5 Aralık 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 1 7.1%
  • Yok Böyle Dans (Show)

Oy: 2 14.3%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 4 28.6%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Gecenin Kanatları - T.S. (ATV)

• Bir Ömür Yetmez (Star)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 6 42.9%
  • Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
AGB Reytinglerine göre: Arka Sokaklar basarisini sürdürüyor dizi AB de cok güclü olmasada iki grubtada zirvede.

Yer Gök Ask her gecen hafta yükseliyor böyle devam ederse AGB dede zirveyi alabilir.

Yok Böyle Dans Total de bence vasat ama AB de yeterli.

Al Yazmalim sezon sonunda final yapacaktir bence.

Bir Kadin Tanidim ise TNT ortalamasinin üstünde.

SBT Reytinglerine gelirsek (Ben SBT ye nedense daha fazla güveniyorum): Yer Gök Ask resmen ucmus bence Fox Tv nin son yillardaki en basarili icraati.

Arka Sokaklar burdada 6 sezondur oynamasina ragmen gayet basarili.

ne alakası var yani bir ömür yetmez tek basımıza finali yakın sadece bu ne alakası var yani gerçeken .

İyi giden işleri bitirdiler yerine daha kötülerini getirdiler. Doğuş grubuna geçtiğinden beri Star'da düşüş görülüyor ama tabii daha yeni aldılar. İlerleyen zamanlarda yükselişe geçecektir Star. Özellikle Muhteşem Yüzyıl ile :)

Sbt 100 sıralaması birisi eklesin yada link atsın nereden bakıyorsanız

Tnt her evde çekmiyor diyorum ondan düşüyor biz uydu taktık ve çekti uydu olmuyan evlerde çekmiyor burada

Kanıt'a hala şaşırıyorum, Türkiye'de kaliteli polisiye görmek istiyorum, yabancı dizilerden aldığım keyfi hiç Kanıt'tan alamıyorum, kanımca "criminal minds, csı:ny, rizzoli&isles" kalitesinde bir iş yapılabilirse çok yüksek reyting alır, Kanıt bu kadar izleniyorsa ciddi bir potansiyel var demektir, yaratıcı senaristlerin bu işe soyunmasını ümit ederim.

Onun dışında klasik pazartesi. Yalnız yeni yeni klasikleşen bir şeyi vurgulamak lazım, Acun hakikaten programlarını adil şekilde bölmeye başladı, saatten anladığım kadarıyla "yeni bölüm"e geçilir geçilmez program bölünmüş, yani dizilerin yaptığını yapmış, teşekkür ediyorum Acun'a ve nihayet diyorum.

Kanıt'a hala şaşırıyorum, Türkiye'de kaliteli polisiye görmek istiyorum, yabancı dizilerden aldığım keyfi hiç Kanıt'tan alamıyorum, kanımca "criminal minds, csı:ny, rizzoli&isles" kalitesinde bir iş yapılabilirse çok yüksek reyting alır, Kanıt bu kadar izleniyorsa ciddi bir potansiyel var demektir, yaratıcı senaristlerin bu işe soyunmasını ümit ederim.

Onun dışında klasik pazartesi. Yalnız yeni yeni klasikleşen bir şeyi vurgulamak lazım, Acun hakikaten programlarını adil şekilde bölmeye başladı, saatten anladığım kadarıyla "yeni bölüm"e geçilir geçilmez program bölünmüş, yani dizilerin yaptığını yapmış, teşekkür ediyorum Acun'a ve nihayet diyorum.

criminal minds kanıtı haketen ölüsü bile geçrr haklıssın