NOTLAR;
'Ucankusfocus' ratınglerinde dün her pazar olduğu gibi yine 'Umutsuz Ev Kadınları' zirvede yer almış. Sağlam bir senaryosu ve çok iyi bir kadrosu bulunan dizinin, talk show ve magazin programlarına çıkan oyuncuları 'focus' grubunca hayli sempatik bulunuyor ve dizinin çekiciliği artıyor. (Son zamanlarda Zeliş karakterini canlandıran Evrim Solmaz patladı)
Star'daki 'Fi Tarihi' filmi gülmek isteyenler için çok iyi bir seçimdi.
Fenerbahçe ' Beşiktaş derbisinin özetini yayınlayan TRT 1'deki 'Stadyum' çok ilgi görmüş. Haberlerde 'Korcan Karar' önde gitmiş…
TV 8'de başrolünü Tom Hanks'in başrolünü oynadığı Terminal filmi 'focus' grubunun hayli ilgisini çekmiş.
Öğlen kuşağında Pascal Nouma'nın esprileriyle renk kattığı 'Şeffaf Oda', 'focus' grubu tarafından dikkatle takip edilmiş…
Gece kuşağında 'Behzat Ç.'deki seri katili yakalama bölümleri hayli ilgi çekmiş…
'Focus' Süper Lig'deki maç yoğunluğu en çok TRT'ye yaramış… Fenerbahçe ve Beşiktaş maçının özet görüntüleri hayli 'focus'lanmış…
Focus grubunun yanı sıra düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle:
@nurenbalta
@ucankusfocus umutsuz ev kadınlarını izledik birazda o ses türkiyeyi izledik
@ekoserpo
@ucankusfocus Avrupa avrupada bu bolum degıl her bolumde cumlelerdekı ınce esprıler herzamankı gıbı cok guzel
@ucankusfocus erol evgının sarkısının kendı sarkıları oldugu ama 20 sene sonra eve gırmıs olmasıda guzel bır vurgu
@ucankusfocus aslında evdı cocukdu bır kosturmaca ıcındeyken sonraya attıgımız yada unuttugumuz seylerı hatırlattı bıze bu bolum
@ucankusfocus bırde Nermının cıg köfteye masaj yapması cok guzeldı
@Senaakcill
@ucankusfocus O ses Türkiye. Jürilerin birbirleriyle iletişimi enerjileri çok hoşuma gidiyo. Yarışmacılarıda çok iyi yetiştiriyolar.
))
@Burcuptk
@ucankusfocus umutsuz ev kadınlarında sandığın sırrının ortaya çıkması dikkatimizi çekti.
@hayriyeesma
@ucankusfocus UMUTSUZ EV KADINLARI CEYDA DÜVENCİYE BAYILIYORUM VE DURU BEBEK E
))
@cetinerel
'@ucankusfocus: Fox araf zamanı iyi gibi başrol oyuncuları hariç
🙂)
@ZeynepCantemir
@ucankusfocus tek merakım saffet diziye döncekmi? ilgimi bu çekiyor gelcem diyor ama annesi izin vermiyorrr gelsinn yaaaaaaa
@Sirmos
@ucankusfocus Fi tarihini . Salak yobazlar iyi ki anlamıyorlar çünkü anlasalar içindeki mizahı anlamayıp bunu da protesto ederlerdi
@bulutpasha
@ucankusfocus evde bi tvde o ses bi tvde umutsuz ev kadınları izleniyor..
@zeynom89
@ucankusfocus AL YAZMALIM...Helal olsun sana Saliha, gercek DOSTSUN...
@gokhanbyk
@ucankusfocus Star'da Fi tarihini izliyorum oldukça komik bu doğuş grubu sinemadan anlıyor
@OryantalNazli
@ucankusfocus su an haberleri izliyorum taraftarlar birbirini yiyor karmasa futbolda yani aktion bol Balikesirde olmus
))
@81Deryaa
@ucankusfocus muck tekrar bölümü kaçmaazz
@onuryigitt
@ucankusfocus eğlence pazarı trt1 canlı canlı müzik eglence programı
@dilasevim
@ucankusfocus kanal de şeffaf oda.. nedeni de su cok guzel kar yagıyordu burda hic yagmaz da!Nouma'nın ne dedigini anlamıyorum ama kar guzel