Mart'ın ilk yada ikinci haftası görüşürüz, tabi MY final yapmazsa
Çok da haksız sayılmaz panpa.
düşsün panpa düşsün sorun değil :::::Çok da haksız sayılmaz panpa.My fazla düşmedi mi?
![]()
aynenMart'ın ilk yada ikinci haftası görüşürüz, tabi MY final yapmazsa![]()
alışamadın mıHerkes kara para aşk diyor yahu durun zeytin tepesi de güzel dediler dedi yani biri![]()
Onu bir tek ben dedim gıcıklık olsun diye.Herkes kara para aşk diyor yahu durun zeytin tepesi de güzel dediler dedi yani biri![]()
Çarşamba olacak Kaçak'ın gününü değiştirmek gibi bir gaflete düşmez atvdüşsün panpa düşsün sorun değil :::::my geçilince de soda satışları düşecek ben üreticileri düşiniyim
aynentubişin sağlam kaynağı salı oalcak diyodun
![]()
Kesin öyledirOnu bir tek ben dedim gıcıklık olsun diye.![]()
6 alıyor ab de 4.5Çarşamba olacak Kaçak'ın gününü değiştirmek gibi bir gaflete düşmez atv![]()
Çocuklar Duymasın tek gün ve saat 20:00 da başlarsa oranlarını arttırır niye 20:45 te başlıyor ki![]()
Deniz Yıldızının saati değişsin o zaman zaten aldığı 3 reytingDeniz Yıldızı var o yüzden zaten tüm diziler 20:45'de başlıyor. Ancak o dizi bitince diziler 22:45'de başlayacak.
NOT: Çocuklar Duymasın 22:32'de reklamlara girdi.![]()
Hala zirve muhabbeti yapmayin ya MY yillardir ambargo koymus simdi Musti cikti cikiyor diye MY'yi niye kötülüyorsunuz![]()
boşuna konuşmayı 1.5 yıldır diyoruz biz bi bitmedilerZeytin Tepesi zirve olacaktı diyordular ama daha ilk bölümde iyi dizi değil diyorlar şimdi de Kara para aşk zirvede olacak mesajları başladı 😕 Bu zirve mesajları ile sezon sonu olacak ve Muhteşem yüzyıl zirvede bitecek![]()