5 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Çarşamba Akşamı Hangi Yapımı İzlediniz/İzleyeceksiniz ?

• Pis Yedili (Show)

Oy: 0 0.0%
  • Kendimize Doğru (STV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
hıc bı dızı muhtesem harıc ab 12 bıle goremıo 37 share mukemmel egıtım sevıyesı yuksek tum aıleler muhteşem yuzyıl izlıyor :)

iyi güzel demişsin de hiçbir dizide totalde 13 alamadı .sen şunu mu demek ıstıyorsun my yı seyredenler kalıtelı zengın kişiler vadiyi seyredenler eğitim seviyesi düşük kişilerdir.valla arkadaş my yı seyredip eğitim seviyem yüksek olacağına KURTLAR VADİSİ PUSUYU seyreder eğitimisiz olurum .bu arada ben üniversite mezunuyum belırteyım

ayrıca gs nin her maçı ab de yüksek fb nin karşısında vadi olduğunda eziliyo my nin karşısına bi hazırlık maçı geliyo geçiyo :d

- - - Ekleme - - -

my rezaletten başka bişey değil kanuni haremden çıkınca haber verin rezalet resmen rezalet

Muhtesem Yüzyil yine gün birincisi olmus. Kuzey Güney ve Pis Yedili Total grubunda gayet iyi basarili gitmisler.

diyorum ki uyduruk o ses bile ab 15 alıyo niye totalde 12 gören dizi yarışma yok :D ab de karadayı 11 alıyo yst 11 alıyo arada neden totalde 10 u geçemiyolar :d totalde reyting almak zor iş kardeş bana masala anlatma avuntuları bırakın ab ymiş :d

o ses türkiye totalde 10 geçti y.sizsiniz 11 reytingi geçti özeti 8 aldı totalde

karadayı ab 10u geçiyosa bu dizinin basarısını kanıtlar

uyduruk bir maç totalde my geçti demissin fenerin hiçbir iddası olmadıgı maçda grubu garantiledigi maçta maç vadi geçmisti :))

ab my yanılmıyorsam milli maça 4 reyting fark atmıstı en azından bir grupta geçmisti ve 76 bölümde 73 total 75 ab de birincilik elde etti :)))) taktire sayan

söyledigin programlar 10 reytingi iki gruptada geçiyor :)

kardeşim ben mi anlatamıyorum sana yoksa my fanatikliğinden bizi takmıyon mu ki takmadığın açık
ab de o ses 15 lere dayanıyodu kaç hafta totalde 12 gördü mü yok
karadayı 11 aldı 2 hafta totalde 10 gördü mü yok
ab de 7-8 alan dizilerin ardı arkası kesilmiyor totalde kaç dizi 10 alıyo
vadi hep avrupa maçıyla karşılaştı ve karşılaştığı anlarda hep ezdi iddaası olmayan maç marsilya-fb maçı ve gruptaki liderlik maçı :D bu mu iddaası olmayan maç ki vadi maçı geçti maç 10 da olduğundan vadi bitince maç 2.yarısıyla kıl payı geçebildi bölünmese zaten fark yer de 2.yarı vadiyle karşılaşmadığından kıl payı geçti
my nin geçildiği maç gruplarda fark yemiş hiçbir iddaası olmayan milli takımın hazırlık maçı :d :d üstelik kadın dizisi olduğu halde :d
muhteşem rezalet diyorum genelde bu diziye başbakanımızın sonuna kadar arkasındayım kaldırmaları lazım kanuniyi yatak odasından çıakrmıyolar böyle iş olmaz yok böyle bişey

kardeşim ben mi anlatamıyorum sana yoksa my fanatikliğinden bizi takmıyon mu ki takmadığın açık
ab de o ses 15 lere dayanıyodu kaç hafta totalde 12 gördü mü yok
karadayı 11 aldı 2 hafta totalde 10 gördü mü yok
ab de 7-8 alan dizilerin ardı arkası kesilmiyor totalde kaç dizi 10 alıyo
vadi hep avrupa maçıyla karşılaştı ve karşılaştığı anlarda hep ezdi iddaası olmayan maç marsilya-fb maçı ve gruptaki liderlik maçı :D bu mu iddaası olmayan maç ki vadi maçı geçti maç 10 da olduğundan vadi bitince maç 2.yarısıyla kıl payı geçebildi bölünmese zaten fark yer de 2.yarı vadiyle karşılaşmadığından kıl payı geçti
my nin geçildiği maç gruplarda fark yemiş hiçbir iddaası olmayan milli takımın hazırlık maçı :d :d üstelik kadın dizisi olduğu halde :d
muhteşem rezalet diyorum genelde bu diziye başbakanımızın sonuna kadar arkasındayım kaldırmaları lazım kanuniyi yatak odasından çıakrmıyolar böyle iş olmaz yok böyle bişey

hayallerin kurtsagında kalıcak :) m.yüzyıl her çarsamba starda rtük takipsizlik kararı vermisti :)

2.Cisi Ben Dizi Dedim Program Demedim Bir Karadayı Var Oda bu hafta geçti baska yok

Yeteneksizsiniz Ab Grubunda Geçer Tabi Tam Bir Aile Programı oturup izliyor millet ne çıkacak nolcak diye :)))

m.yüzyıl kadın dizisi milli maç ikinci yarısı my geçmisti hatırlatırım ve kılpayı :))) ayrica

AB Grubunda ikinci yarısı m.yüzyıldan 4 reyting fark yemisti :))))

