5 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

zeytin tepesini yalan dunyadaki tufan yazmasin? her şey var
1.guclu kadin
2.erkeklerin zorbaligi
3.tecavuz
4.hapis hayati
5.evlatan ayri kalan anne
6.yasak ilişki.
7.borc/banka borcu
8.kasaba hayati
9.sosyete hayati
10.gozu dişarida olan erkek.
ilk 45 dakikadan bunlar var.

Çocuklar Duymasın'ın asıl reytingini 21:15 - 21:30 anlıklarından itibaren açıklanan reytingler belirleyecek. :) Çünkü bu anlık (21:00 - 21:15) reklam olacak dizi. Umarım 21:15'de diziler reklama girer. :A

Zeytin Tepesi Cinayet gibi gidiyor işte umutsuz vaka haftaya giremez gibi anlıklara. :)

Bana uzun sureden sonra sitede yorum yaptiran Zeytin Tepesi... Ben cok begendim. Farkli, heeycanli. Tesadufen denk geldim ve ilk defa bu sezon bir diziyi durmakszin bi saatten fazladir izliyorum. Basroller cuk olmus. Aslihan gurbuz basta olmak uzere tarik karakteri ve ayca varilerin karakteri basarili ve farkli karakterler. Gel gor ki kucuk aga 12 reyting alirken bu dizi 4 reyting alir ve git gide dusrek yayindan kaldirilir. Ne diyim. Seyirci kaliteyi sevmez.

zeytin Tepesi mynin kitlesiyle aynı. My reklama girince yükselmesi Normal.. my başlayınca zeytin Tepesi düşecektir

#zeytintepesi
1.guclu kadin
2.erkeklerin zorbaligi
3.tecavuz
4.hapis hayati
5.evlatan ayri kalan anne
6.yasak ilişki.
7.borc/banka borcu
8.kasaba hayati
9.sosyete hayati
10.gozu dişarida olan erkek.
11.aptal sarişin
12.uyuz kayinpeder
13.akli havada abla
14.cinayet
15.kotu polis
16.kotu aga
bunlarin alasini izledik biraz yaratici olun(KAYIP), yada aynisini çorba olmadan yazin(ÇALIKUŞU) .

Insallah yanilirsin cünkü benim izledigim ilk bes dakika suan beni bagladi :) gerci diziye bodoslama ortadan girdim de :F
Diziyi ben beğenmedim bir başkası, sen beğenebilirsin olabilir. :) Ama bu dizinin tutması zor çünkü tns'ye göre değil. :) Karışık bir senaryosu var. :) Ama inşallah tutar tabii. :D