Yok adam reytingte yaptiğim yorumuma bile atladiği içinkaradayıyla yarışmak için habire MY konularına yüklenecektir.. yine yandın sen, my nin amerika macerasına ait sanal en az üç konu açılacak demektir
Yok adam reytingte yaptiğim yorumuma bile atladiği içinkaradayıyla yarışmak için habire MY konularına yüklenecektir.. yine yandın sen, my nin amerika macerasına ait sanal en az üç konu açılacak demektir
siz birincilik için mücadele ederken ben aradan sıyrıldım geçtimBu hafta Emre yok zirvede yer alırız derken @destere'yi hiç hesaba katmamıştım.😱
Ben yarışmıyorum zatensiz birincilik için mücadele ederken ben aradan sıyrıldım geçtimfırsatı değerlendirmek lazım
teveccühünüz efendimmelunlar @Bully ve @yatutarsa hemen kendilerini belli etmişler.ss
@destere nin koca totosu ölçüm aletine çarpmış alet bozulmuş, totoşlar zirveyi ele geçirmiş@Çiğdem- desterenin kafasına vur oklavayla iki kere de aleti düzeltsin
Yaa diğerlerine laf yetiştirmekten bana fırsat bulup posta iliştirememişssin bile alakasız alıntıya beni katmişssinde get .s @Forumdash baş melaunesi de pırtlamış hemen
totoş melun o ka çok kiYaa diğerlerine laf yetiştirmekten bana fırsat bulup posta iliştirememişssin bile alakasız alıntıya beni katmişssin
İdare ederizSende fena değilsin ama geçen hafta daha iyiydin.
ben ozanı geçtim unumu eledim 1.sırada bekliyombu hafta gül ağayı köşeye sıkıştırdık umarım bir daha zirveyi göremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?