Mart'ın ilk yada ikinci haftası görüşürüz, tabi MY final yapmazsa
Çok da haksız sayılmaz panpa.
düşsün panpa düşsün sorun değil :::::Çok da haksız sayılmaz panpa.My fazla düşmedi mi?
aynenMart'ın ilk yada ikinci haftası görüşürüz, tabi MY final yapmazsa
alışamadın mıHerkes kara para aşk diyor yahu durun zeytin tepesi de güzel dediler dedi yani biri
Onu bir tek ben dedim gıcıklık olsun diye.Herkes kara para aşk diyor yahu durun zeytin tepesi de güzel dediler dedi yani biri
Çarşamba olacak Kaçak'ın gününü değiştirmek gibi bir gaflete düşmez atvdüşsün panpa düşsün sorun değil :::::my geçilince de soda satışları düşecek ben üreticileri düşiniyim
aynentubişin sağlam kaynağı salı oalcak diyodun
Kesin öyledirOnu bir tek ben dedim gıcıklık olsun diye.
6 alıyor ab de 4.5Çarşamba olacak Kaçak'ın gününü değiştirmek gibi bir gaflete düşmez atv
Çocuklar Duymasın tek gün ve saat 20:00 da başlarsa oranlarını arttırır niye 20:45 te başlıyor ki
Deniz Yıldızının saati değişsin o zaman zaten aldığı 3 reytingDeniz Yıldızı var o yüzden zaten tüm diziler 20:45'de başlıyor. Ancak o dizi bitince diziler 22:45'de başlayacak.
NOT: Çocuklar Duymasın 22:32'de reklamlara girdi.
Hala zirve muhabbeti yapmayin ya MY yillardir ambargo koymus simdi Musti cikti cikiyor diye MY'yi niye kötülüyorsunuz
boşuna konuşmayı 1.5 yıldır diyoruz biz bi bitmedilerZeytin Tepesi zirve olacaktı diyordular ama daha ilk bölümde iyi dizi değil diyorlar şimdi de Kara para aşk zirvede olacak mesajları başladı 😕 Bu zirve mesajları ile sezon sonu olacak ve Muhteşem yüzyıl zirvede bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?