5 Şubat 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 8 34.8%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 7 30.4%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 1 4.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 5 21.7%
  • Fi Tarihi - Y.S. (Star)

Oy: 2 8.7%
  • Behzat Ç. (Star)

Oy: 3 13.0%
  • Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Araf Zamanı (FOX)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Farklı Desenler (STV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
o ses türkiye büyük bi düşüşte umutsuz ev kadınları rakipsiz kaldı.çok güzel hareketler bunlar pazar günü yayınlanırsa iş yapar

acun oses yarışmasını öve öve bitermiyorum holanda bu programla yıkılıyormuş :)))))) normalda yarışmalar finallerine dogru yükselir ama oseste düşme var. bu acunun yanlış bir formata oynadıgının kanıtı. ilk başlarda o ses yarışması yüksek reyting alması acunun kredisiydi. düşmesinin sebebi formatın yanlışlıgı, seyirci kendini kandırılmış hisetti . güven kaybı yaşadı. önce bir yarışmacıyı kapmak için yırtına sanatçılar sonra yarışmacıyı gözünü kırpmadan harcıyor üstelik adamlar yakışıklı yada güzel diye sesi güzel olana tercih ediliyor.. tabi sesi olmayan ve sesten bir gram anlamayan sanatçıları juri yaparsan olacagı bu. yarışmacını cideyeti ve güveniriliği yok

Bence ÇGHB hangi güne gelirse gelsin en azından zirveyi oynar bence.

ATV
Al yazmalım biraz toparlamış.
Milyoner yine çok iyi gitmiş.

SHOWTV
OST yakında bitecek.Zaten iyice baydı ve reytinglerede yansımış.

KANALD
Umutsuz Ev Kadınları bence bu reytingleri hakeden bir dizi değil ama Türk Kadını İşte.
Zirveye rahatlıkla geçmiş.

STARTV
Starın Sinema Kuşağındaki Fi Tarihi Süper Gitmiş.
Behzat Ç. dün bence süperdi.Bana kalırsa Startv bu diziyi bitirmemeli.Bitirirse Sinema Kuşağından sonra ne koyarsa koysun bence o kadar reyting alamaz.
A/Bsi süper Totalli toplamış biraz.

TRT1
Stadyum iyi gitmiş.

yalan dünyanın düşüşü devam ediyor. eski tekrar bölümleri 6 reytinglere yaklaşırken şimdi ab de bile 4 reytingi zor bulmuş. daha önce dedim gülse birsel senaryo ve karakterlere çeki düzen vermeli

yalan dünyanın düşüşü devam ediyor. eski tekrar bölümleri 6 reytinglere yaklaşırken şimdi ab de bile 4 reytingi zor bulmuş. daha önce dedim gülse birsel senaryo ve karakterlere çeki düzen vermeli

yalan dünya 10 defa tekrar veriyor böyle yapmaya devam ederlerse a/b Birincilik Feriha Geçer bence Tekrari 1 Gün Olsa Yeter Her Gün Tekrar Her Gün Tekrar

Yalan Dünya ile ilgili sorunun nedir ? Her gün Yalan Dünya eleştirisi, beğenmiyorsan izlememeni öneririm, kırıcı-yıpratıcı mesajlarını kesmeni rica ediyorum, izlemek isteyenlerin keyfi kaçmasın.

O Ses Türkiye Çok Düsmüs Canlı Yayinlanmasi Reytinglerinde & 30 Düsüs Olmasina sebeb oldu

arka sıradakiler izledik ailece her hafta olduğu gibi..ara da da al yazmalım a baktım.Arka sıradakiler gibi süper bi dizinin bu reytnglerde ilk 100 de olmaması şaşırtıcı..artık bir an önce mart ayındaki asıl reyting ölçer şirketinin devreye girmesini beklicem :d
Maça gelecek olursam bir cimbomlu olarak kardeş takımımız beşiktaş süper oynadı ve en az 1 puan ı hakketti diorm mağlubiyet hakkı değildi :(

Yalan Dünya ile ilgili sorunun nedir ? Her gün Yalan Dünya eleştirisi, beğenmiyorsan izlememeni öneririm, kırıcı-yıpratıcı mesajlarını kesmeni rica ediyorum, izlemek isteyenlerin keyfi kaçmasın.
kardeş burası forum isteyen istediği eleştiriyi yapar. gözüm bişeye takıldı fikrimi söyledim. ben senin yazdıklarına karışıyormuyum ya. begenmiyorsan okumaz olur biter :)))) eger rahatlayacaksan merak etme dün diziyi izlemedim :)))))

