5 Şubat 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    19
Zemheri berbat gitmiş. Geçen hafta da yazdığım gibi aynı kitleye sahip DEK olduğu için böyle düşük gidiyor. Mutlaka Cuma ve ya Pazar yani kanalın 2 boş gününden birisinde denenmeli.

DEK ise gerçekten TV8-in bunaltıcı derecede çok olan tekrarları sonucu böyle iyi gidiyor. Bence en başta ben dahil herkes Kızım dizisi gibi 3-4 falan alır diye düşünüyordu. Amma özellikle şu an AB nasıl bunu izleyip 7 alıyor o grupta şoklar içinde bakıyorum reytinglere.

Doğduğun Ev Kaderindir çok iyi gidiyor. :Z

Diziyi izlemeyi bile düşünmezken şimdi her hafta kendine çekiyor. Sanırım bunda Gülseren Hanım’ın payı çok büyük çünkü İstanbullu Gelin’e de ne zaman baksam o içten, sakin havası izleyiciyi içine çekiyordu. Gülseren Hanım’ın gerçek hayat hikayeleri ilgi çekiyor, üstüne bir de başarılı bir senaryo ve oyunculuklar eklenince harika oluyor. :Z AB’de 7 almasına hiç şaşırmadım. :Z

• İlginç
Reactions: Aserat
Eskiden Halit Ziya, Reşat Nuri vs. isimlerin romanları uyarlanırken yeni trend Gülseren Budayıcıoğlu olacak gibi. TV8 Cansu Dere'yi kaptırınca herkes pek bir sevinmişti ama onun dizisi 6 bölümde kalkarken yerine yapılan dizi zirveye oynamaya başladı tebrikler valla. :A

Fanları Zemheri için gün değişimi istiyor ama bu saatten sonra onun da fayda edeceğini sanmıyorum. 6 veya 8. bölümde final haberini duyabiliriz. Şahin Tepesi'nin aksine kanal açısından avantajlıydı ama bu sefer de senaryo sorunları engel oldu anlaşılan.

Bu kadar dramın arasında Jet Sosyete nasıl başlayacak merak ediyorum. :Z

Diziyi izlemeyi bile düşünmezken şimdi her hafta kendine çekiyor. Sanırım bunda Gülseren Hanım’ın payı çok büyük çünkü İstanbullu Gelin’e de ne zaman baksam o içten, sakin havası izleyiciyi içine çekiyordu. Gülseren Hanım’ın gerçek hayat hikayeleri ilgi çekiyor, üstüne bir de başarılı bir senaryo ve oyunculuklar eklenince harika oluyor. :Z AB’de 7 almasına hiç şaşırmadım. :Z
Kimi görsem beğeniyor ben bile azıcık merak etmeye başladım. 😱

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Kimi görsem beğeniyor ben bile azıcık merak etmeye başladım. 😱
İlk bölümü pek sevememiştim ben ama dizi gittikçe açılıyor ve karakterler, olaylar çok gerçekçi geliyor. Zeynep’in o arada kalmışlığı, çaresizliğini güzel anlatıyorlar. :Z

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Zemheri berbat gitmiş. Geçen hafta da yazdığım gibi aynı kitleye sahip DEK olduğu için böyle düşük gidiyor. Mutlaka Cuma ve ya Pazar yani kanalın 2 boş gününden birisinde denenmeli.

DEK ise gerçekten TV8-in bunaltıcı derecede çok olan tekrarları sonucu böyle iyi gidiyor. Bence en başta ben dahil herkes Kızım dizisi gibi 3-4 falan alır diye düşünüyordu. Amma özellikle şu an AB nasıl bunu izleyip 7 alıyor o grupta şoklar içinde bakıyorum reytinglere.

Kuruluşun karşısında 6 alıyor bence iyi gidiyor Doğduğun ev kaderindir

Eskiden Halit Ziya, Reşat Nuri vs. isimlerin romanları uyarlanırken yeni trend Gülseren Budayıcıoğlu olacak gibi. TV8 Cansu Dere'yi kaptırınca herkes pek bir sevinmişti ama onun dizisi 6 bölümde kalkarken yerine yapılan dizi zirveye oynamaya başladı tebrikler valla. :A

Fanları Zemheri için gün değişimi istiyor ama bu saatten sonra onun da fayda edeceğini sanmıyorum. 6 veya 8. bölümde final haberini duyabiliriz. Şahin Tepesi'nin aksine kanal açısından avantajlıydı ama bu sefer de senaryo sorunları engel oldu anlaşılan.

Bu kadar dramın arasında Jet Sosyete nasıl başlayacak merak ediyorum. :Z
Şu DEK de neyin nesi? TV8'de dizi mi izlenilir. :A

Bence işe yarayabilir, bir düşünsünler. Genç ağırlıklı bir kadro olduğu için haftasonu izlenme ihtimali daha yüksek. Pazar günü de bu tarzda dizi yok, izleyici çeker. :A Çekmezse bile en azından denendi deriz. :(
Pazarı unut, tek ihtimal Perşembe. :A Dizi tutmadı maalesef, kasvetli bir havası var çekemedi seyirciyi kendine. :A

• Üzücü
Reactions: blacklion
:A Ne varmış ayol haftasonunda allah allah merak ediyorum mail atsam cevap alırmıyım acep
Sanmiyorum, Carsamba yayinlamaya devam edeceklerdir. Cukur'un hatrina bi 13 bölüm sürer belki ama oda zor. 7-8. bölümde final yapacak gibi duruyor. :X

Ya senaryodaki tek sıkıntı ilk bölümde her şeyin hızlı bir şekilde gelişmesi. Aşık oldular ve ayrılmaları da aynı bölüm içinde oldu, izleyici böyle hızlı aşk hikayelerine inanmıyor. Çift de uyumlu olsa da oyunculuk da tırtlar niyeyse yakınlaşma ve öpüşme sahneleri çok yapmacık ve kötü... Aşk dışında genel hikayesi güzel ama ve izlettiriyor bir şekilde kendisini akıcı yani dizi. Perşembe'ye Güldür Güldür'ü getirdi kanal. Cuma ve Pazar seçeneği var sadece elimizde. Cuma'da Babil olduğu için Pazar en iyisi. Fragman çıkmadığı için gün değişikliği haberi bekliyorum şu an. 😁
Sorun senaryo ve oyunculuklarda zaten. Caner Cindoruk, Zerrin Tekindor ve Sebnem Dönmez gibi iyi oyuncular varken basrollerde fazla ucuza kacmislar, iki oyuncu da basrol olmaya uygun isimler degil. Sahin Tepesi misali. :X

• Beğendim
Reactions: blacklion
Doğduğun Ev Kaderindir 7 reyting almış tebrik ediyorum. Ailem de severek izliyor. :D

Zemheri ve Afili Aşk yeniden çökmüşler. Tehlike çanları çalıyor..