5 Aralık 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

Sana bir haber vereyim Ocak'ta ATV 2 dizisini bitirecek. Kırgınlar için tak tak taka tak zamanı geliyor

bana s. anlat gördün mü 3.34 e fırladı bu hafta myy kosem de 4 e fırlıcak oh oh geliyoruz sonunda halk anladı müthiş dizileri gerçekleri!!

Bir zamanlarin beni affet firtinasi reytinglerde kaybolmus 6 reytinglerden 2 reytinglere vay anasini😵

13 ADINI SEN KOY TRT 1 17:58:15 19:00:35 3.25 11.89

Diziye büyük tebrikler o saatlerde bu reytingi almak büyük başarı rekorunu kırdı dizi
@Billy Kane

Oysa ben bölümden biraz sıkılmıştım. @MasacRE- demişti bana sen böyle diyorsan kesin bomba olacak demişti. Bölüm bombama mı bilmem de reytingler süper gelmiş
Eğer benim gibi düşünenler olursa haftaya inş izlememezlik yapmazlar 😕 hep böyle 13+ reyting alalım

Daha 15-16'lara çıkacaz Sarp'la Mert'in kavuşmasında tavan yapacaktır reytingler.

Evet, niye şaşırdın ki biz Kırgınlar gibi potansiyeli düşük bir dizi değiliz, sırlar ortaya çıkınca uçuşa geçeceğimiz aşikar
Kırgın Çiçeklerin mi potansiyeli düşük La oğlum 62.bölümde 8 Reyting alıyoruz daha ne konuşuyorsun

Kırgın Çiçeklerin mi potansiyeli düşük La oğlum 62.bölümde 8 Reyting alıyoruz daha ne konuşuyorsun
Alabildiğiniz maximum reyting 10.45, o da boşlukta, biz tüm rakipler varken 13 alıyoruz, bir de boşluğa denk geldiğimizi düşün.
İçerde daha da uçacak ve seni çatlatmaya devam edecek.

Alabildiğiniz maximum reyting 10.45, o da boşlukta, biz tüm rakipler varken 13 alıyoruz, bir de boşluğa denk geldiğimizi düşün.
İçerde daha da uçacak ve seni çatlatmaya devam edecek.
Rakipsiz mi
sizin de Zaten Kırgın Çiçekler dışında rakip diziniz yok atma
Ölmüş ağlayanı Yok Babam ve Ailesi mi rakip, Hangimiz Sevmedik mi rakip Bana Sevmeyi Anlat mı rakip
Paramparça mı
bahaneler bahaneler çürük senaryosuyla sırf birkaç star oyuncunun aksiyon havalı sahneler yaratarak seyirciyi çekme çalışması İşte

Canım star oyuncu dizi tutturmaya yetmez bunun örneklerini daha önceden gördük, dizi başlamadan önce İçerde miçerde tutacak işler değil diyordun şimdi star oyuncu bahanesine sığınıyorsun, bu dizinin senaryosuna çürük diyen çarpılır, bu kadar kıskanç olma.

Çakma senaryo Cüneyt Arkın gibi uçuyorlar ama en ufak yerleri kanamıyor
bu dizinin alması gereken Reyting taş çatlasın 7-8 ötesi değil ki yakında oralara düşecek