Katya'yı tanımıyon mu 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱Bu martı kaşlı kadında kim![]()
![]()
![]()
Katya'yı tanımıyon mu 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱Bu martı kaşlı kadında kim![]()
![]()
![]()
Her ecünnüyü tanımakmı zorundayımKatya'yı tanımıyon mu 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
Hava almaya çıkmıştırYine gelecek kış ortaya çıkmaz umarım 😱😱😱
Geçen yıldan beridir vakti yok gündüz anlarım gecede yokHava almaya çıkmıştır![]()
Biririnden deli 6 kişi üst üste dizilmiş.@serhatt @xemrexxx @Harunnn60 @kerem @destere
Çok tehrikeli bir 6 lı olmuşuzbu kadro bir daha yan yana gelmez böyle
Muhteşem 6 lımı desek
![]()
![]()
Muhteşem Deliler mi desek ikinci bize yakın gibi
![]()
![]()
1 @serhatt 633 2 @Çiğdem- 584 3 @xemrexxx 401 4 @Harunnn60 292 5 @kerem 238 6 @destere 228
Bu kadro daha bir araya gelmez dedim zatenBiririnden deli 6 kişi üst üste dizilmiş.Neyseki bu hafta öyle olmayacak.
![]()
Ne sunmuş anlamadım.Bu kadro daha bir araya gelmez dedim zaten![]()
![]()
Bu arada @xemrexxx eskilerden esintiler sunmuş maşşllah@destere @Harunnn60 @serhatt
Mesaj sayısı yükselmiş sen tabi @xemrexxx in pancar motoru dönemini bilmiyorsunNe sunmuş anlamadım.![]()
Haftada 4 bin
Yani hep dediğim gibi nasıl reelde 90ları 2000li yılları özlüyoruz forumda da 2014-2015 i özlüyorum başkaydı ozamanlardakı sohbet ortamıHaftada 4 bin![]()
Bende özlüyorumYani hep dediğim gibi nasıl reelde 90ları 2000li yılları özlüyoruz forumda da 2014-2015 i özlüyorum başkaydı ozamanlardakı sohbet ortamı![]()
@serhatt @xemrexxx @Harunnn60 @kerem @destere
Çok tehrikeli bir 6 lı olmuşuzbu kadro bir daha yan yana gelmez böyle
Muhteşem 6 lımı desek
![]()
![]()
Muhteşem Deliler mi desek ikinci bize yakın gibi
![]()
![]()
1 @serhatt 633 2 @Çiğdem- 584 3 @xemrexxx 401 4 @Harunnn60 292 5 @kerem 238 6 @destere 228
ordan alamancıyla birbirinize pandik atıp durursunuz artık
ne acelesi var bir ara geliriz
ne acelesi var bir ara gelirizhem benim bir mesajım yukarda seninle ilk beşi paylaşan gereksiz karakterler @xemrexxx @Harunnn60 @kerem ve @serhatt ın mesaj sayılarının toplamının beş katından daha değerlidir
![]()
Hahah @kerem @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx onlarda seni atmayı planlıyorlardır kesin aman dikkat et ayoll yine ben uyarıyorum seniilk beşin dördünü kurşuna dizesim var, seni bu hainlerin arasında nasıl çekip kurtarabilirim onu düşünüyorum![]()
Eski sohbetlerimize bakıyorumda biz yine aynı bizBende özlüyorumŞuan mezarlık gibi.
![]()
Kiz o listede destere en son atılacak kişi seni oyalayip forumu senden koruyorHahah @kerem @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx onlarda seni atmayı planlıyorlardır kesin aman dikkat et ayoll yine ben uyarıyorum seni![]()
![]()
![]()
ne acelesi var bir ara gelirizhem benim bir mesajım yukarda seninle ilk beşi paylaşan gereksiz karakterler @xemrexxx @Harunnn60 @kerem ve @serhatt ın mesaj sayılarının toplamının beş katından daha değerlidir
![]()
Evlenseniz de forumu terk etseniz keşkeHahah @kerem @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx onlarda seni atmayı planlıyorlardır kesin aman dikkat et ayoll yine ben uyarıyorum seni![]()
![]()
![]()