez falan izleyerek sen yapıyorsun zaten bana gerek kalmıyor.![]()
Fragmanları ve afişini görmek yetti kalsın.Nefes nefeseden daha güzel sende şans ver bence![]()
![]()
![]()
Daha iyisini buldumFragmanları ve afişini görmek yetti kalsın.Gerçekten izlemeyecek misin Kuzgun'u.
![]()
İkizler Memo-Can'ın olacak hali yoktu herhalde tabii ki Jet Sosyete olacak.Niye uğraştın bu kadar yazmaya, ''Jet Sosyete'' yazıp bıraksaydın. Yormuşsun kendini epey.@Aserat
Bartu Ben'in adaylar arasında olması güzel de erkek yardımcı ödülünü alan abimiz niye güldürmedi beni hiç?![]()
Halkımız reytinglerde İkizler'i zirveye oturttu, senin ters anına denk gelmiş bence.İkizler Memo-Can'ın olacak hali yoktu herhalde tabii ki Jet Sosyete olacak.Bence komikti ya senin ters bir anına denk gelmiş olabilir.
![]()
Oturttu ama sadece birkaç hafta.Halkımız reytinglerde İkizler'i zirveye oturttu, senin ters anına denk gelmiş bence.![]()
Sen çatlayadur, ben uğrayayım.Oturttu ama sadece birkaç hafta.Sonrasında Survivor, BAH, Güldür Güldür derken çöktü gitti.
Bu arada buradan yazmayı sevmiyorum ama 10x10'a da bir uğrarsan.![]()
Tebrikler Gülse.. Diziye yok tebrik.![]()
Hasibe'yi de tebrik etseydin bari.BKM'nin televizyonculuğu kaybettirdi üzgünüm.![]()
5 adaylığa (bunlara ek olarak konuk oyuncu dalında da vermiştim) 1 ödül gayet iyi.Bartu'nun oldugu yerde kazulet çakma Aslı'nın esamesi okunma beee![]()
Hayallerim kırılınca devam edemıyorum5 adaylığa (bunlara ek olarak konuk oyuncu dalında da vermiştim) 1 ödül gayet iyi.Sevdim ama Jet Sosyete kadar olamaz maalesef.
Çok sevdiysen diğer ödüllere de bak.![]()