beceremezki hogatha şimdi nazar boncuğu ekle dedin onun için uğraşırken konuyu tam siler batırır işi
Koyarım zaten @sokak sanati boncukcu diyor banaheeeeeh tam gazladınKonuya hem nazar boncugu koyar hem de sana oklava sallarGerçi hak vermemek elde değil
o zaman ozark ve anne with an e dizisinide boncuklu yapacaksın başka türlü olmaz eşitlik istiyorum her konuda
Cw dizilerinde olacak sadece @Forumdasho zaman ozark ve anne with an e dizisinide boncuklu yapacaksın başka türlü olmaz eşitlik istiyorum her konuda
öyle bir ayrımcılık yap isyan çıkar mod dediğin tarafsız olmalı
Hhaha Harun da yok yabancı dizi konusu açılmasını istediğinde düşersin elime ayollöyle bir ayrımcılık yap isyan çıkar mod dediğin tarafsız olmalıortalığı ayağa kaldırırım hogatha seni istifaya davet ederim
Hani koymamişsin? Hep laftasın hiç icraat yok
becerememiştirHani koymamişsin? Hep laftasın hiç icraat yok
Lady gaga bi triplerde bana da trip attıbecerememiştirfazla ısrar etmeyelim forumu terkederzaten lady gaga terketti süper modül açığı var birde çiçeği burnunda moderatörümüzden olmayalım
Hani koymamişsin? Hep laftasın hiç icraat yok
Hahaha @destere ozaman kendi cins dizilerinede istiyor , onla uğraşamam ayollbecerememiştirfazla ısrar etmeyelim forumu terkederzaten lady gaga terketti süper modül açığı var birde çiçeği burnunda moderatörümüzden olmayalım
Adama inat koymalıydın bi seferlik. Neler yaabileceğini göstermeliydinHahaha @destere ozaman kendi cins dizilerinede istiyor , onla uğraşamam ayoll
@destere Cazgırlığı gösterirdi ozaman hiç uğraşamam onlaAdama inat koymalıydın bi seferlik. Neler yaabileceğini göstermeliydinSenden hiç entrikalı kadın olmaz beeancak işin gücün cazgırlık
Tamam tamam CW üst yönetim kadrosundan kovulmadan sen istifanı ver. Geldin burda laf kalabaliği yapıyorsun
Tamam tamam CW üst yönetim kadrosundan kovulmadan sen istifanı ver. Geldin burda laf kalabaliği yapıyorsunİşini, aşkına tercih ettin resmen @destere kızı ne ale soktn...
Kızı köle etmişsindemedimmi hogatha boncuk işini beceremez diye
ama beni bahane yapıp işin içinden sıyrılmasıda güzel bir yöntem olmuş
kesinlikle iftira
Ben bilmem vallakesinlikle iftirakız boncuk işini beceremedi topu taca atmakla meşgul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?