5 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

sanem çelik bu yaşta büyülüyor :bhr:

İnadına Yaşamak çok düşük gidiyor sebebi nedir bilinmiyor...güzel diizii heba olucak gidicek...

inadına yaşamak ilk yarım saat kagnı gibi gibi gidiyor bir dizi ilk bölümüyle değil ikinci bölümyle tutuyor tns de bu tempoyla giderse zor tuttar üstüne ucuz aşk ve sevgisahneleri .. bama böö geldi früzeye geçtim. früzede kalaik aşk sahnedi adamın zengiline takamyan güzel şef( bu güzelikle otelde neden Şef olur ki insan :))) arkadaşını paylayan zengin züphelere :))) haddini bildirerek iyi kalbini seyirciye gösteriyordu.. klışeler samanyolunda çalışır büyük kanallarda bu kadar klışenin dibi diziler tutmuyor bakın atv bügünün saraylısı showtv altındağlı

Inadina Yasamak listeye girmis sonunda. Firuze hala yok. Ileriki anliklari merak ediyorum :)

gani ni de al git :) firuze tutar mı tutar tns-sbt bu dizinin tutması için dizide düzgün oyuncu olmayacak firuzede yok üstüne senaryo da klişenin dibi tam yeni sistemin dizisi :X
Gani'm o Bomba'yı yutar Orço imha eder meraklanma. :) . Tutmayacağını belirtmiştim ki ilk 2 Anlık o yönde. :) .

Forum İstatistikleri

Konular
176,290
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp