Tam parlak avcısı nesini sevicem be sevilecek tek bir yanı yokHahahahah neden sevmiyon anlatsana biraz
Tam parlak avcısı nesini sevicem be sevilecek tek bir yanı yokHahahahah neden sevmiyon anlatsana biraz
Yani sevineyim mi üzüleyim mi bilemedimMalesef büte kalmamışım
kalitelileri seviyorum ecünnü olmayanlarıSevdiği kadın oyuncu az zaten şaşırmadım sevmemesine@serhatt
Büte kalmayı istemiyordum sevindim ama İstanbul’u ve sizi özledim o konuda üzüldümYani sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Neresi ecünnü bekalitelileri seviyorum ecünnü olmayanları
Ne azı be koskoca 2 ay sensiz geçer miBüte kalmayı istemiyordum sevindim ama İstanbul’u ve sizi özledim o konuda üzüldümAz kaldı ama sabret
Neresi ecünnü be
Özgür sen kendini yorma Burcu'm uçan tekmesiyle etkisiz hale getirir bu paçozu.neresi değil ki
bacağı kopasıcaÖzgür sen kendini yorma Burcu'm uçan tekmesiyle etkisiz hale getirir bu paçozu.
Ay bu etiketleri yeni görüyorum daha arada kaynamış kusura bakmayınNe azı be koskoca 2 ay sensiz geçer mi
hiçbir yeri değilneresi değil ki
Dizide de böyle olsa keşke ama dövüşe ihtiyacı yok zaten güçlü bir kadın DilaÖzgür sen kendini yorma Burcu'm uçan tekmesiyle etkisiz hale getirir bu paçozu.
Sen böyle ecünnü övmeye devam edersen yüzümü zor görürsün bi dahaAy bu etiketleri yeni görüyorum daha arada kaynamış kusura bakmayın
Geçer neler geçmedi ki...
hiçbir yeri değil
Dizide de böyle olsa keşke ama dövüşe ihtiyacı yok zaten güçlü bir kadın Dila
Ay diyene bak her yerde parlak övüyorsunSen böyle ecünnü övmeye devam edersen yüzümü zor görürsün bi daha
Avatarındaki de iyimişAy diyene bak her yerde parlak övüyorsun
Ben de ön yargılıydım ama Kuzgun'u izledikten sonra gerçekten iyi bir oyuncu olduğunu gördüm. Hatta gördük çünkü @ozgur2113 de izlemeye başladı.BAH için beğeni attımda Barış Arduç ne ya, oyuncu mu ki o?
Bir de bana diyor bakAvatarındaki de iyimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?