Kadın İzlenme Oranları 14:96 m.yüzyıl Ortalaması :) demekki kadınlar my izliyor sade kadınlarda degil 10 Reytinglik bir erkek kitleside var :))))

:))) Gerçekleri Yazıyorum Vadi Total Tüm Kisilerde Gayet İyi Kötü Diyen Yokki Ab 10 Reyting Barajını Geçiyor My Totalde 10 Reyting Barajını Geçiyor Ab 14 Reytingi Geçiyor :))

Ayrıca Reklam Gelirlerinin AB Verilerine Göre Düzenlendigini Defalarca Söyledik My Blok Reklam Uygulaması Hiç Yapmadı 30 Dakika Reklamsız hiç dizi izletmedi 40 dakka özet verdi 15 dakka özete reklam verdi :) 1 Saat Yaklasık Reklam Verdi :)

İkide bir Kıyaslama Yapma Bence :)))

kıyaslama yapmim çünkü my fena ezilir demi aga :d vadi erkeklerde farkla 1.olduğundan inşaat araba reklamlarını çok fazla alıyo yani emin ol en çok kazanan dizi :D

- - - Ekleme - - -

ayrıca kendince bi gönderme yapmışsın 2.yarı kıl payı geçti diyerek maçın 2.yarısında vadi yoktu my maçla birebir kapıştı farkı göremiyosan yapacak bişey yok geçilsekte avrupa maçına geçildik hazırlık maçına değil :d

kıyaslama yapmim çünkü my fena ezilir demi aga :d vadi erkeklerde farkla 1.olduğundan inşaat araba reklamlarını çok fazla alıyo yani emin ol en çok kazanan dizi :D

en çok kazanan dizi m.yüzyıl ve forumda haberde yapıldı :)) fena ezilmez totalde 2 reyting fark varsa my ab 4 reyting fark atiyor asa yukari ayni :( inşaat arabamı :))) bunlar reklam mı diyorusun banka reklamlarıyla dolu my my özeti saniyesi 400 tl

vadinin reklam gelirlerini açıklayan bir haber varmı ayrica blok reklam uygulamasi sadece programlarda ise yarar dizilerde yaramaz sen en çok izlettigin dakikalarda reklam vermessen sonradan reklam yayınlarsan o saati reklam fiyatını alamassın :)

yapma yav reklamcı mu oldun kardeş geç bu işleri vadi en çok kazanan dizi en çok ciro yapan dizi vadide her türlü reklam var banka da var araba reklamları inşaat ne istersen rahat ol yani pana işini bilir 10 yıldır ayakta ve hala eziyo :d

yapma yav reklamcı mu oldun kardeş geç bu işleri vadi en çok kazanan dizi en çok ciro yapan dizi vadide her türlü reklam var banka da var araba reklamları inşaat ne istersen rahat ol yani pana işini bilir 10 yıldır ayakta ve hala eziyo :d

tamam iste iki dizide iki gruptada 10 reyting barajını açıyor :)) ikiside basarılı .. tartısmaya gerek yok :)

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Kurtlar Vadisi Pusu[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]13.57[/TD]
[TD]34.25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Muhteşem Yüzyıl
[/TD]
[TD]Star[/TD]
[TD]10.86[/TD]
[TD]26.87[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ezmiş :d

[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]MUHTESEM YUZYIL[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]05.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:59:47[/TD]
[TD="align: center"]23:22:48[/TD]
[TD="align: center"]14,54[/TD]
[TD="align: center"]37,73[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]29.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:51:06[/TD]
[TD="align: center"]23:15:34[/TD]
[TD="align: center"]11,52[/TD]
[TD="align: center"]29,74[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

buda ab :)

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Muhteşem Yüzyıl[/TD]
[TD]Star[/TD]
[TD]13.21[/TD]
[TD]34.55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Kurtlar Vadisi Pusu
[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]11.52[/TD]
[TD]29.74[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

al ab hani 4 reyting fark

[TABLE="class: cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Kurtlar Vadisi Pusu[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]13.57[/TD]
[TD]34.25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Muhteşem Yüzyıl[/TD]
[TD]Star[/TD]
[TD]10.86
[/TD]
[TD]26.87
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

burdaki 3 reyting fark 3 milyon kişiyse
ab de ki 5 reyting fark 100.000 kişi bile etmez :D

vadi ab de 11,9 u gördü bu hafta dahil olmak üzere ab sinide artırır.ama my totalını 10 nun üzerine cıkaramaz .vadi ab de 9,5 ile başladı gecen hafta 11,5 tu buda yükselen bır trendde oldugunu gösterir.ama my hep aynı totalde

[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]MUHTESEM YUZYIL[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]05.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:59:47[/TD]
[TD="align: center"]23:22:48[/TD]
[TD="align: center"]14,54[/TD]
[TD="align: center"]37,73[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]29.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:51:06[/TD]
[TD="align: center"]23:15:34[/TD]
[TD="align: center"]11,52[/TD]
[TD="align: center"]29,74[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

buda ab :)

daha vadi yayınlanmadı bu hafta hele dur yarını bekle :D

- - - Ekleme - - -

çünkü my yi halk çok fazla izlemez bi ara 11 almaya başladı şimdi 10 yine alacağı en fazla 11 zaten 12 yi rüyasında görür :d

598960_10151330616323968_1883518156_n.jpg

bak bakim kaç kisi ediyor

5.443.000 kisi :)