ucankusfocus6subat1111.jpg

NOTLAR;
'Ucankusfocus' ratınglerinde dün her pazar olduğu gibi yine 'Umutsuz Ev Kadınları' zirvede yer almış. Sağlam bir senaryosu ve çok iyi bir kadrosu bulunan dizinin, talk show ve magazin programlarına çıkan oyuncuları 'focus' grubunca hayli sempatik bulunuyor ve dizinin çekiciliği artıyor. (Son zamanlarda Zeliş karakterini canlandıran Evrim Solmaz patladı)
Star'daki 'Fi Tarihi' filmi gülmek isteyenler için çok iyi bir seçimdi.
Fenerbahçe ' Beşiktaş derbisinin özetini yayınlayan TRT 1'deki 'Stadyum' çok ilgi görmüş. Haberlerde 'Korcan Karar' önde gitmiş…
TV 8'de başrolünü Tom Hanks'in başrolünü oynadığı Terminal filmi 'focus' grubunun hayli ilgisini çekmiş.
Öğlen kuşağında Pascal Nouma'nın esprileriyle renk kattığı 'Şeffaf Oda', 'focus' grubu tarafından dikkatle takip edilmiş…
Gece kuşağında 'Behzat Ç.'deki seri katili yakalama bölümleri hayli ilgi çekmiş…
'Focus' Süper Lig'deki maç yoğunluğu en çok TRT'ye yaramış… Fenerbahçe ve Beşiktaş maçının özet görüntüleri hayli 'focus'lanmış…

Focus grubunun yanı sıra düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle:
@nurenbalta
@ucankusfocus umutsuz ev kadınlarını izledik birazda o ses türkiyeyi izledik

@ekoserpo
@ucankusfocus Avrupa avrupada bu bolum degıl her bolumde cumlelerdekı ınce esprıler herzamankı gıbı cok guzel
@ucankusfocus erol evgının sarkısının kendı sarkıları oldugu ama 20 sene sonra eve gırmıs olmasıda guzel bır vurgu
@ucankusfocus aslında evdı cocukdu bır kosturmaca ıcındeyken sonraya attıgımız yada unuttugumuz seylerı hatırlattı bıze bu bolum
@ucankusfocus bırde Nermının cıg köfteye masaj yapması cok guzeldı

@Senaakcill
@ucankusfocus O ses Türkiye. Jürilerin birbirleriyle iletişimi enerjileri çok hoşuma gidiyo. Yarışmacılarıda çok iyi yetiştiriyolar. :)))

@Burcuptk
@ucankusfocus umutsuz ev kadınlarında sandığın sırrının ortaya çıkması dikkatimizi çekti.

@hayriyeesma
@ucankusfocus UMUTSUZ EV KADINLARI CEYDA DÜVENCİYE BAYILIYORUM VE DURU BEBEK E:)))

@cetinerel
'@ucankusfocus: Fox araf zamanı iyi gibi başrol oyuncuları hariç 🙂)

@ZeynepCantemir
@ucankusfocus tek merakım saffet diziye döncekmi? ilgimi bu çekiyor gelcem diyor ama annesi izin vermiyorrr gelsinn yaaaaaaa

@Sirmos
@ucankusfocus Fi tarihini . Salak yobazlar iyi ki anlamıyorlar çünkü anlasalar içindeki mizahı anlamayıp bunu da protesto ederlerdi

@bulutpasha
@ucankusfocus evde bi tvde o ses bi tvde umutsuz ev kadınları izleniyor..

@zeynom89
@ucankusfocus AL YAZMALIM...Helal olsun sana Saliha, gercek DOSTSUN...

@gokhanbyk
@ucankusfocus Star'da Fi tarihini izliyorum oldukça komik bu doğuş grubu sinemadan anlıyor

@OryantalNazli
@ucankusfocus su an haberleri izliyorum taraftarlar birbirini yiyor karmasa futbolda yani aktion bol Balikesirde olmus :)))

@81Deryaa
@ucankusfocus muck tekrar bölümü kaçmaazz:)

@onuryigitt
@ucankusfocus eğlence pazarı trt1 canlı canlı müzik eglence programı

@dilasevim
@ucankusfocus kanal de şeffaf oda.. nedeni de su cok guzel kar yagıyordu burda hic yagmaz da!Nouma'nın ne dedigini anlamıyorum ama kar guzel

UEK rakipsiz oldugu günde baya yükselmi bundan sonrada yükselmeye devam edecektir.

O ses türkiye cok düstü bence acun bu programi birdaha yapmayacaktir.

Behzat c. Total de cok kötü AB de ise Star TV ye yetecek reytingleri aliyor.

Araf zamani ve al yazmalim total de vasat AB de cok kötü.

Avrupa avrupa bu haftada yükselmis ve trt ortalamasinin üstünde oldugu icin rahat bir sekilde ilerliyor.

Arka siradakiler ilk 100 e bile girememis yakinda final yapar.

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" adlı diziyi izledim ve yine çok güzel bir bölümdü.

behzat ç her zamanki gibi süper bir bölümdü.. pazar gününü dört gözle beklememizi sağlayan kaliteli bir dizi..

fi tarihi adlı sinemayıda izledim çocukların seveceği türden bir filmdi... pek hoşlanmadım filmden ama eminim çocuklar çok sevmiştir..