5 Aralık 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül çok iyi oranlar almaya devam ediyor
Güldür Güldür iyi ki cuma gününe gelmiş medcızır ile ara gittikçe açılıyor :)

Karagül düşüş yaşamış az ama totalde en yakın rakibini ikiye katlamış. :A
Total de İki rakibini de ikiye katlamış, medcezır dizinin özeti ile yarışıyor :)

Karagul firtinasi devam ediyor.Bu dizi 4-5 sezonda devam eder.Ask ,opusme filan yok ama dizi her hafta en izlenen dizi oluyor.Tebrikler
Dizinin izlenmesinde bu sahnelerin olmamasının da payı var. KARAGÜL ailece izlenilebilecek bir dizidir :)

Son düzenleme:
@Forumdash senin medcezire nolmuş öyle :F bence aramızda kalsınla yer değişsinle kocamın ailesi karagüle göre daha kolay rakip :F
as totalde iyi gidiyor hala abc1 de idare eder
gg iyi gitmiş
karagüle zaten söz yok süper gitmiş :F
dün akşam evde değildim izlemedim, şimdi izliyorum.Yarın benim için önemli:A

Arka sokaklar çok iyi reytingler almış çok sevindim :) bu zorlu günde bu reytingleri almak büyük başarı ayrıca bölüm o kadar da iyi değildi. Ab de reytinglerimiz kötü onuda düzeltirsek sorun kalmaz.

Güldür güldür çok iyi sonuçlar almış :)

Medcezir. :F

Yakında yayından kalkar. :A

Kendini senarist sanan ece hanım sürekli siyasetle uğraşacağına otursun da işini yapsın. :))))))

Enderin üstüne gül koklatirsaniz dipyaparsiniz.sanırım tns ergen dizilerine ayar verdi gecen sene coşan Ergenouslari bu sene nal toplanıyor. Küçük ağa medcezir kiraz mevsimi beni böyle sev 6yi asamiyir

Tnsninbir ayar verdiği de erkek seyirci. Sezon başından beri erkek işleri vasat

Daha çok kadın isleri prim yapıyor

Anlaşılan tns agb nin başka bir şubesi olmuş durumda agb de de hakimiyet kadindaydi tns de geç olsa da hakimiyet kadında artik
Kiraz mevsimi nerden çıktı o 6 reytingı aşıyor birkez aşamadı galiba )