Yok adam reytingte yaptiğim yorumuma bile atladiği içinkaradayıyla yarışmak için habire MY konularına yüklenecektir.. yine yandın sen, my nin amerika macerasına ait sanal en az üç konu açılacak demektir![]()
Yok adam reytingte yaptiğim yorumuma bile atladiği içinkaradayıyla yarışmak için habire MY konularına yüklenecektir.. yine yandın sen, my nin amerika macerasına ait sanal en az üç konu açılacak demektir![]()
siz birincilik için mücadele ederken ben aradan sıyrıldım geçtimBu hafta Emre yok zirvede yer alırız derken @destere'yi hiç hesaba katmamıştım.😱
Ben yarışmıyorum zatensiz birincilik için mücadele ederken ben aradan sıyrıldım geçtimfırsatı değerlendirmek lazım
![]()
teveccühünüz efendimmelunlar @Bully ve @yatutarsa hemen kendilerini belli etmişler.ss
@destere nin koca totosu ölçüm aletine çarpmış alet bozulmuş, totoşlar zirveyi ele geçirmiş@Çiğdem- desterenin kafasına vur oklavayla iki kere de aleti düzeltsin
![]()
Yaa diğerlerine laf yetiştirmekten bana fırsat bulup posta iliştirememişssin bile alakasız alıntıya beni katmişssinde get .s @Forumdash baş melaunesi de pırtlamış hemen![]()
totoş melun o ka çok kiYaa diğerlerine laf yetiştirmekten bana fırsat bulup posta iliştirememişssin bile alakasız alıntıya beni katmişssin![]()
İdare ederizSende fena değilsin ama geçen hafta daha iyiydin.![]()
ben ozanı geçtim unumu eledim 1.sırada bekliyombu hafta gül ağayı köşeye sıkıştırdık umarım bir daha zirveyi göremez![]()