5 Aralık 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

Zaten mantıkta bu 12 bölüm oldu daha Paramparça da böyle bir anda yükselmiş bir anda düşmüştü. Keza Küçük Ağa :A O yüzden yükselip hızla düşüş yaşamaktansa Kırgın Çiçekler gibi istikrarlı 7-8 seviyesinde dolanırız. :A
Sana bir haber vereyim Ocak'ta ATV 2 dizisini bitirecek. Kırgınlar için tak tak taka tak zamanı geliyor :A

İçerde ertuğrul oranları almaya başlamış ayoll totel 10 ab 13 :Z:Z:Z @Bully

aaa bu arada merak etme @destere nin babasını yayından kaldırıyorlar final konusu açılmış ayoll darısı annesinde inş çünkü desterenin ailesiyle anlaşamadım :A :A :A

@destere
bana s. anlat gördün mü 3.34 e fırladı bu hafta myy kosem de 4 e fırlıcak oh oh geliyoruz sonunda halk anladı müthiş dizileri gerçekleri!! :Z:bhr:

13 ADINI SEN KOY TRT 1 17:58:15 19:00:35 3.25 11.89

Diziye büyük tebrikler o saatlerde bu reytingi almak büyük başarı rekorunu kırdı dizi :D @Billy Kane

Oysa ben bölümden biraz sıkılmıştım. @MasacRE- demişti bana sen böyle diyorsan kesin bomba olacak demişti. Bölüm bombama mı bilmem de reytingler süper gelmiş:Z Eğer benim gibi düşünenler olursa haftaya inş izlememezlik yapmazlar 😕 hep böyle 13+ reyting alalım :A

İçerde ertuğrul oranları almaya başlamış ayoll totel 10 ab 13 :Z:Z:Z @Bully

aaa bu arada merak etme @destere nin babasını yayından kaldırıyorlar final konusu açılmış ayoll darısı annesinde inş çünkü desterenin ailesiyle anlaşamadım :A :A :A

@destere
Daha 15-16'lara çıkacaz Sarp'la Mert'in kavuşmasında tavan yapacaktır reytingler. :A

Kırgın Çiçeklerin mi potansiyeli düşük La oğlum 62.bölümde 8 Reyting alıyoruz daha ne konuşuyorsun :F
Alabildiğiniz maximum reyting 10.45, o da boşlukta, biz tüm rakipler varken 13 alıyoruz, bir de boşluğa denk geldiğimizi düşün. :A İçerde daha da uçacak ve seni çatlatmaya devam edecek. :A

Alabildiğiniz maximum reyting 10.45, o da boşlukta, biz tüm rakipler varken 13 alıyoruz, bir de boşluğa denk geldiğimizi düşün. :A İçerde daha da uçacak ve seni çatlatmaya devam edecek. :A
Rakipsiz mi :F sizin de Zaten Kırgın Çiçekler dışında rakip diziniz yok atma :F Ölmüş ağlayanı Yok Babam ve Ailesi mi rakip, Hangimiz Sevmedik mi rakip Bana Sevmeyi Anlat mı rakip :F Paramparça mı :F bahaneler bahaneler çürük senaryosuyla sırf birkaç star oyuncunun aksiyon havalı sahneler yaratarak seyirciyi çekme çalışması İşte :A

Rakipsiz mi :F sizin de Zaten Kırgın Çiçekler dışında rakip diziniz yok atma :F Ölmüş ağlayanı Yok Babam ve Ailesi mi rakip, Hangimiz Sevmedik mi rakip Bana Sevmeyi Anlat mı rakip :F Paramparça mı :F bahaneler bahaneler çürük senaryosuyla sırf birkaç star oyuncunun aksiyon havalı sahneler yaratarak seyirciyi çekme çalışması İşte :A
Canım star oyuncu dizi tutturmaya yetmez bunun örneklerini daha önceden gördük, dizi başlamadan önce İçerde miçerde tutacak işler değil diyordun şimdi star oyuncu bahanesine sığınıyorsun, bu dizinin senaryosuna çürük diyen çarpılır, bu kadar kıskanç olma. :A

Canım star oyuncu dizi tutturmaya yetmez bunun örneklerini daha önceden gördük, dizi başlamadan önce İçerde miçerde tutacak işler değil diyordun şimdi star oyuncu bahanesine sığınıyorsun, bu dizinin senaryosuna çürük diyen çarpılır, bu kadar kıskanç olma. :A
Çakma senaryo Cüneyt Arkın gibi uçuyorlar ama en ufak yerleri kanamıyor :F bu dizinin alması gereken Reyting taş çatlasın 7-8 ötesi değil ki yakında oralara düşecek :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,859
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi