İnadına Yaşamak'a ne olmuş öyle.Tekrarlarından da belliydi gerçi böyle olacağı. İlk bölümü müthişti bence izleyenler niye bırakmış anlamadım.Kanal D ne çekti be bu sene? Tutmuyor tutmuyor ne yapsa tutmuyor..
Halla halla Vadi neden bu kadar azaldı yaw. Acaba kitlesini kaybetti yoksa
senaristlerin tempo diye bir kavramı lügatlarından çıkarmı ondan )))). sbt ve tns de total gurup tempo yoksa hel silah ve aksiyon yoksa dizinin yüzüne bilem bakmaz ayrıca senem çelik için dizi izleyen varmı yahuu )) tarih eserlerin değeri var derlerdi de inanmazdım )))İnadına Yaşamak anlığa giremeyecek kadar kötü mü yahuSanem olmasa bende izlemezdim yaa neyseAllah'tan Sanem sahneleri çok
senaristlerin tempo diye bir kavramı lügatlarından çıkarmı ondan )))). sbt ve tns de total gurup tempo yoksa hel silah ve aksiyon yoksa dizinin yüzüne bilem bakmaz ayrıca senem çelik için dizi izleyen varmı yahuu )) tarih eserlerin değeri var derlerdi de inanmazdım )))
Mac var daha, az bir kitle oradadir.
Az mı şaka yapıyon herhalde daha ne olacakHalla halla Vadi neden bu kadar azaldı yaw. Acaba kitlesini kaybetti yoksa
Eskiye göre kötü be yaw. Hele hele Abdülhey ve polat yüz yüzeAz mı şaka yapıyon herhalde daha ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?